Kod mene je čista suprotnost.
Printable View
Kod mene je čista suprotnost.
ja imam Sensation od kad je dosao...
nemam problema sa nikakvim lagom ni stekanjem, koristim LPP launcher
ali sam nezadovoljan baterijom max 15h malo jace upotrebe do 24h slabije, ako bi izdrzala vise to je uspijeh...
pa na HD2 mi je znala dan i po do 2 bit...
ako se nece moc rootat skoro i ekipa ne rjesi nes romovima i kernelom..morat cu se odrec HTC-a
HD2 mi je bio mob nad mobovima....imao sam ga godinu i pol..
Ma bit će custom ROMova, ne brini, HTC je uvijek napet xda zajednici. Samo je šteta što je toliko ljudi nezadovoljno tim top mofelom "out of the box".
@Spirit81,
Sto nisi vidio onaj post o otkljucavanju bootloadera? Sto ti to govori? :whistle:
Evo,otključan sensation nije dugo trajalo!
Ima kakva službena potvrda?
Melodija je defaultna, ali još to nije toliko tiho koliko je tiho kad gledam neki video. Bilo s YT-a ili onog kojeg sam ja snimio.
BTW. jel zna netko koja je razlika između Z710e i Z710a modela? Jel to ovisi o području na kojem se prodaje ili nešto drugo?
ja nemogu nis nigdje nac, ili sam slijep ili...
p.s. znam za temp root i to od prije, ali mjesec dana, svaki dan punjenje moba, nije mi napeto...da mi nekad navecer bude na 25% i do jutra mi se ugasi i sjebe alarm za posao....i sve...
edit:
nasao na xda link na jubito, ali nije jos releaseno od strane AlphaRev tima
http://www.youtube.com/watch?v=oO4HkPHPJq4
Vidio sam taj link. Nego da pitam, jel neko registriran na HTC Sense? Malo sam lijen čitat licence agreement, a vidio sam da moram ostavit broj moba, što mi baš nije najsimpatičnije.
To i jest smisao, zbog nekih feature-a koje taj sustav nudi...
Čitao sam o svim tim feature-ima, ali pitao sam zato jer me zanimalo kako to utječe na stanje računa. Pretpostavljam da je sve besplatno.
Kada bi izašao novi Nexus sa hardverom poput Sensation-a ili Galaxy SII e to bi već bio uređaj...svi ovi softverski dodaci firmi ubiju mobitel...sve je to lijepo, ali nakon početnog WOW efekta...traje dugo razdoblje razočaranja...
Tele2 je stavio cijene za Sensation, moje misljenje je da je cijena OK.
U svakom slučaju su bolje od VIP-ovih.
mislim da su oni nešto opasno pogriješili (bar na stranici)....pogledajte cijene za produženje pretplate-bez trajnog naloga...kaže ovako:
potrošnja 100: 1595,00 kn
potrošnja 150 i 200: 2195 kn
potrošnja 300: 3195 kn
potrošnja 400: 1595 kn...
ovo nema nikakve logike...u praktički najslabijoj tarifi je telefon najjeftiniji a u gotovo najjačoj (300 kn)najskuplji...wtf???
po tome ispada da mi koji smo u tarifi 150 i 200 budale, jer kada budemo produživali ugovor, isplativije bi nam bilo snizit na tarifu 100 i platit telefon još 600 kn manje!! lol..
ugl....treba pričekat da isprave neke cijene jer ovo je smijeh...
cijene su bolesne pa cak i skuplje u pojedinim tarifama. e moj tele...jos ce t mobile s bodovima biti najbolji izbor!!
ja njih ne kužim, jel tele2 kad je već riječ o njima, te cijene uređaja su astronomske, ne znam možda tako moraju biti, vani je to na pretplatu puno puno isplativije, a kao glavno jeftinije.
Nebih kod njih kupio telefon da su jedini.Uvjerljivo najskuplji uredjaji.Gamad
Jel može preporuka navigacije za ovaj mob? Malo sam googlao i čitam ovu temu, ali mi se neda isprobavat svaku posebno. Probao sam stavit Sygic Auru 2.0, ali se često ruši i nikako ne može pronaći ni jedan satelit, bez obzira gdje se nalazio.
Nazalost mislim da ces ipak morati isprobati sve (ili barem par njih), jer svakome odgovara nesto drugo.
ja sam sinoć instalirao coPilot live.....zakačio mob na wireless i skinuo kartu europe...budem danas ak stignem isprobao kak radi po ZG i okolici....
Sad sam uključio onu defaultnu aplikaciju Locations i primjetio sam da mi krivo očitava trenutnu poziciju. Očitava mi poziciju nekoliko kilometara udaljenu od mene. Mislio sam da mjesto u kojem se nalazim ne postoji na karti, ali mjesto je označeno. Jel možda postoji problem s GPS-om ili je naprosto aplikacija u banani?
Jesi siguran da te je GPS locirao? Isprve ti pokaže lokaciju temeljem baznih stanica, a onda kad te GPS pronađe dobiješ točnu lokaciju.