i ja sam u potrazi za htc desireom, no brijem i nadam se da ce se ta promocija produzit na 1.mj. s obzirom da je tak svake godine :)
Printable View
i ja sam u potrazi za htc desireom, no brijem i nadam se da ce se ta promocija produzit na 1.mj. s obzirom da je tak svake godine :)
ja sam htc desire uzeo u vipa na pretplatu prije 3 dana
Produženo do 31.01.2011. kao i svake godine
Jedno pitanje vezano uz SZM tarifu.
Potpisao sam ugovor na 24 mj. i uzeo SZM 250. Obzirom da sam student i nemam kreditnu karticu, trajni nalog je složen na AMEX od starog. Nakon par dana poaktivirale su mi se sve opcije na moj.vip.hr i jedna od ponuđenih opcija tamo je Promjena načina plaćanja računa.
Trenutni način plaćanja
Trajni nalog - kreditna kartica -> AMEX od starog
Izmijenjeni način plaćanja
Mogu birati:
- Trajni nalog - kreditna kartica
- Trajni nalog - banka
- ERSTE
- HPB tekući
- HYPO
- OTP BANKA tekući
Pošto imam tekući u HPB-u, zvao sam službu za korisnike da ih pitam da li mogu promijeniti način plaćanja u Trajni nalog - banka -> HPB tekući. Cura je nakon 10-ak min raspitivanja rekla da mogu bez ikakvih posljedica i naknada i da odem u VIP prodajno mjesto i tamo to riješim. Pitao sam je li sigurna da neću dobit na naplatu onih 200 kn (popust pri kupnji uređaja trajnim nalogom) i potvrdila je da neću.
Jučer su mi na prodajnom mjestu rekli da je promjena načina plaćanja moguća tek nakon 12 mjeseci korištenja kreditne kartice na koju je dignut ugovor.
Na VIP-ovom webu sam pronašao ovo:
Uvjeti korištenja ponude mobilnih telefona za nove privatne Vip pretplatnike
5. Novim privatnim Vip pretplatnicima koji potpisuju pretplatnički ugovor uz kupnju mobilnog telefona na tarifnim modelima Sve za mene 250, Sve za mene 400 i Sve za mene 600, isti su dostupni isključivo uz potpisivanje trajnog naloga na kreditnu karticu.
6. Kupnjom mobilnog telefona uz trajni nalog korisnik se obvezuje na neprekidno plaćanje trajnim nalogom tijekom 12 mjeseci, zbog čega mu je odobren popust od minimalno 190 kn. U slučaju raskida plaćanja trajnim nalogom prije isteka obveznih 12 mjeseci korisniku će na prvom sljedećem Vip računu biti naplaćen iznos odobrenog popusta.
5. točka kaže da se ugovor mora dić na kreditnu karticu. 6. točka kaže da 12 mjeseci moram imati trajni nalog. Ne piše na što. Da li se iz ovog može zaključit da mogu promijenit trajni nalog s kreditne kartice na banku ili će se to prebacivanje na banku tretirati kao prekid trajnog naloga što je protivno 6. točki (iako, ponavljam, pitao sam to ženu u SZK i potvrdila je da mi ništa neće doći na naplatu ako se na to odlučim)?
Hvala :wave:
za nove vip pretplatnike mora biti tn na kreditnu karticu...za produljenje ugovora nije vazno...
sutra idem u potragu za svojim htc-om desire s obzirom da u 12. mj. sve da sam ga i nasla ne bi mogla uzet, jer sam mjenjala tarifu početkom 12 mj. a samo se jednom moze promjenit tarifa unutar mjesec dana iako isla na vise :/
Za novog VIP pretplatnika za tarife:
-Sve za mene 250/400/600
- kada tek potpišeš, dakle dodješ tamo zatražiš recimo Iphone 4 16gb i sve za mene 600 , šta ču konkretno ja uzet, MORAŠ imat kreditnu da bi uopče moga potpisat i sredit pretplatu...a nakon šta provučeš karticu tamo u njih, nakon 1-2-3-4-5 dana kad ti se aktivira tvoj novi broj i kartica, odeš na prodajno misto i zatražiš prebacivanje sa naplate trajnog naloga od te kreditne> na bankovni račun i to je to.... 99% ti neče ništa naplatit.....ali mi je reklo da je preporuka bar da ti se prvi račun naplati na tu kreditnu, tako da te posli nebi za*ebavali , te da ti ne naplate onih 190kn....
