nije dobar link
Printable View
nije dobar link
Ni meni ne radi. Bez obzira na browser.
Neznam meni radi , i to skida poprilično brzo !
Pogledajte sliku preuzimanja da nebi rekli kako izmišljam:
Internet Explorer :
http://www.pohrani.com/f/13/x2/1H0MLM5P/nasadem.png
Ovo je Mozilla :
http://www.pohrani.com/f/a/s4/3gOS2qcT/nasademm.png
PS: Na drugim Forumima postavljaju isto pitanje !
Vjerojatno postoji ograničenje istovremenog broja skidanja, tako da treba pogoditi kad ima slobodnih mjesta.
na exploreru radi, a croma neće. Hvala
Pozdrav,
vezano za ovaj post (iGO 8.34 1 IN 1), zanima me da li se pod 03. točkom podrazumjeva baš sve pobrisat što je na uređaju (i protected operating system files!? - koji se pojave kad maknem tu kvačicu ->tools->folders optios->view), jer sam u jednom daljenjm postu čitao da se nikako nesmiju brisat "AppStartupSec.exe i appstartupsec.ini" - koje bi u tom slučaju pobrisao?
HVALA!!!
p.s. kad odem u izbornik piše mi ->
O programu:
Nav N Go;
Nav N Go iGo 8;
8.3.4.102680;
Aug 13 2009
..pa me zanima da li uopće da to radim ili već imam tu verziju 8.34!?
Da brišeš sve i te "famozne AppStartupSec" ... Kad si pobrisao nesmiješ ugasit uređaj niti ga otkopčati od računala , nego odmah kopirati kako je rečeno u uputama !
Pošto već imaš iGO , taj koji si napisao onda nevidim svrhe !
Neznam šta imaš ili koji Unlock i od koga na uređaju ...
Uglavnom ovo je sve za Mio Moov M300 , samo iGO8 i ništa više na uređaju !
Puno hvala na tako brzom odgovoru!
Naravno, imam M300 kojeg sam bio dobio od T-coma, a za Unlock neznam, jer mi je to neki čovjek preko oglasa napravio i stavio karte europe prije nekih 2-3 godine. Pa sam mislio da sad za nove karte treba i novija verzija programa. Ali ipak sam probao samo zamjenit karte i sve funkcionira perfektno!
Hvala na pomoći i općenito na temi i svemu ovdje što mi je puno pomoglo!!!
Jel ovo drži vodu? Ja sam sad nabacio ovo u svoj M300 i imam i Sloveniju i BiH? Zadao sam rutu za npr. Sarajevo i sve šmeka pa da znam da se ne s*ebem ako krenem npr. tamo... :D
EDIT: Naravski,skidam torrent s mapama ali svih 2 i kusur GB ne stane pa se nadam da ima za prebirat unutra. :) Walter ipak brani sarajevo. :D
Već sam metnuo drugi startup zvuk s paljenjem traktora i svoju neku custom sliku još da mape skockam i vozi miškoo... :D
Ako netko želi neka uzme moj sound skinut i malo modificiran s neta. Ja sam ga skratio i malo poglasnio te stavio fade out na kraj da se ne čeka onoliko muzike da se odvrti...
Treba u F:\Desktop\Launcher ilitiga u samoj navigaciji pregaziti u navedenom folderu button.wav s nekim drugim ilitiga mojim ako želite. :)
EDIT 2: Evo i još jedan startup sound (button2) sa klasičnim paljenjem motora od 3 sekunde.
Pozdrav!
Evo susjed mi ima to čudo al se ne kuži u to podešavanje a ni u kompjutere pa me zamolio ako ja nešto mogu sredit i ovdje sam doguglao. Čitao sam malo ovdje i izgleda komplicirano. On bi htio nove karte... vidio sam neke linkove, ali i ono o narančastom ekranu... pa ne znam ako si iz RI ja ti mogu dat njegov broj da se nađete... ili da ukratko objasniš što i kako bi bilo najbolje napravit pa da mu ja to instaliram, pitam jer sam vidio puno opcija i mogućnosti koje si naveo. Hvala!
