Druga opcija je ono što ti treba. Nažalost ne mogu reći više jer nemam tattoo niti sam ikad radio s njim.
Ne možeš koristiti ROM Manager prije nego rootaš uređaj.
ajme hvala na odgovoru jeeeeiiii!!!! :)
znam to nego mi javlja da je uspjašno rootan i kad hoću napraviti fleshanje izbaci error.
da li moram imat internet uključen i da li moram biti kabelom povezana na komp. možda neke od tih caka radim krivo???
uspjelaaaaa jeeeee!!!! hvala na pomoći!!!! strava je!!! pozzz svima :)))))))
nemogu skidat aplikacije kaže mi da nemam dopuštenje??
Hm. Ajd navedi što si točno radila i što ti je točno javilo.
ovako....
kad trebam skinuti pita me na koji uređaj na google playu (al ga nema u opcijama samo piše phone) onda kliknem instaliraj i javlja mi da je instaliranje u tijeku al mi nema nikakvih notificationsa :) kad je navodno instalirano nema aplikacije u meniju.
a kad sam išla na face javlja mi da skinem app ali kad pokušam javlja mi ''you dont have premission to open this page. market://details? id=com.facebook.katana''
nemože mi ni učitati internet adresu marketa.... neznam dal sam išta pomogla s ovim objašnjenjem :/
EDIT:
you tube čudo.... nisam znala da moram koristit rom maneger sorry :) riješeno
nakon update tattoo, više mi se u status baru ne pojvaljuje obavjest za pristigli mail (koristim gmail), namjestio sam u postavkama same aplikacije da mi se pojavljuje, ali i dalje ništa!
= Citat =:
3. Čim instalirate ROM Manager flashajte ClockworkMod recovery u ROM Manageru. Onda također u ROM Manageru kliknite na All ClockworkMod Recoveries i vratite ClockworkMod na verziju 3.0.0.6. Nova verzija ne radi kako treba na HTC Tattoo, umjesto u ClockworkMod, mobitel se reboot-a u default android recovery. Znači ključno je vratiti Clockwork na verziju 3.0.0.6., ja sam to saznao na teži način nakon dva dana lupanja glavom od zid. :wall::pas_mater::biggreen:
dakle, napravim sve All ClockworkMOd Recoveries i kad to trebam vratiti sa 5.0.2.0 na 3.0.0.6 verziiju piše mi No legacy recoveries found...iii što sada da radim, uz to mi nije raDIO LInk za download ROM manegera, pa sam googlala i našla ovaj http://www.freeware4android.net/htc-...ad-109764.html
jedno pitanje...sve sam napravio..instalirao..sve dobro radi...jos samo pokusavam osposobiti exchange sync..
ali...nemam market..
skinuo sam zip file sa ovog linka - http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip ali neznam kako da ga instaliram.
Staviš taj zip file na memorijsku karticu, bootaš u recovery i flashas taj file.
Ljudi pratio sam ova uputstva i sve uradio po njima ali tel. se upalio i stoji samo natpis TATTOO i nista se nedesava nemoze ni da se ugasi. Sta da radim?