na kraju i o bateriji, te kvaliteti zvuka, gsm arena nam reče da je kvaliteta zvuka nedobra.
Printable View
na kraju i o bateriji, te kvaliteti zvuka, gsm arena nam reče da je kvaliteta zvuka nedobra.
Dakle kao sta sam vec napisao u prvom postu zvuk na njegovim zvucnicima je pretih i to mu je mana ako se mene pita, dok sam jako zadovoljan sa zvukom kad ga se spoji u autu recimo, glasniji je od otvorenog radia kad je pojacan volumen na isto, sta nije bio slucaj sa hd2, i jako je cist...njegove slusalice nisam niti otvorio jer znam da su vjerovatno bzvz a i ne koristim ih..
surfanje je cista uzivancija, sve ide tako brzo i fluidno kao nikad do sad, zaista..kao i rad u cijelom OS-u.
baterija..sto reci, trebala je bit bolja definitivno tu nema govora, al kad bi sve bilo kako treba ko bi kupovao nove sprave ;) nije bas da sam skroz nezadovoljan s baterijom, meni ce uglavnom izdrzati na dnevnoj bazi sta mi je bitno..evo otprilike sta sam zapamtio kad sam ga skinuo sa prvog punjenja..dakle skinut u 10:00, prckanje do 15h vise manje non stop sa kratkim pauzama, syncovi imenika, svega, instalacije, bio je na wi-fi sigurno sat vremena, slusala se muzika u autu jedno 45 min, spojen je bio na 3g oko pola sata, 38 poziva sta dolaznih sta odlaznih, 18 sms (primljenih/poslanih), 1 hd video kratki, 4-5 fotki okinuto, pa jos malo prckanja itd..uglavnom oko 22h sam bio na 13%...naravno da sam bio vise na wi-fi da bi otisla puno brze, ali koristio sam ga normalno..
evo od sinoc me jos jedna sitnica smeta sta se tice kvalitete izrade kucista, sve je odlicno osim ova 2 poklopca (baterija/kartice)..ovaj za bateriju se jako tesko otvara (na srecu to za sada nisam ni imao potrebe radit jer mob radi vrhunski, nije 'pao' jos ni jednom), dok ovaj na dnu za kartice jednostavno malo 'klapa' pod jacim pritiskom, nije mi 100% legao, po meni lose izvedeno..hm evo gledam i ovaj rubni dio moba ce bit magent za prasinu i sitnice koje ce upadati...uglavnom na prvi pogled je izrada vauuuuu al kad malo bolje pogledas po meni je trebalo bit bolje...
skuzio i mali software bug..ne mogu uplodat video na youtube, ni preko galerije ni aplikacije..nasao sam dosta ljudi s istim problemom, jos nema rjesenja..kao trebalo bi se logirat sa youtube postavkama accounta a ne google pisu neki (ja svoj youtube account zaboravio & izgubio u mail)..ako neko slucajno sta zna nek napise ;)
zakljucak do sada : vise sam zadovoljan i opet bi ga uzeo, caki sad kad znam te sitne nedostatke jer jednostavno kad krenes u rad s njim znas da ces uzivati !
eto to su neki moji dojmovi za sada, ako koga sta zanima jos nek pita slobodno..ne pada mi nista vise na pamet..
ovisi jako o mobitelu,sa slusalicama se moze samo dodatno poboljsati zvuk,ako mob nije glasan slusalice mu nece puno pomoci...
evo sredio i youtube upload problem, dakle ako kome zatreba - treba se spojit na youtube sa username od youtube accounta ne sa google accountom, password je isti kao i na google accountu.
Pozdrav svima,
evo ima 3 dana od kada sam si upiknuo Desire HD i moram reci da sam jako zadovoljan, danas sam si konacno slozio cijeli imenik kak spada, povezao sa svim FB-ovima i Twitterima te ostalim dodacima, stvar radi jako dobro. Uredaj je jako brz i ugodan za koristenje, browser je brz, imenik isto, ma sve je vrlo dobro.
Od stvari koje me smetaju, istaknuo bih fotic koji malo strsi na ''ledima'' uredaja pa moram biti uvijek dodatno oprezan kako i gdje odlazem mobitel. Jos se privikavam na cijeli uredaj, no sve u svemu, zadovoljan sam full ... ;)
Imam pitanje jedno - da li postoji mogucnost da ja ubacim u uredaj ''user dictionary'' na hrvatskom? Jer, uredaj uopce nema hrvatski jezik podrzan, a ipak bi volio koristiti tipkovnicu i prediction ...
Pozdrav, znalci!
Gdje se u Zagrebu može razgledati i isprobati Desire HD? Tele2? VIP?
Mene zanima baterija nekog od korisnika dhd-a...
Interesira me ako moze reci kad se baterija potrosi koliko je proslo od punjenja, te
Na sta je sve koristena baterija i koliko vremenski...
Sve to pise u battery infu...
Znaci npr displey 40% koristen 1h i 50min...itd
hi all, upravo mi stigao na test.
