a koji je to level?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za taj još nisam čuo
isto igram na pet
Printable View
a koji je to level?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za taj još nisam čuo
isto igram na pet
wtf? pa u pes4 imas 6 razina tezine. ti vjerovatnos igras pes3?
imas 5 razina a sestu dobijes kad ju kupis u PES shopu
ja nisam nis kupovao... mozda zato jer imam option file neki sneta
jooj floorkilla koji si ti faca a nisi to mogao sam kupity? da a 6 dobiješ u pes shopu i ubitačno je cijela 4 je dvaputa teža od 3
ima doma pes 4 ali baš ga i ne igram jel mi se neda igrat na kompu
a na playu imam pes 3 jel mi se neda pljunut 500 kn za novi pes
kaj 500kn kosta? puno,puno...
pa kaj nemas chip u plejki
ma bolji je za comp
ne nemam chip u plejki jel sam onda siguran da kad pljunem 500 kuna
za igricu da bu mi radila,imam play već 3 godine i kupio sam 6,7 igri koje
sam stvarno igrao i završio do kraja
sta ima ljepse od pes-a sa wolf patchom i slobodnog vremena?
jeste culi za pokusaje izrade 1. hnl lige? decki pokusavaju al fali im jos ljudi za pomoc. to je na jednom forumu...
a na kojoj je platformi prvo izisao??? :) di si ti bio dok se igrao ISS na jedinici, a drugi ubijali na fifi na pc-u= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
joj to su bili dani kada smo ja i bratic derali iss na plejki... cak sam je nosio i na more (plejku i iss, i nijednu drugu igru, da se razmemo..)
jooooj, sjecam se cijeli dan u sobi s frendovima multitap i igraj...
jos uvjek mislim da je plejka bolja za igru PES-a jer je i na njemu nastala, nema teog pc-a koji moze zamjeniti 1 playstation, multitap ekipu na okupu, iliti kako kazu "muske cajanke"...
ma palčevi uvijek nateknu kad se zaigraš na nekoliko sati;D
nisma ja ništa spomenuo gdje je prvo izašao ali moraš priznati da je za komp bolji,ubaciš si dresove stadione,lopte,kopačke,zastave........= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
P.S. a gdje si ti bio kada sam ja igrao crno-bijeli iss '98?
da zuljevi. nikak ne mogu igrat na onim gljivicama, lakse je na strelicama ali ona tvrda plastika zna i nazuljati :)
a ja kao patch nemogu zaprzit na cd s igricom i ubacit u plejku.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
P. S. koliko ja znam iss 98 je bila u boji....
ajd. dosta prepucavanja. ti ga igraj na kompu ja cu na plejki kad se nademo na turniru obavezno si kupi gamepad za komp jer ces na tipkovnici tesko pobjedit :thumbup: :) :)
Jel tko skužio kako se sa golmanom u toku igre može voditi lopta?
da pojasnim npr. sada netko nabacuje i golman hvata i ja slučajno nešto stisko a on si ju spustio pod noge i možeš ju normalno vodit: mislim da sam stisko R1+X
da i sto je tu cudno...?
ma 6 zvjezdica je sranje... ista tezina kao i pet samo sto te vise fauliraju i zaustavlja se igra...
@renegade samo sa r1= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
@hrco da ali gdje si ti nabavio europsku verziju '98-ice kada je bila napravljena samo za japan (valjda i za amere)
i ti se bas ne das :) :) http://www.gamekult.com/tout/jeux/fi...000000415.html= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
kada igraš lijepo stisni start i imaš comand listu= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
dobro,dobro i kaj sad pa ja sam imao japansku verziju sve na japanskom= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..