Javi kako ide sa otkljucavanjem.hvala
Printable View
2499 kn u tarifi 200.....
Ajd ti meni reci koliko je ta "mrcina" velika, kako leži u ruci, stane u džep ili je pederuša neminovna :)
Jer ga u VIP neće tako skoro bit izložen da ga mogu silujem do besvijesti :)
Koliko je meni poznato jedino Tele2 ima politiku da skuplje mobitele ne zaključava kupili ga u paketu ili kao sam uređaj.
Svojevremeno je t-mobilu bila mogućnost dobit iPhone otključan uzeli ga na ugovor ili kao sam uređaj samo mislim da je to jedini slučaj kod naša dva velika operatera glede otključanosti uređaja bio.
To mu sad nije od koristi, jer mu otključani telefon treba SADA, a ne kroz 24 mj....
Kao što su brojni reviewi na internetu istaknuli, telefon uopće ne djeluje tako veliko kao što to na papiru piše, jednostavno se čovjek odmah navikne (ovdje ja možda nisam mjerodavan budući da sam do neki dan koristio S2 -nekima je i on prevelik). Ekran je odličan, slika i prikaz su kristalno čisti i na prvu mi djeluje čak i bolji od onoga na S2-ovdje vjerojatno rezolucija igra svoje...Još ga nisam nosio van iz kuće tako da ću praktični dio obaviti sutra/preksutra, skupa sa testiranjem kamere i sl.. Danas je prvi puta kako sam se susreo sa ICS-om i moram priznati da sam oduševljen kak to sve izgleda i radi,totalno osvježenje....
zasad jedina zamjerka možda ide za notification light...poslao si poruku za probu sa svog tele2 broja na vipov koji je trenutno u telefonu i po mome su možda trebali skratiti vrijeme obavijesti..dakle, da češće "blinka"...
Je, istina, moj zaheb. Isprike
Nisam znao da se tek nakon isteka ugovora to može napravit ("na rad unutar svoje mreže samo za vrijeme minimalnog obveznog trajanja pretplatničkog ugovora te po isteku istog bez naknade krajnjem korisniku mora omogućiti korištenje uređaja u ostalim mrežama").
Što se tiče notification light. Jesi probao možda sa kojom aplikacijom jel se može promijenit(Blink npr.).
A vjerujem da će kad krenu custom romovi biti moguće mijenjat.
Kakva je kvaliteta izrade?
Za notifikacije koristi light flow. Kažu da radi odlično na nexusu.
Drago mi je da to čujem za ekran, kakav je na sivim/bijelim slikama? Ima li artefakata, crta itd? Može usporedba s s2? Dosta ljudi se žali na ekran.
Mislim uzeti mob sljedeći tjedan, pa ako ga nećeš moći otključati javi se na pm, meni odgovara vip.
Molim te javi kako si rjesio otkljucavanje jer ako se neda morat cu odustati od rezervacije. Vjerujem da ce se dati preko gore navedene stranice pitanje je samo updatea novih kodova.No svejedno javi.
Svima Sretan Božić
P.s. Vidim ti si bio nešto bolji od nas jer ti je djeda mraz donio GS a nama ništa :-)
Ne bih htio kvariti raspoloženje, ali nemojte zaboraviti da je to Vip... Oni imaju neku čudnu politiku oko kodova kojim lockaju mobove. Možda u početku neće biti tako lako doći do kodova (sjetite se Wildfirea npr).
Evo ti jos jedna stranica za kodove. Vidim da su otkljucavali vodafonove GN uredjaje
http://www.mobileunlocked.co.uk/samsung/galaxy+nexus/
http://www.amazon.com/Samsung-I9250-...4810223&sr=8-1 E da smo bar u EU da naručim ovo za ispod 4000 kn a otključan.
Da, još da ne živim u Dubrovniku možda bi nešto i bilo od toga :D
Dobio na mail od VIPa da je otključavanje moguće zatražiti u svakom VIP centru uz cijenu od 488,00 kn...Sad će mi se mnogi smijat i reći da sam lud, ali 99% ću ići na tu soluciju..Ziher je ziher...Malo sam čitao na ove dvije stranice (specijalizirane za otključavanje telefona) i nigdje oni ne garantiraju da je to 100% kod za taj mobitel,vraćaju novac jedino u slučaju ako ja snimim video (?!?) kako moj mob ne prihvaća njihov kod, a i ako ga mobitel ne prihvati prvi puta nije preporučljivo dalje ukucavati jer postoji mogućnost da telefon ode u tzv "freeze mod" :) Stvarno mi se s time ne da zafrkavati, telefon sam platio osjetno niže nego što će navjerojatnije biti najeftiniji u oglasu tako da i kad nadodam ovih 500 kn gore, opet sam super prošao....
Ah jbg, ne može se nikako dokazat da ti stvarno ne prolazi kod. Ja sad kad čitam sve više mi dođe da uzmem otključan mobitel za 4999. Da vidim nekoga drugog da tako puno plaća za mobitel reko bi lud čovjek, al očito nema druge solucije.
samo ti sebi probaj čim jeftinije nabaviti mobitel, unlock ce se već riješiti :)
Znam da hoće, al tko zna kad. Ne da mi se 4 mjeseca bit na VIPu i svima slat novi broj.
Uz kod otkljucavanja s mreze, dobivà se i unfreeze kod, inace, samo njega te "unlock" stranice prodaju posebno...