da su fer dali bi sve za djabe, stvarno pretjerujete!
Printable View
da su fer dali bi sve za djabe, stvarno pretjerujete!
Ja nisam za to ja platim nije problem ... ali ono što ne volim su promocije! Traje do tad i tad pa se ugasi ... pa je opet vrate pa opet ukinu ... itd. uglavnom nema mi gore. U takvim stvarima je VIP lider ali zato sam ja na TELE2 koji gotovo svaku promociju pretvori u stalnu ponudu!
Evo što meni smeta kod bonbona:
npr odaberem tri paketa i na jedan (prije na dva) dobijem 50% popusta. Ali! SZK mi kaže da se ne zna na koje ću pakete (ili paket) dobiti popust ako ih sam prvo ne deaktiviram, pa potom aktiviram !? Dakle ako samo uplatim 80kn, i ostavim pakete kako jesu, dakle ne mijenam ih, ne zna se na koje će se primjeniti popust. Meni je to je*anje korisnika u zdrav mozak. Pa koji korisnik ne želi da dobije popust na najskuplji paket?!
To trebate pod hitno ispraviti.
Niti jedan paket nemoj aktivirati isti dan, tako da ti prvi dobije popust.
Jel to stvarno jedino rijesenje?
Da, istina, nije baš zgodno kad se to dogodi. Sustav poznaje paket, ne gleda iznos i zato može uzet ono što odgovara, ali i ono što ne odgovara korisniku. Ako vam ističe paket npr. sutra i trebate reaktivaciju, uvijek se možete javiti korisničkoj podršci navečer pa da se to ručno odradi. Ionako smo dostupni 0-24h.
Sustav reaktivacije paketa je radio tako od početka, kad nije bilo popusta, nije bilo problema. Pojavom ove 50% off akcije javi nam svako toliko poneki korisnik s tim problemom, no uvijek nađemo neku opciju da svi budu happy. ;)
Javiš se szk-u i kazes da ti "prisilno" aktiviraju srednji sms prije vremena, a drugi dan ili tjedan nazoves i trazis aktivaciju razgovora. Oni to mogu i svaki put kada vam treba aktivirati paket prije vremena ili vam se "poremeti" raspored aktivacija samo im se javite.
Pa promijenite to , tak da sustav prepoznaje najskuplji paket. Danas se softwareski sve može, jedino pitanje je želit li vi to. Meni nije neki gušt dopisivati se s automatom svaki put ...
@bonbon - produžava li se akcija 50% popusta i nakon 28.2.2013. ili će biti možda neka još bolja akcija (2 paketa u pola cijene kao prije)? :D
vjerovatno će ostaviti. šta pametnije mogu ponuditi
2 paketa u pola cijene je pametnije od 1 paketa u pola cijene! :D
kao i uvijek do sad, prerano je da bi istrčavali s izjavama što će biti :D
Ma da, svakako da je prerano. Samo recite dan prije ak neće biti više da kupimo bon još jedan...
Svakako trebam kupiti bon, pa da ga nadoplatim 1h prije ponoći ili 1h poslije ponoći kad počne 3.mj...
Pa da, možda malo podebljati ove najmanje pakete - 50min, 150 poruka, 200mb..nekako zaokružiti brojeve! A 50% popusta je odlična stvar za veće pakete i veće potrošače! Bilo je super kad su bila 2 paketa 50% - a onda su došla krizna vremena! :(
Mislim da bi danas trebali nesto reci, tako da se ljudi znaju obruzati bonom i predati zahtjev za promjenu operatera:notooth:
ma do 01.03. nećemo ni a čut. I to tako oko 10-11h. Osim onih koji kupe bon 01.03. ujutro. Dobit će sms jesu dobili kakav popust il 2. :D
Dečki, žao mi je, ali još ne komuniciramo :)
Zvao sad SZK. Prave se grbavi.
Jos kao nista ne znaju.
Valjda ce iza ponoci dobiti svi agenti mail sa novitetima pa onda pred spavanje to iscitati tako da sutra mogu dati prave informacije.
Sve si mislim da nece biti spektakulrnih ponuda.
Ne bi rekao da se prave grbave, vjerujem da agenti stvarno ne znaju, prenisko su oni u hijerarhiji. Mislim da imaju spremno nekoliko rješenja, koja će uvelike ovisiti o janku ;D. Baš me zanima hoće li izaći s svojom ponudom prije njih. Ubrzo ćemo saznati.