sto mislite dali bi moga displej vanjski rikniti od ovog blicanja
Printable View
sto mislite dali bi moga displej vanjski rikniti od ovog blicanja
ma da mu blicanje i koristi to bas i nebi reko..pa rikene od samog rada pa tak da nemas brige...ja cu si slozit blicanje mopzda tipkovnice i vanjskog cu stavit al unutarnji nema sanse...= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ma cim ti stavljas novi funlight koji je istog imena brises stari...princip windowsa= Citat =:
Izvorno postao lujito
e unutarnjeg nema smisla
Evo, da se i ja nadovežem na ovaj topic.
Konačno sam ulovio malo vremena da si sredim malo mob (osim ovih funlightsa mrdao sam i po seemovima da si omogućim neke bedastoće).
Uglavnom, ovi funlightsi mi rade.
Blicaju mi i tipkovnica i vanjski display. Imam v525 flashanu na v600, koristim .4FR flash.
Ring lights - Nocturne, Event lights - on. Stavio sam funlight.pat iz onog zip filea koji je kao attachment negdje u topicu stavio Blue Devil - external flash with Blue charge light.
Ugl, sve mi radi, fora izgleda :)
Btw, nisam probao još s ničim drugim osim Nocturneom, ali valjda bi trebalo raditi ako mi već ovo radi.
Meni takoder radi,svi funlightivi od Bluedevila.Ima par funlightova u kojima ja mogu namisitit blinkanje,npr;NOKTURNOR-blica samo unutarnji ekran,SOLARNO-blica samo tipkovnica,ELEMENATRNO-vanjski ekran i tipkovnica,i tako dalje.Ima bas sve kombinacije!!!
= Citat =:
Izvorno postao lujito
koji je to od onim 7-8 funlightova jer ja sam samo jedan proba triba mi taj di mozes podesiti kako ti pase hvala ? nasa sam program s kojim mozes podesiti funligh tj. promjeniti evo link http://rapidshare.de/files/1022166/F...2.1.2.zip.html
Jedan od njih je funlight-001.pat.On ti ima sve zive kombinacije.
taj program je stvarno jednostavan ja sam neki dan nabasao na isti samo verzija 2.0 beta stvarno ima graficki prilagodjen prikaz blicanja pojesinih djelova stvarno jednostavan...= Citat =:
Izvorno postao darioilic
može li mi 'ko poslat taj program na mail, link za down ne radi!! :thumbup:
Brale link radi probaj ponovo..tam kliknes na free i onda moras pricekat oko pola minute i proradi sve...taj ti ponovi postupak...= Citat =:
Izvorno postao ST_brale
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
evo, da radi svima!
e link radi idi na free kako ti jdabic kaze ej ja mislim da vam je najbolje staviti onaj funlight-001.pat jer vec kako lujiti kaze on vam ima sve opcije (npr. -da samo vanjski blica -pa sve skupa -samo unutarnji ekran i tipkovnica ...)opcije se mjenjaju kad mjenjat ono nokturno, strast itd.
pa znam da radi, kako bih ga ja skinuo?= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ali, ako već raspravljamo o funlightu, cilj nam je sve imati na jednom mjestu i nadohvat ruke!
pozdrav!
tko je ok!pozdrav
Ja sad imam 72R i ne radi mi Funlight.pat Da bi mi proradio trebam ubaciti 4FR i onda jedan od Funlightova
Zar ne???
Jesi isprobao BAŠ SVE one fileove iz onog funlight.zip packa kaj je linkao BlueDevil?
Ja osobno imam 4FR i meni radi, ali sad nemam pojma kako je tebi s tvojim fleshom. Ako ti baš niti jedan od tih .pat fileova ne radi, onda valjda je problem u flashu pa će ti to s nekom drugom verzijom radit..
možda ni meni ne šljaka zbog softa , imam 58r , a svi znamo da tu ima svega i svaćega oko tog flasha!!!!!
a baš bi volio da mi vanjski blinka, to mi tako zakon izgleda!!!!!
a opet svom frendu sam na v300 složio na 72r , a to je isti drek ,ma sjebane su te v525-ice!!!!!
ovisi kako kome ja sam sredija sebi i dvojici prijatelja koji imaju v525 a imaju flex SE645AXXP10F9 a triplet G_0B.09.4FR!!!!!(vip je mjesec dana snizia cjenu mms poruke sa 3.60kn na 1.80kn tako mi je rekla zeska sa vip sluzbe za kor.)
ma ja sam isit funlight koji radi na v550 stavio na v525 koja ima 58r i flex v620 (neznam koji tocno je) blinka samo tipkovnica a na v550 sve blinka..= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
ista stvar na E550!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
oni koji imaju originalni flex, imaju usnimljen dobar funlight, pa ne morate uploadati novi!
ja sam probao i na original vip v525 (38R_V) i na flashanoj v525 (4FR , 10F9 ) i jedino što sam uspio dobiti je blinkanje tipkovnice.
a to me tak zanima zašt na jednom postotku mobitela radi a na drugima ne , pa po nekoj logici bi onda svima trebalo radit , pošto je to sve serijska proizvodnja!???
i meni neide u glavu nekom radi nekom ne kako !!!!!meni radi :spin:= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Možda ovisi i o nekim file-ovima koje brišemo kako bi oslobodili prostor ili možda nešto u seem-u. Ili možda kombinacija i jednih i drugih. :-/