Postojeći korisnik bez OTPO. Istekao ugovor i prema info od SZK nema popusta...
Printable View
Postojeći korisnik bez OTPO. Istekao ugovor i prema info od SZK nema popusta...
Evo aktivirao Max TV To Go preko SMSa slanjem A na 3636. Međutim nigdje nisam dobio info da se spominje neka akcija. U sms-u mi je pisalo da se naplaćuje po Službeom cjeniku T-Mobilea. Jel to tako i ostalima? Imam Extra total+S tarifu, pa možda taj popust da bude 1kn/mj se dodjeli automatski u pozadini i nigdje se ne spominje.
kad dolazi s3 mini, rekli su u prosincu?
ma jos su davno to najavljivali, jos kad je tek izasao .. u vipu je vec u ponudi .. trebao bi ovaj ili sljedeci tjedan.. bas me cijene zanimaju ..
Od siječnja radijska frekvencija se smanjuje,umjesto dosadađnjih 10kn biti će 5kn.
Unique2105, to piše i u prvom postu
HT i Allianz prvi na tržištu predstavili osiguranje mobilnih uređaja
HT u suradnji s Allianzom nudi jedinstvenu uslugu osiguranja mobitela i tableta
Uređaji se mogu osigurati od najčešćih rizika kao posljedice nesretnog slučaja
Dostupno već od 17 kuna mjesečno uz doplatnu premije ovisno o vrijednosti uređaja
Opcija flat produžena,MNP ponuda za L,XL i XXL total+/obitelj + tarife produžena..
Do kada?
Odgovor:
http://cafe.mobil.hr/threads/77388-O...=1#post1040597
Link?
Čekaj siječanj
MNP - (za one koji neznaju) promocija prijenosa broja, -50% na tarifu 12 od 24 mj
Vjeruj, produzeno je trajanje opcije :)
Po meni logicno od racuna za sijecanj.
U ponudi 4G opcija na Extra total/obitelj + tarifama,besplatna do 28.2. ,omogućuje surfanje na 4G mreži!
Korisnici imaju pristup 4G mreži s maksimalno dostupnom brzinom do 7,2 Mbit/s u downloadu i 2 Mbit/s u uploadu. --> https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...a?tarif_type=1
Tako da po meni to i nije nešto...
A koliko je na hspa+?
ali bez zavaravanja
nakon 512/1024 mb se smanjuje brzina na 64 kpbs
trenutno dostupna 4g mreza je samo na lumiji ;)
Produžena opcija flat i ponuda za mlade do 28.02.2013.
...i prijenos broja s bonova na pretplatu
Produžena ponuda za mlade i flat opcija
U periodu od 15.04.2013. do 30.09.2013. uvodi se promotivna ponuda za prepaid opcije Internet L i Internet XL kojom prilikom svake aktivacije i/ili reaktivacije korisnik dobiva dvostruko više podatkovnog prometa uključenog u opciju kojeg mogu iskoristiti u narednih 30 dana od dana aktivacije/reaktivacije (1 GB u opciji Internet L umjesto dosadašnih 500 MB te 2 GB u opciji Internet XL umjesto dosadašnjih 1 GB).
U HT-u najavljuju kako će i oni svoju ponudu uskoro prilagoditi tako što će omogućiti povoljnije korištenje uslugama u roamingu i prije ulaska u EU.