Kada odrediš rutu prije nego što potvrdiš imaš opciju na tipki menu profil rute i tu sebi postavi kako želiš.
Printable View
pozdrav svima!
pokušavam instalirati Navigon Europe v4.7.1 Full na samsung galaxy s3 mini i kad se instalira apk kaže mi "provjera je pokazala da ova kopija nije legalna itd. inače do prije neki dan sam imao navigon na tom mobitelu al je bio na servisu i ....više ga nemam. jel ima lijeka?
Pokušavaš instalirati staru verziju , istekao je rok trajanja , zato Ti kaže da je verzija nelegalna , moraš gledati verziju i datum izdavanja aplikacije ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78979-N...5.2.0-(Android)
TMC kod androida samo online ili moze uz pomoc tmc resivera offline
Najprije treba shvatiti kako uopće radi TMC , na Android telefonima trebao bi imati podršku preko interneta .
Na uređajima koji imaju ugrađen TMC , postoji RDS radio prijemnik , software za navigaciju mora to podržavati (Navigon , iGO , Sygic) .
Kako si mislio na Android telefon dodati hardverski TMC , a da radi offline neznam .
Većina telefona ima taj RDS , samo kako to offline programski povezati s Androidom , koliko ja znam još nisu uspjeli ...
Osim toga TMC kod nas u HR radi loše , navodno da postoji neka Garminova mreža . Na mojem uređaju pokazivalo mi je TMC , a po
frekvenciji je to bio Otvoreni radio 89,7 - 103,3 - 104,3 - 103,6 (područje Kvarnera) , u drugim dijelovima zemlje radi na drugim
frekvencijama , a prijemnik to skanira i automatski upisuje listu .
Koristiti Android za navigaciju u nekoj stranoj zemlji dobro je samo offline , a TMC preko mobilnog interneta (roaming) , nebi preporučio ...
:D
Lijepo ste objasnili, hvala velika. Jos mucim sa izazovom zvanim panorama view 3d za Navigon, nije stvar kupiti ovo je stvar izazova. Ako imate novih saznanja objavite. Jos jednom HVALA
Na iPhone Panorama View 3D radi , to sam probao .
Imam na Xperia Z1 Compact , Navigon dobiven s uređajem i prvi puta sam vidio Panorama 3D i Navigon Cockpit koji rade .
Izazov bi ga kopirati na neki drugi telefon , ali radi na SD kartici s kojom je došao i vezan je (registracijom) za IMEI telefona ...