?!?!?! HTC Desire u Simpi :O
Pa sta nije kao neko pravilo u t-mobileu da mobovi iznad 1500kn su samo na pretplatu? (osim svemoguceg iphonea)
Printable View
Ako HTC Desire nije u simpi sada teško da će i biti... inaće koliko sam u austriji i njemačkoj vidio puno smo bolji u prepaid ponudi nego vani... Ovi bolji modeli najviše u pretplati nam...osim iphone naravno!
A akcija ova je dobra i meni idući mj. omogućeno uzeti ugovor 6.mj. prije isteka pa ako bude galaxy s ili x10 u ponudi za kunu definitivno uzimam...
Neznam kakvo je njihovo mutavo pravilo al ta preplata im je stvarno s*anje. Koliko sam čuo nemože se uzeti na manje od 24 mjeseca mob (ispravite me ako griješim). Meni je i preplata na 6 mjeseci premalo (kad bi postajala) jer mob svako malo mijenjam, ja bih poludio s jednim te istim mobitelom 24 mjeseca, tj. 2 godine!
Da je pretplata u kraćem razdoblju, možda bih razmislio o tome, ovako no way! Njuškalo i bok :)
Pa zato mozes produzit pretplatu 6 mjeseci prije isteka ugovora, pa ti je to u principu godina i pol..
Osim toga, od kud ti to da se nemoze uzeti na manje od 24 mj mob (Desire)??
A neznam gdje sam to čuo, zato sam i napisao da nisam siguran..
Uglavnom, nevolim biti vezan za te preplate, jedamput plati sve i gotovo.
Ko zna šta će biti kasnije kada prođu ovi popusti.
Ima podosta gužve u T-Centru i većina se raspituje kad će im stići iPhone 4 koji su naručili (ja ga nisam ni pogledao, kamoli prčkao po njemu)
Uzeo danas samsung Galaxy S, ali uz puno frustracija i komplikacija. Uglavnom, zadnji ugovor koji sam potpisao sa t-mobileom. Više nikad.
Tema je o akciji, stoga se drži teme, a suzdrži prijavljivanja postova vezanih za temu.
Hvala
zna netko u rijeci gdje ima GS290 I T-mobile Vairy Touch kupio sam dva od svakog al bi jos uzeo starom, sestri mi rodendan jb. a nisu ni skupi
sve sam pretrazio a nitko nezna kada bi im mogla roba dolazit
Najbolje nazvati SZK pa provjeriti, znam da kod nas u Osijeku ima oba.
Ovaj SE Zylo po meni najbolja ponuda u simpi definitivno u odnosu cijena-dobiveno!!! Još i zvučnik externi dobiješ... prva liga. Sve me nešto kopka da ga uzmem ali i ovako imam 3 mobitela :)
Ja imam osjecaj da mi vise necemo vidjet desire u t-mobileu, barem dok ova akcija traje... isao sam u tcentar u puli i nemaju niti galaxy s, desire i optimus...a za iphone sam zaboravio pitati. Jel zna netko mozda dali ima iphonea barem za narucit.
Sent from my HTC Hero 2.2 using Tapatalk
Pa ono, u ZG su liste čekanja za iPhone (bile i prije akcije) 1.5-2 mjeseca, tak da niš od toga, možda ako je ostao još koji u nekom t-centru u manjem gradu (tipa krk, našice, metković...)
Ja sam Galaxy S naručio prošle srijede preko web-shopa, stigao mi je ovaj ponedjeljak, možda ih je još ostalo neprodanih u webshopu od te zadnje pošiljke.
Lako moguće da desire više neće dobivati, i prije akcije im je dosta dugo bio rasprodan, afaik.
Jel zna itko dali ima jos u Zagrebu Optimus 7??
avenue mall
Evo malo novosti... Ja sam se bi fino kupio Galaxy S za 1300kn i Galaxy 3 za 600kn i ja sretan :D
ugl. malo sam pricao sa seficom t-centra u puli i rekla je da vise nece dobivati Desire i da ce mobiteli dolaziti na kapaljku, i to vecinom oni slabiji (do 700kn ili manje). Tako da samo znate, oni koji zele kupiti neki smartphone neka se pozure...
I ja sam cekao 2 i po sata da bi ga se napokon docepao :D
Jel to o dolasku na kapaljku samo do kraja akcije?
Sumnjam da više ne bude uopće bilo Desirea, to im je glupo
Danas bio u T-com centru u Jokeru (Split), uzeo Nokiu E72, govori zena da ih je bas doslo par komada, sivih, nema bijelih. Pitao za Desire, kaze da ce dolaziti, ali samo za pretplatnike. Eto par info samo...
A ova E72 je stroj i pol. :)
Za taj Desire u svakom centru druge informacije :D
I u mom su meni rekli da bi trebao doći...
Otac je piknuo SE Spiro za 300kn. Za njega super telefon, space shittle :) iako je taj telefon namijenjen mlađim generacijama.
Nokia N8 - "Uređaj trenuto nedostupan"
viose nemozete kupovati preko neta jer su zalihe presusile samo t-centri ;)