Postovani forumasi pozdrav svima. Novi sam na ovom forumu mada sam sa nekima komunicirao i na njihovu preporuku dosao ovdje. Za pocetak pitanje ,ima mio moov m300 sa igo 8 kartama i najnoviju kartu 2012. Dali se moze sto i kako kalibrirat na uredaju posto kod voznje imam osjecaj da mi kasni sa pokazivanje ulica i sl?
Koliko je to kašnjenje? Ne zaboravi da je preciznost GPS definirana na 10 m, tako da su odstupanja moguća. Koliko sam primjetio dok sam ga koristio Moov M300 zna malo kasniti ako se kroz grad, gdje ima puno podataka koje treba pokazati, malo brže povezeš. Npr. izlaziš iz raskrižja, a on je još na ulazu u to isto raskrižje. Na otvorenoj cesti nisam to primjetio. Može se pretpostaviti da zbog hardverskog ograničenja treba više vremena da obradi podatke pa jednostavno ne stigne ;)
Većina Navigacija ima problema ljeti s toplinom (pregrijavanjem) , tako i Mio Moov M300 ... Možda je to razlog !
Razlog može biti i neispravno instaliran iGO na M300 , trebalo bi pogledati u sys.txt dali je pokrenut neki [Plugins] koji ne treba .
Možda u pozadini vrti originalnu MioMap ...
Mislim daje to sto ste rekli jer karte su ok i instalacija takoder,radeno po walter 66 tehnologiji?
Može stvarno biti to pregrijavanje , većina korisnika klasičnih Navigacija ne skida uređaj sa nosača !
Prije par dana došao mi kolega s puta , inače vozi kamion i ima Garminovu kamionsku Navigaciju koja
košta dosta novaca (ko' 3-4 kamionske gume) , i ne može pronaći GPS . Rastavio sam uređaj i unutra
je bila katastrofa , istopila se matična ploča oko processora i antene za GPS .
Razlog svega toga bio je stajanje na parkingu s "okačenom " navigacijom na staklu . Servis nije htio
priznati kvar , iako je uređaju jamstvo važeće još više od godinu dana ...
Pokušaj zaštiti M300 od sunca , spusti ga niže , da sunce direktno ne grije !
LP,
Dugo nisam pratio događanja oko ove navigacije, zapeo sam jos uvijek na starom unlocku v46 od maestra, s kartama iz 2009 godine, i od 6 tada dostupnih navigacija u tom unlocku najviše sam koristio mireo, ponekada miomap.. Sada me zanima da li mi netko moze poslati link zadnjeg aktivnog unlocka koji ukjucuje barem mireo navigaciju i njene najsviježije karte hrvatske, austrije, slovenije, njemačke, bosne, mađarske, srbije.. Ili je trenutno nesto drugo u trendu?
Unaprijed hvala.. :)
Unlock od Maestra je bio dobar , dok karte nisu povećale preciznost i s time i količinu podataka .
Pre mala je memorija (2GB) za toliku količinu podataka i vrsta navigacijskih programa . Sad sam
pogledao i čini mi se da radi samo verzija iGO 8.34 1 IN 1 za M300 . Za ostale nedostaju neki
linkovi . Nisam obnavljao jer je mali interes za navedenu navigaciju , a i ja je već nemam dosta
vremena , tako da nisam obnavljao verzije ni linkove .
Na sve te instalalirane programe od Maestra mislim da još uvjek možeš dodavati karte . Za MioMap
i Mireo postoje karte , nešto su starije za EU , ali za BiH i HR su nove . Za SCG i ostale istočne ExYu
dobar je po meni jedino Garmin . (Imaš i instalaciju samog Garmina za M300) ...
Ovdje imaš karte za Mireo - MioMap (DECrypted licence)
http://cafe.mobil.hr/threads/77187-M...=1#post1045670
Za iGO :
http://cafe.mobil.hr/threads/76636-i...e-2012-release)
:D ...
jel ima neki sw ili postoji neki nacin kako da kalibriram screen touch na mio moov m300? u sredini je tocan al kad kliknem olovkom uz sam rub on na ekranu prihvati tocku skoro jedan cm prema unutra, i s lijeve i s desne strane... sta idem vise prema sredini ekrana on je precizniji.
Postoji softver, ali kako kaže walter66 u pitanju je hardverski problem.