Poklopac baterije mi nije sjeo, premekan je. Ne znam zasto nisu ostavili onako kvalitetan kao na HTC Legendu. Ostalo je wow :)
Kako imam Desire Z, usporedit cu ih malo :).
Bateriju cu sutra testirati tokom intezivnog radnog dana.
Ako imate kakva pitanja slobodno javite!
Dal su oni "umeci" za bateriju i sim karticu klimavi?
Jel može izdržat 1 dan sa umjerenim korištenjem (čitao sam da uz novi firmware može)?
Koliko je dobra kamera i video- u rangu s x10 ili slabije?
Vec sam napisao da su poklopci od baterije i kartica lose izvedeni, pogotovo od kartice koji krcka pod jacim stiskom..bar meni..a i na gsm areni nisu sa tim zadovoljni..
Baterija moze izdrzat jedan dan, pogledaj u mom postu gore koliko je trajala i sta sam sve radio...kamera standardno, po danu i jakom svjetlu odlicna, u mracnijim uvjetima ne previse dobra..
test baterije- 2 crtice su manje (od ukupno 10), 7h 22m since unplugged, Display 55%, Voice calls 15%, Cell standby 12%.. saljemo mailove, twittamo, razgovaramo, smsiramo.. za sad bolje od ocekivanog :)
To sam objavi na FB-u, sve u svemu, baterija je iznad ocekivanja, sto se tice poklopca, uzasan je, trebalo bi to sto prije zamijenit! :)
Ee kad bis mogo recimo pored ovih postotaka napisati i koliko je vremena utroseno na displey, wi-fi itd...
Jer u biti pise to tamo pod battery info pa kad kliknes recimo na displey onda pise koliko je u biti radio...
Kazes poklopac je u banani a?, u kojoj mjeri sta se klima ili sta, jel bas zivcira?
Reci mi jos koliko je los taj zvucnik?
Hvala puno...
Poklopac bi mogao rijesiti neki case, da ga se vise ne osjeca.
A s kojim postavkama mobitela testiras? Brightness itd.?
I jos nesto, kako se mobitel ponasa sa 3D igrama? Meni neke da Desireu stekaju, ali samo ponekad, a interesira me dali je ista stvar i na HDu.
I moze par fotki sa mobitela i neki video.
Ovako postavke su standardne, znaci brightness je na automatski, konstantno je upaljena mobilna veza/wifi a sto se tice preformansi, Asphalt dize u rekordnom roku i sve radi vise nego savrseno.
Bit ce uskoro review (video).
Sto se tice poklopca, da, los je, treba ga pazit, a neki aftermarket bi bio super rijesenje :)
^ Ma bit će na ebayu zigerica.
mene zanima samo kakav je taj zvuk. ok, svuda pise da nisu zadovoljni, ali kako je to u praksi.
slusalice + mp3, jel se da to slusat kao player, mjuza i radio?
trenutacno imam 5800 xpress music i jedino sto valjda kod nje je jer je koristim kao mp3 player, a to mi je dosta bitno.
neda mi se kupovat dodatan player ako cu vec za mob dat 3/4 soma kuna
na zalost nemam di isprobat, pa moram ovako preko foruma pitat savjete.
hvala
Ma svaki mob je dobar za mp3-ce, ne kužim kakvu nauku ljudi iz toga stvaraju, a da ne govorom oko prenemaganja s ipod-ima i sličnim playerima.
pa nije nauka, ali procitao sam da je zvuk na desireu los i ispod ocekivanja
posto ne znam sto to znaci jer nisam cuo, pitam ljude koji imaju mob da kazu subjektivno misljenje
na reviewima pise kada pojacas glasnocu da pocne distorzija velika
Ja ne znam gdje ste zakomplicirali o zvuku, nisam naisao na problem zvuka.
Sto se tice poklopca, nadam se da ce biti kao sto je -->Cionn<-- rekao, neki aftermarket od aluminija.
Btw, jucer napravio mali review igre Pocket Legends i to sa HTC Desire HD
http://mobile-place.info/home/images..._legends_3.jpg
Sto se tice baterije, jucer sam na kraju dana (i igranja Pocket Legends i svega) imao jos 4 crtice do kraja baterije. Stoga ne vidim problem u bateriji.
Za sada mob radi iznad ocekivanja :).
ja sam prezadovoljan sa mobom osim toga poklopca od SIM/SD kartice koji od prvog dana pucketa pod dodirom i jednostavno su ga prelose odradili pogotovo ako znamo o kakvom uredaju se radi..sta se tice zvuka definitivno nije na razini, pretih je na njegovim zvucnicima, na originalnim slusalicama takoder nije na razini ali ja ih nikad ne koristim, ali nema govora o nekoj distorziji..ja ga najcesce spajam u autu i tu je ok skroz kad se malo pojaca volumen. baterija takoder skroz ok s obzirom sta sam se svega nacitao prije nego sam ga kupio po razno raznim forumima i review-ovima, dan mi izdrzi bez greske.
valjda ce se moci sa nekim kvalitetnijim slusalicama dobiti nesto bolje rezultate
to mi je jedino "bitno" sada kod desirea da rijesim misteriju :)