Dali netko zna kako na ovom mobitelu funkcionira navigacija bez pristupa internetu tj kada se koristi samo unutarnji gps modul? Koliko traje fiksiranje pozicije i općenito dali to šljaka?
Printable View
Dali netko zna kako na ovom mobitelu funkcionira navigacija bez pristupa internetu tj kada se koristi samo unutarnji gps modul? Koliko traje fiksiranje pozicije i općenito dali to šljaka?
Jel netko primjetio da ekran ima neki plavozeleni 'pomak' cim ga ne gledas tocno okomito. Dovoljno je ono 10-20 stupnjeva i vec bijela bude lagano zelenkasta. Nisam prije imao amoled ekrane pa ne znam.
Evo još malo updatea: sada došao iz T-Centra, dobio sam potvrdu da Galaxy S+ modela neće biti za sve korisnike. Meni su zato ponudili, gle sad ovo, T-Mobile Move Balance (mobitel izgleda kao pljunuta kopija iPhone4), Huawei Ideos 8150 i Samsung Galaxy Ace. Uređaja još nema ni na webu ni na cjeniku.
Idem gledati njihove specifikacije. Naravno, nisam se još odlučio za nijedan, ali ovaj Balance izgleda prebolesno. Izgleda da je to Huawei U8600-1. Tako bar piše na naljepnici, no nigdje nemrem iskopati specifikacije. Model je jako sličan, ako ne i isti, ovome
To je Huawei U8600, a specifikacije su ovdje.
Privitak 1091
Privitak 1092
meni je vise Huawei Honor U8860 slican nasem S+ nego ovaj T-mobile Move , cak i po UI-u , ne treba ni spominjat da je prije 2-3 dana dobio sluzbeni update na ICS , nadam se da nas samsung nece zaboravit
da ovaj honor mi se cini kao dostojna zamjena S plusu.ali zadrzimo se na njemu, ipak je ovo topic za taj mobitel
Pozdrav ekipa, zanima me jel netko uspio kupit ovaj mob unazad par tjedana??? Uzeo bih u tmobile produljenje pretplate za 400kn cini se super povoljno, ne razumijem se bas super ali nisam nasao nista blizu ovome a da je tako jeftin. Nista mu ne nedostaje osim bljeskalice. I kakav je ovaj huawei nesto u usporedbi sa s plus, nikad cuo za tu marku. Sad ako nece biti s plus svidja mi se onaj wawe ali njeg nema ko nas cini se. Mozete preporucit neki mob slicno dobar ko s plus a da nije puno skuplji? thnx.
Da ga ne misle više naručivati onda ne bi na stranici davali mogućnost predbilježbe
ja sam ga rezervirao prije nekih mjesec dana i u utorak su me zvali da je doso, a ja sam vec pomalo odustajao od njega tako da sam se iznenadio, odmah sam drugi dan otiso u t-mobile i fraer mi je mahao sa njim ispred nosa i nakon nekih 5 min kolko mu je trebalo da upise podatke reko je da mi nemoze dat mobitel zato jer mora provijeriti dal cu ja bit u mogucnosti placat pretplatu (a pretplata je 50 kn) zato jer nikad prije nisam imao pretplatu, pa je reko da ce me nazvat za dan- dva i naravno nije me nazvao u dogovorenom roku pa se nadam da ce sutra... svi koji zelite ovaj mob rezervirajte ga i nadajte se da ce te ga dobit do nove godine ja cu javit kakvi su prvi dojmovi kad ga dobijem
Dali si uzeo pretplatu s trajnim nalogom ili bez njega
to isto se dogodilo mom kumu. zajedno smo dosli po mob i oba su nam pokazali da ih imaju. ja sam isao prvi i sve rijesio bez problema (extra total M tarifa) i onda je isao on(extra total S). ali nije mogao uzeti zbog isto tog problema. kao prvo mora slat molbu da mu odobre bla bla. i kao da bi mogao ako uzme preko trajnog naloga. ali svejedno mora cekati drugi dan. otisao je drugi dan i svejedno nije mogao dobiti. pa je uzeo pretplatu na brata. on je 92 godište, a brat 89.
dali oni provjeravaju kakva su mjesecna primanja za trajni nalog...tj dali ga odobravaju u slucaju da nemas redovna primanja(tj placu)
ne moras imat redovita primanja za trajni nalog, barem u zabi, ali provjeri.
ja sam imao trajni nalog u zabi jedno 2-3 god, a nisam primao nikakvu platu!
ok hvala, u pbzu sam
nemoraš imat primanja, zato ne kužim u čem je fora zašto su provjeravali to, nema smisla
a u tom slucaju stvarno nema, makar ko zna sta oni uz oib mogu sad provjerit,valjda imaju neke informacije
jel netko od vas koji ste dosli do moba rootao? jeste stavljali neke tweakove? ja nisam zadovoljan multitasking-om, i lag na touchwiz-u ako ne restartas mob par dana, razmisljam o root-u samo kako bi stavio supercharger skriptu da tweak-am malo ponasanje RAM-ova, i eventualno one bolje drivere od gpu
Sad vidjeh ovu temu!
Ja sam ga kupio prije 3 tjedna (narucio preko neta u t-mobile i dobio nakon 5-6 dana kuci na adresu).
Nego, dali je tko probao upgrade-at na ICS???
Ponavljam post, jel netko primjetio kako ekran vrlo malim pomakom u bilo kojem smjeru odmah poprima neku plavicastu boju. Jel to normalno?
da li bi mi netko htio objasniti što znači ICS? Thx
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_version_history
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk