mislim da će ti to s vremenom "proradit" kak spada....inače i ja sam ga kupio sebi i koristio par dana (prodao na kraju jer mi se ne nose 2 androida), telefon je za te novce avion, još samo da izbace ICS u neko razumno vrijeme i mrak..
Printable View
mislim da će ti to s vremenom "proradit" kak spada....inače i ja sam ga kupio sebi i koristio par dana (prodao na kraju jer mi se ne nose 2 androida), telefon je za te novce avion, još samo da izbace ICS u neko razumno vrijeme i mrak..
Kako ste zadovoljni kvalitetom zvuka kod razgovora? Imam dojam da mi je zvuk bio bolji na starom k800i, kao da sam puno čišće čuo sugovornika. Mreža je tele2, postavke GSM/WCDMA, isprobano pričati na različitim lokacijama. Čak sam našao neki fix za kvalitetu zvuka (##3282#) ali izgleda ne radi na mobitelima u Europi.
Bok svima, eto i ja sam se učlanio u klub korisnika. Kupio u Tele2, i nije brendiran na mrežu već je slobodan. Usput, ekipa iz Tele2 mi je šapnula "u povjerenju" da će izaći sa nekom novom varijantom za bonove od 01.04. (nekaj slično "brutalnoj" tarifi u Tomatu). Telefon je "mrak" i za sada se još zabavljam sa prebacivanjem iz starog u novi datoteka, no unatoč stalnog prebacivanja sa bluetuthom, skida na neta bez zastajkivanja sve što mi pada na pamet.
Stigao i kod mene.
Ovako na prvu stvarno je kvalitetna izrada, robusan. Samo mi se čini da ću morat neku zaštitu piknut.
Sense ko sense, i dalje prisutan sitan lag tako da ni ovaj put neće bit dugo na mobu.
edit
kak nisam na Senseu, jel moguće isključit onaj dolazeći efekt homescreena nakon otključavanja?
Htio bi da se odmah pojavi, bez efekta
I napomena za nestrpljive oko rootanja i unlocka. Nikako nemojte raditi unlock preko htcdev.com jer automatski gubite garanciju(nema vraćanja više, piše propalo).
Ovih dana ću napisat tutorial kako to zaobić, napravit S-OFF, root, install recoverya.
Meni je power button sasvim u redu i ne trebam ga jako stisnuti...
Dolazi mi za kojih tjedan dana,jedino me brine root,citao sam da se HTC dosta lako "zbricka"...
Dap, zato ga ja i neću rootat, zbog toga sam razmišljao o prodaji i povratku na SGS koji je gotovo nemoguće "ubit".
Btw imam data files od GTA3, PES2012 i Modern Combat 3, sva su za Mali GPU, tj. Galaxy S2.
Pošto imam save game u njima, samo sam ih kopirao na sd karticu od EVO-a. Probavam PES2012 i izgleda da radi bez problema, tako da nebi trebalo biti problema ako su moji data filesi namjenjeni Mali GPU a ja imam Adreno?
...mene malo zeza baterija, naime mob se puni normalno i upali se zeleno nitifikacijsko svjetlo, pogledam na battery widget dok je jos na punjacu i pise 100% ali cim ga skinema sa punjaca na widget-tu na ocigled baterija padne na 96%!?
...provao sam ga punit i na aviomodu ali opet ista stvar!
zastita od prepunjenja baterije? (produljenje zivotnog vijeka)
skida sam ga sa punjaca cim se upali zelena lampica tako da nevirujem da je u pitanju zastita baterije!
kad mi se to dogodilo gleda sam resurse koji trose bateriju i pokaziva mi da je ekran najvise trosi, 97%
sad cu ga opet stavit punit pa cemo vidit jel se ponavlja
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
evo sad san ga skinia sa punjaca i baterija je na 100%
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
@zarest: to je normalno s baterijom. Ona se napuni na 100% i tu punjenje prestaje. Ono ce se opet aktivirati kada baterija padne ispod nekog limita kojed definira kernel. Ako rootas i promjenis kernel mozes dobiti mogucnost da ti se baterija puni cim padne na npr 99%.
