Ma to su anomalije na manjem broju uredjaja. Na xda u anketi od 700 glasova za sada, 500 da je uredjaj bez mane.
Vjerojatno ovisi i gdje je proizveden. Dajte pogledajte gdje su vam proizvedeni(kod SNa bi trebalo bit)
SH= Shangai China
TH= Taiwan
Printable View
Ma to su anomalije na manjem broju uredjaja. Na xda u anketi od 700 glasova za sada, 500 da je uredjaj bez mane.
Vjerojatno ovisi i gdje je proizveden. Dajte pogledajte gdje su vam proizvedeni(kod SNa bi trebalo bit)
SH= Shangai China
TH= Taiwan
Stvarno je žalosno, al najžalosnije je što sam dao 3000 kn za mob, pa mi u Vipu preko k... nude zamjenski mobitel od 191 kn. Mislim hoću zamjenski mobitel koji može isto što i ovaj može, ne tražim HTC ni iPhone, ali hoću email i internet. Ne znam što da radim, idem sutra za Os, pa ćemo vidjeti što će mi reći. Dal da ga šaljem na servis ili ne.
ja osobno cu cekat neku akciju ili pad cijene uredaja i onda ga uzet. ovo mi je sad previse riskantno. ocito je da ih ima svuda a ne samo na balkanu. jedino me to tjesi. odmah sam pomislio da su nama poslali smece.
Pitanje vezano za čvrstoću zadnje strane:
Ja imam Sensation stalno u hlačama i kada radim (ne baš često :) ) pritisnem ga sa nogom uz npr auto, no kako je Sensation-ova zadnja strana poprilično čvrsta, mene zanima kako je napravljena na HOX-u.......full savitljiva plastika ili ?
Nebi se cudio i da jesu....nisam obracao paznju na ovo s ekranom ali pogledat cu kakav je uređaj u vipu i u t mobileu u vezi tog problema. Mene osobno u odnosu na moj Sensation Xe nisu nista posebno dojmili, a sad kad citam komentare nezadovoljnih vlasnika nebih ga ni mjenjao. Neznam ni sam jel pametno mjenjati za HOX-a....
Eto samo da kažem da sam krenuo u kupovinu i lijepo tražim da mi upale aparat.
Prodavač već upoznat sa problemima kaže naravno.
Sa lijeve strane se ekran "razljeva" kad ga malo (al stvarno malo) pritisnem, reko hvala lijepo drugi put.
Serijski broj aparata počinje sa HT23
Nikako da se riješim svog Desirea :)
netko je tu napomenuo da je serija ht24 dobra. dali su ti da upalis uredaj?ja sam ga u vipu slucajno upalio, i zena dobro da mi nije policiju zvala. :) poludila je...
al i ja se kao ti prvo moram rijesit desire-a. :)
Meni su dali da upalim, tj upalila mi je gospođa u Vipu, a ja nisam znao za probleme, pa nisam nista stiskao. No zadnje isporuke u Vipu su skroz ispražnjene, telefon mora biti u struji najmanje 3-4 min da bi se upalila lampica da se mob puni, možda malo prljava igra od strane HTC-a, a možda i ne. Preporučujem mob svima, ne mora značiti da će baš vaš biti ovakav. I ne morate ga paliti, jedino ga stiskajte i prislonite na uho. Ak se ćuje što, tražite drugi. Meni je žao sad što nisam crni na kraju uzeo. Jer mi se čini da crni imaju najmanje problema.
edit: gledam po xda. neki ljudi u njemačkoj, engleskoj, norveškoj 8 puta su mjenjali mobitel.
Dobro si postupio,a i prodavač je bio polovično fer..nije se izvlačio da to treba biti tako,ali ne bi ti ni rekao da nisi tražio da ga upali...
Moja serija je HT243..pa isti problem
Kod HOX-a nije baš savitljiva,ali neće ni puknuti,dosta je čvrsto i dobro popunjeno
haha...nemoj zajbavat...haha...poludila jer to nije uobićajno ili jer si One x upalio?haha...piše ti iza na kutiji koja je serija...
Uf je*emti,8 puta...ja sutra mjenjam po prvi put...:S nadam se da neće biti isto
Na mome piše Kina/Tajvan...pa opet isti problem
ma pocela mi je prigovarat da kakvo je to ponasanje, da ce taj uredaj neko kupit, a ja ga palio, da ga izvolim ja sad kupit i sl. ma cirkus. a ja sam slucajno stisnuo tipku i upalio se kad sam ga vratio u kutiju. sve mi se cini da ovdje nema pravila kod problema sa uredajem. ocito je da nije problem prve serije nego je ocito problem sa dizajnom samog mobitela koji uzrokuje takve probleme. izgleda da ta malo izbocena tipkovnica uzrokuje probleme. al s ovim je definitivno izgubio utrku sa g3 koji nije ni izasao na trziste.
Pa to je greška u izradi,tako da dobit ćeš svakako novi mob ukoliko nije prošao rok u kojem se možeš žalit,a ako je onda češ pričekat 3-4 dana da ti poprave to...
a ne znam jeli problem sa serijama ili ne,no da dizajn je isto faktor koji utjece na to,ali neki One x uređaji su tako dobro sljepljeni da nema teoretske šanse da se ikad pojavi ni kvrckanje ni nikakvo razljevanje boja..
čuj koristi se tipkom Uredi post, nema uzastopnog postanja
Da se sada nakon dvije stranice o tom kvarckanju i nakon svih zaključaka okrenemo malo na ostatak uređaja.
Osim tog problema kako ste zadovoljni s uređajem? Kakva je baterija, koliko drži?
