Re: Galaxy S IV - sluzbeno predstavljanje, specifikacije...
Vjerojatno ocekivali drugaciji dizajn. A sto se tice specifikacija, to ne znam sto su ocekivali. Unaprijed se znalo kakve specifikacije vladaju ove godine u top klasi, i razlike izmedju top modela su u dizajnu i ponekim sitnicama(baterija, microsd i slicno).
S4 je isto kao i svaki ovogodisnji top model ostalih proizvodjaca. Dobar mobilni uredjaj koji je ispunio pretpostavljene specifikacije isto kao i ostali.
Nista posebno ni revolucionarno, za takvo nesto ce se morati pricekati koja godina jos.
Nisam ljubitelj Samsunga, tako da iako je dobar uredjaj orijentirat cu se na ostale proizvodjace.
And yet, it's huge! :)
Nadam se da ce izbaciti reciklirani S4 mini s hardverom danasnjeg S3 vulgaris i ekranom do 4,5" :dreamon:
Neki dan sam u trgovini izvadio Nokiu 8210 i tip s Note 2 mi se smijao. Tko je tu lud? :) Hocu reci da trend od 5" nije bas normalan za mobitele. Nedavno je neki proizvodjac najavio tablet od 6". Mislim, zbilja, tko je tu lud?!
Trzistu kronicno fali high end 4" uredjaja. Neka samsung slobodno prodaje S4, ali nije fora sto se svi toliko fokusiraju na vece modele. Prokleti trendovi!
Re: Galaxy S4 I9500 - sluzbeno predstavljanje, specifikacije...
= Citat =:
Izvorno postao
ce3hel
Opet samsung radi budele od svojih ovaca! Sram ih bilo! Nije ni čudo što ljudi kakaju po dizajnu. Tko će li to strpati u džep?! Trebali su se ugledati na htc koji je povećao dijagonalu ekrana a smanjio dimenzije u odnosu na prošlogodišnji model!
Galaxy s4
136.6 x 69.8 x 7.9 mm
5.0 inča dijagonala ekrana
Htc one
137.4 x 68.2 x 9.3 mm
4.7 in
Sony Xperia Z
139 x 71 x 7.9 mm
5.0 in
HTC One X
134.4 x 69.9 x 8.9 mm
4.7 in
Galaxy s3
136.6 x 70.6 x 8.6 mm
4.8 in
I taj wolfson dac koji s4 ima. Kada bi barem imao beats sustav s subwooferom ili barem one njihove audiofilske slušalice. To je kvaliteta!
beats audio sustav kvaliteta? Beats in ear sluske audiodilske?nesto si ti pobrkao..bolje od obicnih sluski sto dodu sa mobo....ali miljama od neceg audifilskog i kvalitete..
Wolfson dac sa druge str za svaku pohvalu