Ima li mi neko informaciju, jel ima dostupnih ajfonova u Splitu? City center i doli prema rivi, ili u neki od dučana?
Govore mi da je nestalo u cijeloj hrvatskoj :S
zovite službu za korisnike iza 9 sati jer dobija služba za korisnike do tog vremena o izvješće o stanju mobitela u svim vip centrima
pa zva san ih ima uru vrimena !
Da jos jedanput odgovorim na pitanje vezano za prebacivanje Trajnog naloga sa kreditne kartice na banku....
- bia san danas u city center one u VIP centru, i tamo mi tip kaže da nemože... mogu jedino sa kreditne kartice recimo od oca na kreditnu karticu svoju/materinu/bratovu itd. nije bitno... ali na trajni nalog preko banke ne....nemos virovat svaki put ti recu drugu stvar....
Ma nebi bia meni problem taj trajni nalog preko kreditne , ali nemam kreditnu, i onda bi mi naplata morala bit non stop na nekog drugog dok ne pocnen opet radit i buden uzea svoju kreditnu... a znas kakvi su ljudi danas radi love, kreditnih,i gluposti....
Dobro, i jel se onda može ili ne? :ninja:
Jedni kažu da da (SZK, hp compaq), drugi kažu da ne (VIP prodajna mjesta).
Treba probat na više VIP-ovih lokacija pitat :-/
Ja rekoh, što mi je rečeno. Možda da probaš mejlati SZK, će netko tko pročita malo bolje pogledati da li može, ili ne. Ja sam ih pitao pred neko vrijeme neš vezano za prijenos broja koji je pod ugovorom, za ovu -50% akciju, ... čekao sam 7 dana, ali sam stvarno dobio opširan odgovor.
Znam da sam možda fulala temu, ali trebala bi mi jedna informacija...ako netko ima sličnu situaciju....prije nekih godinu dana sam uzela stick za net kod vipa-i računi su mi došli nenormalno visoki. I nisam htjela platit jer znam da nisam toliko surfala, čak su mi rekli da je moguće da su mi se neki programi skidali a da ja nisam ni znala. Nisam htjela platit (oko 3500 kn) i poslana mi je ovrha od neke odvjetničke kuće. uložila sam žalbu, međutim od 4 mjeseca 2010 godine od nikoga niti pisma niti razglednice. E sad bi se ja prebacila sa tele2 na vip, pa me zanima da li oni imaju uvid u neplaćene račune i da li će mi uopće dat da postanema pretplatnik dok ne podmirim prethodno dugovanje (koje ne znam je li otišlo u zastaru).
Eto, ako netko nešto zna....help!
Evo odgovora službe za korisnike:
Nadam se da je sad sve jasno - sutra idem na prodajno mjesto to probati riješiti.= Citat =:
Postovani gospodine Prezime,
zahvaljujemo na Vasem e-mailu.
Molimo Vas da prvo primite nase isprike zbog pogresne informacije koju ste dobili na prodajnom mjestu. Mozete zatraziti raskid trajnog naloga preko kreditne kartice i odmah zatraziti aktivaciju novog trajnog naloga putem tekuceg racuna bez ikakvih posljedica. Naknada za raskid trajnog naloga u iznosu od 190,00 kn naplatila bi Vam se u slucaju da raskinete trajni nalog i ne aktivirate novi ili ukoliko raskinete placanje trajnim nalogom (preko kreditne kartice ili tekuceg racuna) prije isteka minimalnih 12 mjeseci.
Slobodno ponesite ovaj mail na prodajno mjesto, a ukoliko ce i dalje biti nejasnoca budite slobodni nazvati nas na broj 0917700.
S postovanjem