svejedno ju punim svaki drugi dan, tak da mi je isto
Printable View
svejedno ju punim svaki drugi dan, tak da mi je isto
kako uspješno instalirati flash player?
kad pokrenem instalaciju flasha piše mi da je uspješno instaliran. zatim odem na net, pokušan pokrenuti neki video i kaže mi da moram imati flash player za gledanje videa. pa me zanima na koji se način instalira flash, postoji li neki poseban način za njegovu instalaciju?
I5800 nije podržan.
Lista podržanih uređaja
instaliraj skyfire, on podrzava flash
Ja imam jedan problem.
U svim igrama koje zahtjevaju akceleromotor za igranje, sve mi je nagnuto u desno :/
Pa me zanima moze li se nekako kalibrirati akceleromotor u postavkama ili mozda pomocu neke aplikacije.
Neke igre to imaju ugradeno u sebi, ali ja bi to htio napraviti na samom uredaju.
Ima li mozda jos netko taj problem?
Svaka je pomoć dobrodošla !
stavio Froyo i sad nemogu slat i primat SMS, jel zna netko u čemu je stvar???
ja imam froyo i neam niakkvih problemay, dapace, samo pohvale... moj je I5800XXJPF
xda forums. ojli ti www.google.com :)
Ja imam pitanje u vezi ovog modela i hitno bi mi trebala pomoć :cry:
Mob mije bio moj i ta osoba koja ga je koristila je imala aktiviran kod za otključavanje...najprije nisam skužila odmah što mi traži pa sam možda 5-6 puta pokušala neke svoje kombinacije pa je počeo odbrojavat da pokušam ponovno. Nakon toga sam pitala tu osobu da mi kaže točan kod i sad taj neće nikako da prihvati, ali baš nikako...sve mu je sad pogrešan unos :( :( Sad mi ga se ne nosi u servs i opet dodatno plaćat 50-100kn da mi ga neko resetira, pa imate li možda neko pametno rješenje, kako napraviti hard reset (ono s gugla ne pali)?? I s obzirom da imam tu točnu šifru sad, hoće li je prihvatiti nakon nekog vremena mirovanja ili definitivno treba napraviti reset? :(
to i meni nije htjelo, uzeo sam mob na pretplatu tj stari je uzeo, i mob sam sebi uzeo i probao preko svoje kartice ali nije htjelo, ta navigacija mora raditi preko br na kojem je pretplata, jer kad sam probao sa tom karticom poceo je skidati ali sam prekinuo jer mi netreba, koristim navigon koji je 3 puta bolji.
dali neko zna kad idem preko odina stavljat noviji firmware u ovom slucaju neki custom, sta trebam napraviti pronasao mi je uredaj preko odina, i kad zelim odabrati neznam sta da odaberem posto imam samo I5800XXJI2_HOME_.tar odaberem pod BOOT, PHONE, PDA, CSC ili one package i zanima me sta dalje trebam napraviti, posto nigdje nenalazim tut bas za ovaj mob.
EDIT: uspio sam staviti custom rom ali mi se bas nesvida posto nista nije mjenjano ni poboljsano pa cu staviti froyo, nadam se da budem uspio :)
Danas kupio Galaxy GT I5800, malo se kužim u "novotarije", pa molim za pomoć, kako da iskopčam Googleove postavke, u situaciji kada sam Wirlessom spojen na Internet (besplatno), te mi nestane signala, a Google odmah preuzme signal, uz...naplatu!!!
meni to nikad nije bilo, cim se spojim na wifi on se negasi dok se neizgubi signal, tek kad se izgubi spaja se preko 3G mreze.
Wvo mene opet s problemom... odustao od Wisepilota na ovom mobu, instalirao navigon 2.5.1 jer vidim da ga gomila ljudi hvali. Međutim, svako malo izgubi vezu sa satelitom i onda je ne može naći dok fizički ne stanem i pričekam da se spoji, tek onda funkcionira dalje. Imam instaliran GPSpot što vidim da ste također preporučili, ali i dalje se trokira signal. Danas sam prešao barem pola grada pokušavajući ga uloviti kako treba.
Jel netko možda zna rješenje za to?
Navodno je izašao službeni Froyo za T-Mobile brandirane Galaxy trice, je li itko probao napravit update preko Kies-a?
Evo probao, Kies mi se sam updateao na v. 2.0.0, više ne šteka na Win 7x64, ali od Froya niti F
ja imam vec froyo tjedan dana :)
ja vec mjesec :)
preko Kiesa?? KAK???