Drugo, resursi koji ti trose bateriju - tamo ti se prikazuje broj najvecih potrosaca i njihov UDIO u ukupnoj potrosnji do tog trenutka. Taj se brojac resetira kada napunis bateriju. U tvom slucaju je mob na bateriji bio mozda minutu prrije nego si pogledao tu listu. Ekran ti je vjerojatno radio 45 sec od tih minutu. Ostali potrosaci su imali zanemariv utjecaj na potrosnju i zato je ekran prikazan kao najveci s 96%. To je normalno. Kao npr kada vozis auto - sve dok ga vozis na normalnim okretajima imas normalnu potrosnju. Cim stisnes gas, potrosnja skace i taj mali trenutak kada si forsirao je imao znacajan UDIO u ukupnoj potrosnji.
Uzeo netko nekakvu zaštitu?
Tražim po netu sada, najbolje što sam našao je Acase na Amazonu, ali problem je da je nema nigdje drugdje(ebay).
Zna možda netko kakvu sličnu tome?
Zapravo tražim da je što tanja
http://www.amazon.com/gp/product/B00...ce-full-site=1
Ovo nije tema ni za procjene ni za usporedbe. Molim drzite se teme, off-topic ce se brisati.
juče popodne kupim torbicu za nosit na kaišu(remenu oko hlača)
sad čisto sumljam da je do nje...danas mi cili dan nestaje signala kad je u njoj...kad god bi ga izvadia iz torbice on bez signala...
viodiću večeras dali će nestajati...
imalli iko problema sa gubitkom signala?
tomato je operater..
i meni je tomato unutra, nemam problema sa signalom...
moj je htc rootan, frend ga je rootao, ali znam da se namucio dok je to radio (a nije mu prvo rootanje, a i on ima evo 3d)... ja ga sama ne bih rootala sigurno, ali eto... napravljen je onaj s kojim ostaje garancija, odnosno koji se moze ponistiti...
Ja naručio od frenda MOMAX iCASE PRO, ali još uvjek mi nejavlja da mu je stiglo... Trebalo bi biti kroz koji dan pa javim dojmove, inače sad ga pazim ko oko u glavi jer je bez ikakve zaštite u "čarapi".
Je, to sam i ja mislio da se ne može izgrebat, da bi neki dan primjetio jako, jako sitnu crticu kod prednje kamere. Ne bi mi bilo žao da ga ne pazim ko ne znam šta dok mi ne dođe case koji sam naručio. Sad mi je krivo ko psu, ali nema veze. Ja se isto najviše bojim da mi se ono staklo oko kamere ne izgrebe.
Probajte kupiti obični screen protector foliju izrežite na što preciznije mjere i zalijepite. možda potraje duže od par dana bez da se oguli...
@yager, no problems :D
Još sam nešto primjetio, kad ga stavim punit, jako brzo dođe do 99% i onda stoji dosta dugo na 99% i kasnije LED-ica pozeleni.
Meni je najgore što svatko kome ga dam kad ga drži prsti su mu na kamerama i onda mi sve umrlja, nadam se da ću s maskom rješiti taj "problem".
tako je i meni, strasno me to zivcira... nikad se mob ne napuni do kraja, ne znam dal mi se, otkad ga imam, napunio do 100% mozda 2x... uvijek je na 99 ili 96...
A dobro to je normalno da nepokazuje 100% jer u biti te baterije se i nikad nepune skroz do kraja, samo ovisi o modelima mobitela neki pokazuju 100% neki 99% i tako, ja govorim baš za ovo kad ga stavim punit brzo doleti do 99% i tu se onda dugo zadrži.
EDIT: Slikao danas neke slike i sad gledam ih na Dropboxu i povraća mi se opet..
Neznam stvarno, nemogu podnijeti ovakve slike, valjda sam toliko navikao na Samsungove dobre slike da mi ovo toliko smeta.. preodvratne su slike
Mislim da ću ga se rješiti, nisam niti profesionalni fotograf niti neki znalac u slikanju ali kada mi fotić nije u blizini dobra kamera na mobitelu dobro dođe.