Srećom pa ne igram igrice :D
Printable View
Srećom pa ne igram igrice :D
Optimus G se posteno pregrijavao,imao je neko kuciste slicno kao Z1/Z2,G2 se dosta grijao,u Real Racingu ekran je doslovno bio vreo,a ima plasticno kuciste.sad opet citam slicne stvari samo ovoga puta je krivac 2k ekran koji ocigledno muci GPU pa se pregrijava i na kraju ugasi.navodno se sprema softverska nadogradnja...:rolleyes:
Kad ce vise ti 4k ekrani na mobitelima :o
Di si cita za nadogradnju?
Mislim da s801 bas nije u stanju tjerat tu rezu tj grafika, da su ubacili s805 onda bi prica bila drukcija i kudikamo bolja, a ne oni nafriziraju s800.
Cekam kad ce izbacit s802 s taktom na 3ghz, pa da dobijemo jos uz smartfon i dodatni hladnjak...
s800 jest zvijer od proca, al i on ima svoje limite...
Na forumu.hr u temi o G3....
Verzija sa 2GB RAM- a se ne grije toliko pa je logicno da je to kod "jaceg" modela softverski problem.
S801 je samo 200mhz clockani S800,a i taj S805 nikako da se pojavi,a da ne pricamo o S810 i S818 koji su navodno spremni i za 4k ekrane :p
Zasto jednostavno nisu pukli u G3 Tegru K1 i rijesen problem ;)
Pa zato onaj smajlic na kraju ;)
Mislio sam da je to smajli nestrpljenja :D
Ni ja ne igram igrice na mobu pa neznam ali primječujem da se dosta zagrije područje ispod power tipke evo čak i sada kad surfam i pišem. Valjda tak mora biti, ili mu bum nabil aftermarket cpu cooler kak sam ga nabik i na grafičku na kompu pa ha bum mogel nosit sa sobom samo u frižider-torbi :-)
Evo decki i jedne video recenzije pa ako ste voljni podrzati kolegu forumasa, lupite lajk i pretplatite se na kanal :)
LG G3 - Recenzija!: http://youtu.be/uYJPJnJEaec
Bravo. Odličan review.
Stvarno tako i zvuci
Sad citam da problema ima i sa gasenjem uredjaja iz cista mira i opet samo 3gb verzija.
Neki su slali na garanciju i opet isto.sad je dosla neka nadogradnja koja optimizira bateriju navodno.i dalje problemi s pregrijavanjem...
Neki vele da uopce nemaju problema pa izgleda da je sve pitanje srece...
I meni je jednom tokom noći ugasio sam od sebe.
Doduše samo jednom al svejedno...
Srećom pa sam se ustao ranije od alarma
Postao sam vlasnik G3 i sad sam krenuo u nabavku zaštite. Jedan prijatelj mi je preporučio tempered glass za ekran pa me zanima koji bi bio najbolji i da li uopće netko od vas koristi to? Našao sam na ebayu Nilkin-ov za nekih 8.5$ pa ako neko ima to nek kaže svoje dojmove.
Žena je imala taj tempered glass, iako je solidna zaštita protiv ogrebotina i slično, na kraju je to ipak staklo i prije ili kasnije dobije pukotine ili čak krhotine. Zamijenila je pod garancijom za novo ali s novim ista priča, na kraju je odustala. Da ne spominjem da debljina nije uopće zanemariva, tempered glass dodaje nekih 1-1.5 mm na debljinu mobitela. Može biti prihvatljivo ali može i biti problem u kombinaciji s drugim caseovima ili sličnim metodama zaštite.
Upravo sam naručio ovo http://www.aliexpress.com/snapshot/6168743250.html Piše da je debljina oko 0.3mm što je otprilike malo deblje nego plastična folija. Vidjet ćemo kad stigne i kad montiram pa ću staviti koju fotku ako nekog zanima.
To je sasvim dovoljno, cak i ako mob drzis medju kljucevima. Samo budi oprezan pri montiranju, te deblje se teze montiraju i tesko je izbjeci mjehuruce.
Pa ovo je tanji glass, 0.3mm i ima upute na youtube baš za taj nilkin.
Uvijek uzimam Nillkin i lako se montira.uz malo paznje nece bit mjehurica...
Ja nikad do sad nisam kupio taj tempered glass nego uvijek kineske folije ponekad i upitne kvalitete i nikad niti jednog mjehurića ispod njih, a ovo je ipak malo tvrđe i lakše za postaviti na ekran.