Uređaj je fluidan, nema lagga ni ništa?
da li ce se moc ove softverske novotarije sa g3 pomocu nekog roma ubacit i u one x? ima nekolilo zanimljivih stvari koje bi volio imat a one x ih nema. ili su one ogranicene i nekim hardware-om?
Mene zivcira to sto se baterija puni predugo, a traje jedva jedan dan. Ekran kolko god da je dobar,prikaz crne boje je bezveze,sva je neka bljedunjava (ok,znam,nije amoled),siva takodjer ima izrazene vertikalne crte... Radi fluidno,no skuzio sam da ako se stavi neki live wallpaper,ponekad zna lagano lag-nut prilikom scrollanja ekrana po home screenu (nista strasno)... Zvuk mi je recimo jako dobar,sto na zvucniku sto na slusalicama.. Kvaliteta izrade je jako dobra i uredjaj djeluje cvrst ko kamen..Ja sam zadovoljan,dosao sam sa Galaxy Nexusa tako da ni ne mogu biti neznam kako odusevljen,no nekome tko ce ga kupiti odn zamjeniti stari aparat za One X bit ce odusevljen...i da,grije se fest :)
eto,my 50 cents
Po mome misljenju,nije (naravno sve je stvar ukusa i zahtjeva)... Sad cekam S3,pa cu definitivno odluciti da li se vracam na Nexusa...
Za buduce moddere:
http://www.gsmarena.com/htc_talks_ab...-news-4211.php
Vjerojatno nije toliki problem jer ce se skoro pa sigurno pojaviti "alternativne" metode za otkljucavanje bootloadera.
HTC zbilja ima problem sa flagship modelima i kvalitetom izrade u posljednje vrijeme. Posljednji besprijekorni uređaj je bio Desire koji je i dan danas odličan telefon, dok bi ove boljke koje ima Sensation, One X mogle HTC-a koštati položaja na tržištu.
Treba naglasiti da GSM verzija koja je dostupna kod nas nije zahvaćena ovim problemom i uredno je podržana od strane htcdev-a. Problem je s tom LTE verzijom:
http://www.modaco.com/page/news/_/an...ootloader-r479
Evo čitajući Vaše postove sjeo sam u auto i otišao u Vip i Tmobile u Portanovu u Osijeku da isprobam oba uređaja u vezi spomenutih problema ako se po mom mišljenju mogu tako nazvati. Otišao sam u Vip prvo i isprobao bijeli. Moram napomenuti da je uređaj u bijeloj boji dosta atraktivniji i u odnosu na moj XE jako lagan. Netko je spomenio kvrckanje. Uređaj je čvrst kao kamen i nista nepucketa niti kvrcka. Kvaliteta je dignuta na još jednu stepenicu više u odnosu na Sensation seriju. Moj subjektivan dojam jest da uređaj nije ništa brži od mog rootanog telefona sa još par modova na njemu i ARHD 6.6.3 XE romom. Naravno i dalje je kretanje kroz wallpapere i neke postavke popraćeno lagovima, a pogotovo me je razočarala brzina kojom uređaj postavlja živi wallpaper na pozadinu. Dosta sporo to odrađuje. Ostalo leti. U bojama nisam vidjeo nikakav problem. Crna je crna inemam tu šta puno filozofirat. E sad RAZLJEVANJE BOJA je prisutno, iako sam ga morao dobrano pritisnut pogotovo crnog iz Tmobila-a. No ovome u vipu su se boje razljevale i na lijevoj (više) i na desnoj strani, dok je problem prisutan i na uređaju iz Tmobijel-a ali samo na lijevoj strani i na puno jači pritisak. Crnog sam tamo imao priliku isprobat i pokazao bas kulturnoj i raspoloženoj gospođi kad me je pitala jel mi može pomoć. Pohvalno s njene strane za razliku od totalno nezainteresiranog lika u vipu, koji me nije ni doživjeo. Usput mogao bih bolje suditi o nekim karakteristikama uređaja kad bih ga duže imao, no iz ovoga meni osobno nebi smetao uređaj iz Tmobil-a s ovim minimalnim razljevanjem koje nema sanse da u normalnoj upotrebi ikad doživite. Mišljenja sam da su svi takvi, neki manje neki više. Smatram da je to posljedica slabijeg učvršćivanja ekrana za maticnu ili nešto u tom stilu, jer vjerujem da to nije problem do ekrana, no možda se varam. Bilo kako bilo ostat ću na mom telefonu za sada jer ovaj definitivno nije vrijedan razlike u cijeni. Usput, nema vraćanja telefona ako nevalja u roku 3 dana. Neznam jeste to znali, ali u Tmobilu više takva politika nevlada, te telefon odmah ide u Agramm servis. Pozitivno je to što ga možete isprobati i ako Vam se iz bilo kojeg razloga nesviđa uzimate drugi. Trenutno ih ima dosta na stanju. I samo crnih;). Nadam se da sam pomogao nekima....
Ja isto bio u Portanovi. I ostavio sam mobitel. Sutra ga šalju u Agram. Tip mi je rekao da ću 99% dobiti novi. To sam bio i naglasio da želim. Jer na kraju sam primjetio i bleeding pri dnu. Mob je star cca 15 dana. I rekao je da bude se to kroz 3-4 dana riješilo. Što nekako sumnjam :)
kod mene se vidi razlijevanje boja na pritisak na rubovima mobitela, ali za i kod normalnog koristenja nema nicega, a mob necu koristit kao dasku za meso, tako da...sve ostalo je ok i nema nikakvih problema kod funkioniranja, a ni sa sensationom nikad nisam imao nikakvih problema, svatko kad uzima mob nek isproba i pogleda na licu mjesta, tako je najjednostavnije ;)