Kakva je situacija kod Galaxya sa prvim punjenjem? Jel potrebno punitit 12-16 sati ili dok baterija ne bude puna?
Printable View
Kakva je situacija kod Galaxya sa prvim punjenjem? Jel potrebno punitit 12-16 sati ili dok baterija ne bude puna?
Za instalaciju app na galaxy s najbolje je koristir appbrain skines s marketa na mob napravis acc ilogires se na netu preko PC na http://www.appbrain.com/ i ulogiras se s itim acc i biras aplikacije. program je super za osnovne aplikacije a za neke igre skuplje krekane to torrent :D
Kad sam ga kupio baterija je bila puna i cacko sam dok se nije potrosila tj. crko mob. Onda sam ga ugasio i ostavio preko noci na punjenju. i baterija traje cca 3i pol dana za razgovore uz minimalno cackanje, a kad igram igrice ili vise cackam par sati.
Ajmo ovako , ja na na svom desire-u skinem apk file i stavim ga negdje u njega na sd karticu. Zatim odem na taj file preko jednog od explorer programa u telefonu i pokrenem instalaciju. Da li je slučaj kod samsunga identičan ili on zahtjeva naka druga čuda.
Pitam to jer je šogi imao prije samsunge i instalacije aplikacija nisu bile tako jednostavne.
I da li aplikacije za htc android telefone pašu i na samsung android?
ma ista ti je fora soory nisam skonto da samo tako hocete instalirat
Ima aplikacija koje brišu cache, sad dal i folderi sve što ostane na sd ne znam. CacheCleanerNG
Foldere ne možeš radit u meniju, jedino na screenovima(homescreen....)
Instalacija aplikacija je ista na svakom Androidu.
I9000 dolazi sa 8/16GB interne memorije.
Bok,imam jedno pitanje...
U srijedu bih trebao dobiti Galaxy S iz Vipa,trebao bih ga unlockati pomocu SGS,ali cuo sam da ako je Froyo na njemu da zna biti poteskoca...
Pa ako netko moze reci koju informaciju,hvala...
Evo i mene u probrano društvo hehe...
Dakle uzeo Galaxy S prije tjedan dana u T-Mobileu,nakon par dana čitanja i gledanja videa na YouTubeu,odlučio napraviti root,pa pola sata kasnije i famozni lagfix.
Telefon se pretvorio u monstruma: prekrasan,prepametan i ludo ludo brz.
Ako želite vidjeti performanse Galaxy-a,skinite s marketa Quadrant Standard,otvorite ga,spojite se na WLAN,i odaberite "Run full benchmark".
daj mi molim te reci kako si napravio taj root i lagfix sa linkovima itd. imam froyo na svom samsung galaxy. hvala puno
Prvo probaj nadograditi softver na službeni 2.2.1 pa onda vidi da li ti treba uopće lagfix, mnogi kažu da ne treba.
Ako si trenutno na 2.2 onda se spoji na wifi, idi u settings-about phone-software update-check for update. Trebao bi ti ga sam nadograditi na 2.2.1.
treba ga rootat i lagfix. ja sam sad napokon uspio i sad je pravi stroj dapace dok sam imao 2.1 mi je bilo donekle ok a nakon sluzbene nadogradnje mi je dosta usporio ali sad radi kao lud. imam jedno pitanje gdje mogu skinut hr jezik jel mi nakon nadogranje nema hr jezik?
Da, ne znam onda, neki nemaju to. Probaj ga spojiti na komp i pokreni Kies (sluzbeni softver koji si dobio sa mobitelom) pa vidi šta kaže.
Neo-ST vidm da se dosta kuzis i da si procito xda foru (meni je eng. koma :( ). Bili mi mogo objasnit sta je root, a sta je lagfix hvala na tome. ja se 7 godina sluzio nokiom i njihovim symbianom koji se nije mico s mrtve tocke u zadnje vrije, pa sam eto preso na android. I sad mi sve to spansko selo eto jos jednm molim za pojasnjenje ta dva pojma pa cu vidit dalje. E da radi mi ono sa tri tipke :D
Rootanje je proces davanja aplikacijama pristup sistemskim, inače zaštićenim, fajlovima. To je bitno nekim aplikacijama da bi mogle funkcionirati. Ti su fajlovi inače zaštićeni jer čačkanje po njima može s***ati mobitel, a to je proizvođačima bitno tako da ne može svatko čačkati po njima i namjerno/slučajno s***ati mobitel te ga poslati na garanciju zbog toga.
Lagfix je konverzija sistemske particije diska u neki drugi format jer tvornički format koji se koristi (RFS) je pre star i pre trom, iz tog razloga nastaju zastajkivanja. Razlog zašto je Samsung izabrao baš taj format se ne zna točno, pretpostavlja se zbog stabilnosti. Lagfix konvertira particiju u EXT2/4 (i kombinacije) koja je modernija pa s time i brža.
Npr. Samsung Nexus S, koji koristi Gingerbread (2.3) u startu koristi EXT4 sustav, a RFS je napušten.
Debilni Samsung, šta ćeš.
Hval ti puno na svim odgovorima, ali bih te molio jos jedno ako se mozes raspitat na xda forunu zasto na mome i koliko kontam svim galaxy s uredajima kupljenim u vipu nema "aktualiziranja sustava" , nego imam (statu, baterija, pravne informacije, upute o sustavu broj modela "GT-I9000, frimware verzija "2.2", osnovna veruija "I9000XXJPP", kernel verzija2.6.23.9#1", broj verzije"FROYO.XFY9".
To mi je bilo cudno odma prvi dan kad sam kupio da nema jel na svakoj nokiji sam to imo i super je radilo.
U VIP-u ga nema ni za lijek :-/
Bok,jel ima novosti kad ce sluzbeno izaci "zakrpa" 2.2.1?!
Danas sam ga dobio iz Vipa,bio je na 2.1 i digao sam ga na 2.2...
Frend ima crackani 2.2.1 i radi dosta bolje nego na 2.2,tako da me zanima kad ce sluzbeni 2.2.1 izaci?