Ajoj, znači sad i mene to čeka :(
Printable View
Ajoj, znači sad i mene to čeka :(
Da li mi netko može objasniti kako shvaćate rečenicu koja piše uz specifikaciju exta obiteljskih + tarifa kod podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu - na zvjezdici. Rečenica glasi: "Ograničenje se odnosi na svakog člana tarife posebno"
Da li to znači npr. u tarifi "L" da svako ima 1 gigu brzog interneta ili svi članovi tarife zajedno????
Još prije pola godine i opet danas kad nazovem SZK on tumače da se to odnosi na sve članove zajedno!!!
Pa onda što znači ta (jbna) rečenica???
Svaki pretplatnik unutar Obitelj tarife ako se ne varam? Simpa članovi ne ulaze u tu skupinu, ili? Jer sam vidio da se unutar moje Obitelji XL, a sada L+ Simpa članovima uredno skidaju novci ako koriste internet.
Ali to nitko u SZK nezna!!!
U Uvjetima korištenja promocije za Prijenos broja 50% http://www.t-mobile.hr/pdf/U-promo-p...enos-broja.pdf ne spominju se "+" tarife.
Temeljem čega ide promocija? Inercije:) ?
Vidi #98
Jel zna netko kakvi su uvjeti s prelaskom sa starih tarifa za ljude koji imaju popust od 50% zbog prelaska s druge mreze?
Konkretno, mi smo na Ekstra Obitelj XXL (500 kn, tj. 508), jel se mozemo prebacit na Extra Obitelj+ XXL (600 kn) i zadrzati popust?
Hvala
Pozdrav ekipa.
Jel zna netko kako će se razvijati situacija s ponudom uređaja u t-mobileu nakon 1.7? Nešto sam načuo da tada prestaju neke od ovih ponuda i da dolazi nova? Ima netko kakve informacije?
Ja sam podnio zahtjev za prijelaz na Obitelj+L, ali promjena nastupa tek od 01.07. Tako da ću tek moći oko 10.08. provjeriti da li mi je ostao popust ili ne, s obzirom da će mi tada doći račun za srpanj. Ali potvrđeno je na HT-ovoj FB stranici te od strane forumaša unique da popust ostaje tako da vjerujem da neće biti problema s tim.
A pise obicno na onom drugom listu koji dobijes uz zahtjev (onaj landscape), jel ti aktivan 50% ili ne. Barem je dosad tak bilo kod mene. Razmisljam jel se isplati prec, imamo tipa 70-80 kn uspostava za 4 broja. Al njih mogu smanjit sa club bodovima, a ak predjem na ovo sto je 50 kn skuplje, onda ne mogu. Ima jos koja prednost osim naknade za uspostavu?
Napravio sam prijelaz preko moj.hrvatskitelekom portala, tamo nije moglo ništa takvoga pisati prilikom slanja zahtjeva. Taj landscape list što spominješ, gdje uz broj koji je prenesen piše -50% 24mj se dobije, ako se ne varam, samo prilikom potpisa nekog novog ugovora, a ne vjerujem da bi dobio išta slično da sam promjenu tarife išao obaviti u T-centar.
Nema nikakve druge prednosti, ali je npr. meni to jedino što treba, i itekako mi se isplati. S obzirom da kažeš da imaš 70-80 kn uspostava (280-320 poziva) ne znam što bih ti savjetovao. Ako ti nije problem plaćati 300 kn mjesečno onda napravi prijelaz i skupljaj bodove za kupovine uređaja. Uzmi u obzir i to da u slučaju smanjenja računa 800+bodova vrijedi 25kn+pdv=31,25kn, a u slučaju kupovine uređaja 800+bodova=25kn popust.
Tvoj je peh što je razlika između XXL i XXL+ tarife 100kn tako da je razlika 50kn uz popust (200 poziva). U mom slučaju (L/L+) razlika je samo 25 kn uz popust što je samo 100 poziva. S obzirom da na moja 3 broja mjesečno bude nekih 600-700 poziva (150-175 kn) kod mene nije bilo nikakve dvojbe oko prijelaza.
