Da ga je htio prodati hitno, ne bi stavio 1500 vec barem 3000 i prodao bi ga u roku od pola sata.
Ne nasjedaj na te fore.
Ja kolko vidim na njuskalu, svi oglasi za iPhone 4 su od 6-7k kn...
A sad, kolko je vjerovat ovima od 3k kn nisam siguran.
EDIT:
Ako netko hoce imati ultra-fensi-šmensi bumper case za iPhone 4, neka pogleda ovo
Je da kosta pun klinac al ajde :D
Ne razumijem te ljude koji traze 5, 6, 7 tisuca. U simpi je 4500 kn. Pa prije cu tamo uzeti s pravom garancijom
Ne zelim ni gledati te "tvornici otkljucane" jer sto onda ako mi nesto ode? A i ovaj jedan sa 36 mjeseci garancije :)
Ovaj oglas
Mi je onak, smijesan.
Sam opis bi ti trebao biti komican...= Citat =:
APPLE IPHONE 4 32GB,NOVO ,OTKLJUCAN ZA SVE MREZE .IMA JAILBROKEN,NAJNOVIJI SOFTWARE I POTVRDU I GARANCIJU OD 36 MJESECI I 8 POVRAT IPHONA.
JEDINSTVENA PONUDA ZA SAMO 2700KUNA I TO VRIJEDI DO SUTRA DO 23 SATA.
Ja sam sada zvao službu i rekla mi je da se može mijenjati na nižu na iphone 4. Još je i išla provjeriti kod kolega. No neka za svaki slučaj još netko nazove.
Zna li netko koja verzija OS-a 4 tocno dode uz iPhone4 i koji je baseband ?
Nakon rjesavanja problema sa ponovnim zakljucavanjem od sinoc imam novi problem :confused::confused::confused: Sinoc pokusam da napravim jednu sliku, kliknem na kameru i on kao pokrene al na ekranu ostane ona slika zatvorene lece i nece nista. Ugasim telefon, i kad sam krenuo da ga upalim pokaze mi onu njihovu jabukicu i tu stane. Tako ostane nekih 10ak minuta i onda se ugasi. Ne reaguje ni na punjac ni na sta. Da li da radim restore? Kad sam pokusao da uradim kaze mi da ce pored vracanja na fabricke postavke da napravi i update na 4.1
Da, mozes prijeci na nize. Par puta sam zadnjih par dana zvao vezano za produzenje, iphone, tarife i svaki put sam pitao da li se mogu spustiti, i svaki put je odgovor bio DA
Bojim se da to jos nije bas odluceno. Pazi, jos specifikacije za itarifu i iphone 4g nema. S obzirom da govorimo o tmobileu, ovo je sve sumnjivo i vrlo lako da naprave specifikaciju tako da uz iphone 4g navuku ljude na 24 mjeseca na i300 i ne daju spustanje nakon 4 mj.
Cini mi se da oni jos uvijek cekaju da vide koliko ce biti zainteresiranih pa kada ljudi navale na i300 onda ce promjeniti specifikaciju i tarife za iphone 4g.
Tako t-com radi. Oni ne idu na ruku ljudima vec sebi. Zato i gube ljude.
ISPRAVAK:
Upravo citam, prepravili su specifikaciju, i ipak se moze uzeti nakon 4 mj niza tarifa. Kupujem. Nemojte slucajno da netko od vas ode prije mene pa da za mene nema iphone :P
Ima, procitaj ponovo onaj dokument. Stavili su ga danas
http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
[QUOTE=-->Cionn<--;949325] Pa tako svi mi razmišljamo. Ali ja ti pokušavam objasniti poantu ugovora, u kojem njima nije cilj da idu tebi na ruku. No sva sreća, u ugovoru stoji da se može nakon 4 mjeseca promijeniti na nižu i ako je u službenica u pravu trebali bi to u T-mobileu i poštovati.
No ono o čemu ja pričam je što je Joker2206 naveo. Znaju oni mijenjati te ugovore i pravila tu i tamo i onda to ne bude dobro po korisnika uglavnom.