Btw i dalje me muči ono gore pitanje s GPSom, nije pomoglo ni resetiranje točaka.
preko kiesa jos nema, moras preko odina
Galaxy 3 Froyo tutorijal
Evo ako je neko zainteresiran za upgrade galaxya 3 i neda mu se cekati samsung preko kiesa neka se posluzi s ovim tuto.Osobno sam upgrade 6 komada bez
ikakvih problema.Froyo je brzi i daje bolju kvalitetu slike za 30%.Kod prikaza slike to je posebno vidljivo jer se na imenima ispod icona izgubi onaj dio sto ih cini zrnastim
i postaju bistra kao bilo koji veći font,a razlika u brzini i fluidnosti kod scrolla i pregleda internet stranica je takva koda ste na jacem uredaju a ne na upgrade OS,trajnost baterije je bolja za 20%(mjereno)
za upgrade na ovaj nacin vam treba Odin multidownloader v4.252 , Froyo file XXJPF i flash file apollo_531.ops.
postupak je jednostavan i zahtjeva 10 min.vremena
1.link za I5800XXJPF http://www.fileserve.com/file/CcB5phu
2.LINK za Odin i flash file http://www.fileserve.com/file/KWj5EPV
sada mozemo poceti
1.nakon downloada link1 i link2 raspakujte iz rar. na desktop u dva razlicita foldera
2.u link2(I5800Flashing software) se nalaze apollo_531.ops i ODIN MULTIDOWNLOADER,pokrenite ga kao administrator(desni klik misa i Pokr.....),drugi filovi nam netrebaju
3.ispod tipke start u Odinu imate Select Ops ,kliknite OPS i otvara se prozorcic u kojem navigirate do foldera na desktopu u kojem se nalazi Odin(link2)i oznacite apollo_0531.ops i onda kliknite otvori.Ako ste sve ispravno napravili u Odinu na mjestu OPS mora biti unesen apollo 0531 file
4.u drugom folderu na desktopu gdje ste raspakirali Froyu(link1)imate 4 file,njih ce te unijeti u Odin kao i apollo 531 ops file,znaci ispod tipke OPS u ODINU je boot,pronadite bootloader u Froyo folderu na vasem desktopu(treci po redu)i opet kliknuti otvori,zatim phone file u ODINU (drugi po redu u folderu)zatim PDA u ODINU(4po redu u folderu)i CSC u ODINU˙(prvi po redu u folderu)
sada mozete izaci iz ODINa i ponovo ga otvoriti i sve bi moralo biti postavljeno kao sto ste namjestili(provjerite i izadite iz ODINA)
otvorite KIES program spojite mob i napravite backup imenika i ostalog sto vam treba,iskopcajte mob iz pc i utipkajte u telefon(kao da vrsite poziv)*#*#7780#*#*i tako napravite reset da bude onakav kao kad ste ga kupili,ugasite mob,izvadite bateriju i vratite je,pritisnite istovremeno home tipku na mobu(ona ispod ekrana u sredini)tipku za smanjivanje zvuka i power tipku i drzite tako dok se na ekranu ne pojavi download mode,zatvorite samsung KIES,sada spojite mob sa PC i cekajte da se poveže i windowsi izbace "uredaj je spreman ....."
pokrenite odin kao administrator provjerite postavke jos jednom,cekajte da ODIN nade uredaj(prvi prozorcic gore lijevo COM PORT MAPPING) stisnite start i cekajte da proces zavrsi.Uredaj ce sam napraviti reboot i to je to
Napomena_ako mob nece u download mod probajte sa home+volume up+power
_prilikom pokretanja odina moze se pojaviti prozorcic IMAGE i nesto na kineskom ali samo stisnite u redu ,to se zna desiti dva puta zaredom
mozda sam isao malo pre detaljno ali bolje vise objasnjenja nego manje,eto ako se nekom bude dalo neka si to napravi i iznenadit ce se koliko moze galaxy 3
lozinka za raspakiravanje rar.datoteke:samfirmware.com
ja sam bio napravio na identican nacin prije nekih 10-15 dana ja mislim i prezadovoljan sam, jel ovo zadnja verzija froye ili, jer na xda ima jp9 ja mislim
livepapers su jako jednostavni za staviti ,potrebno je napraviti root pomocu superoneclick rootom i putem terminala unijeti cetiri naredbe i mogu reci da je jednostavnije to napraviti nego upgrade na froyo i kada je vec rootan onda obrisete one aplikacije sto vam netrebaju(sluzbenu navigaciju,latitude i ostalo nepotrebno)tako ostobodite memoriju,a i ovako na froyi mozele prebacivati aplikacije na sd karticu,evo kako to izgleda na fonu od moje zenehttp://www.youtube.com/watch?v=hibyigKT2R8