EDIT
Evo da dodam vezano za ovaj popust:
Službeni cjenik, stranica 65/66:
"Od 01.06.2012. na tarifama Extra (Biz) total+ i Extra obitelj+ biti će omogućene postojeće ponude: ponuda za prijelaz prepaid korisnika na postpaid za sve EXTRA (Biz) total+ tarife i EXTRA obitelj+, posebna ponuda za korisnike za sve EXTRA (Biz) total+ tarife i EXTRA obitelj+, Ponuda bez kupovine mobilnog uređaja za EXTRA Biz total+ M/L/XL/XXL tarife, Ponuda za prijenos broja iz mreža drugih operatera u T-Mobile mrežu za sve EXTRA (Biz) total+ i EXTRA obitelj+ tarife, te MAX Total za sve EXTRA (Biz) total+ i EXTRA obitelj+ tarife."
S obzirom na ovaj dio iz cjenika, i s obzirom da u članku 4. "Ponude za prijenos broja" piše da se popust prenosi ukoliko se prelazi na tarifu na kojoj je popust dostupan, nema brige oko ostanka popusta na novim tarifama.
Moze bit da se za prelazak tarife ne dobije, ja sam ukljucivao neku opciju pa sam dobio taj novi papir na kojem su pisale sve opcije, mislio sam da mozda ide tako i kad odes na novu tarifu, jer tarifa pise samo na tom 2. papiru.
Imamo oko 350 poziva, ovaj iznos je bio bez PDVa. Taman sam na granici, pa ne pusim previse ak jos malo cekam. Mobitele sumnjam da cu kupovat na produzenje prije nego sto mi ti bodovi s pocetka pretplate (a tek je proslo 4 mjeseca) isteknu (vrijede 2 godine), jer imamo sasvim dovoljne uredjaje (4S, 2xSII i Evo 3D), tak da mi to nije faktor. Za 2 mjeseca izbacujemo jednog clana i uzimamo drugog koji odradjuje 6 mjeseci na svojoj tarifi, pa cemo vidjet kak ce to izgledat onda. Hvala na savjetu.
E sad malo proucavao njihova sitna slova i dosao do toga da je ona stavka sa ukidanjem voip-a maknuta tj.da nece voip ukidati jer je bilo valjda bune na sve strane. i sad je isplativa tarifa samo tako
Ja sam uzeo total+ za 50% cijene jer imam manje od 28 godina. Zanima me mogu li i nakon 30.6. potpisati ugovor na 24 mjeseca i uzeti mobitel po snizenoj cijeni ili bih trebao iskoristiti mogucnost i uzeti si neki mobitel do 30.6. (dok jos mogu)? Sto bi bio best buy u ovoj situaciji (skuplja pretplata ne dolazi u obzir)?
Ljudi pozdravljam vas sve,nije me bilo neko vrijeme,da ne bude nedoumica oko ostajanja popusta 50%,popust vam ostaje ukoliko mjenjate tarife sa starih na nove.
Akcija -50% uz prijenos broja i OTPO na 12/24 mjeseca koja je trajala od srpnja 2011. i u dva navrata bila produžena, pretpostavljam da više ne vrijedi?
Ovo je čista prevara sa strane T-Mobile. U Extra obiteljski + tarifama stajalo je da su pozivi unutar t-mobile mreže neograničeni, a sada na novim web stranicama se ubrajaju u kvotu ukupnih besplatnih poziva. Ovo je nejvjerojatno! Zavaravali su nas čitav lipanj dok mnogi nisu prešli na ove nove tarife.
Sad gledam total+ tarife, i ne pronalazim više stavku o neograničenim pozivima unutar mreže. Zar je moguće da će degradirati i tu slabu konkurenciju drugim operaterima na još jednu pljačkašku tarifu?
Da, ovo je čista prevara korisnika! Izbacili su neograničene pozive unutar mreže!!! Ako netko ima sačuvano na računalu specifikacijuEXTRA obitelj+ ili Extra total+ u pdf formatu što je bila tijekom lipnja na njihovim web stranicama neka je objavi ovdje kao dokaz o prevari.