Svašta, čovjek nemože biti legalan ni kad stvarno hoće! Pokušavam u google checkout upisati svoju visa electron karticu i kaže declined, također ne prima ni american - a išao baš zato napraviti u banku žiro račun...Al ajd dobro, to nešto neće, ali evo i za aplikacije govori da nisu dostupne u zemlji i šta ti ja znam...pa bih morao market enebler ili kakva već ne čuda...ukratko, najjednostavnije je otići na mobilism i lijepo skinuti applikaciju i staviti ju na dropbox odakle lijepo skinem i instaliram!
Razmišljao sam nije puno dati 5-10 ili 20 kn za neku dobru aplikaciju tu i tamo, imam update, lijepo i pomognem ljudima...ali kada ne žele moj novac!!! Što ne napravi google lijepo u svakoj zemlji račun u lokalnoj banci tako da možemo napraviti jednostvno uplatu s pozivom na broj. Aplikacije neznam zašto po zemljama ograničavaju također, jel nemože biti za cijeli svijet jednako!? Evo, brdo toga mi nije jasno, jasno mi je samo da i dalje se moram pouzdati u razno razne forume...iako imam silne pare koje želim potrošiti na aplikacije! :(