ostali kaj ste stavljali??
Printable View
ostali kaj ste stavljali??
Ne radi mi skoro ništa sa 3.1.3 verzije,čak ni repositorie na cydi-i ne mogu dodati,koje sam prije imao...
hmmm mozda onda jos ipak nije vrijeme za 4 dok se to malo ne updatea...proslo mi nekih 7% aplikacija koje imao...
+baterija
+wifi koda mi bolje lovi
-aplikacije
backgrounds mogu i na trojci staviti teme i napraviti foldere pa mislim da cu se za sada vratiti
Problem 3gs
nakon update na ios4 nemogu koristiti data paket i ne radi vpn
pomoc
hitno
kak sad vratim 3.1.2 ?
normalno restore pa odem na fajl 3.1.2 kak sam i prije original jailbreak radio ili?
hmm ocito ne :)
molim upute
Skinem taj Recboot ali nece raditi kaze da mi neki dll file fali??
nek ide u 3 pm i telefon :) kaj god probam na netu kaj nadem meni ne radi...opet stavljam mutavi ios4 jer mi treba telefon
neeeeeece ne radi...sve je proslo dobro i stavio exit recovery mode i dalje mi na telefonu onaj cd itunes i usb kabel
Što reći, otkad sam stavio iOS4 ajfon 3gs diše punim plućima, več se danima igrams njim kao da imam novi mob, masa aplikacija sa cydie mi sad nije potrebna, nikakvih problema sa signaom nemam. Neke cydia aplikacije još nisu portane za iOS4 al i to će brzo.
Jednom riječju: oduševljen. Doduše još ima mjesta za napredak ali nakon iOS3, četvorka je pravo osvježenje..
Al neznam kak rijesit MMS
I njega nemam
nevjerojatno kak niko nezna rjesit ovo svaku vecer se zajeb s tim...recboot mi stavi u recovery mod ali van ga izbacit to nema sanse...uglavnom duboko zalim sta sam stavljao ios 4
Skinem 3.1.3. da napravim downgrade sa 4.0 i kad dođem do koraka da označi, firmware 3.1.3. na njemu nema ekstenzije ipsw.....gdje sam pogriješio????
Pa kaj bezveze ga updateajte na iOS4 ako vam je 3.1.3 puno bolji??
Kak ne kuzite da je downgrade OSa opasan, kaj mislis zakaj moras koristiti neke druge toolove, a ne iTunes?
Ja koristim iOS 4 samo na iPodu, jos ga necu svoj iPhone dirat jel nema JBa i unlocka.
PS: EagleONE, postoji tipka "EDIT" ;)
jel se moze maknut wallpaper ili to samo kod jb?
jel vam radi net preko edge-a sve postavke ko i prije i nece radit a mms radi
zanima me je li netko rijesio da mu radi data network nakon upgradea??
naime, meni ne radi...a zvala sam SZK i rekose mi da moram resetirati sve postavke, na tvornicke...i onda ga sinkronizirati u itunesima kao novi uredaj..
to mi se bas i ne svida previse, jer mi se ne da sve te postavke ponovno slagat i to...zanima me, ima li netko neko drugo rijesenje?
probala sam s network reset pa ipak ne radi...
Imam pitanje, jesu i kod vas drugih neke aplikacije na iOS4 usporene?
Npr. Facebook aplikacija, kada pritisnem "Like" ili napisem neki komentar, treba mu uzasno dugo da to napravi. Na 3.1.3 nije tako laggo :/
I jos nesto, jesam ja to nesto krivo shvatio ili to mora bit tako.
Na demonstraciji iOS4 rekli su da se App "freeza" odnosno da se pauzira kada prelazis iz 1 u 2 program preko multitaskinga. E sad, ja kada igram igru, npr. sah, i sad odem u Mail da nesto pogledam i pritisnem 2 puta Home Button da se vratim u igricu, pritisnem ikonicu dolje u multitasking baru i on mi uopce ne nastavlja od kuda sam stao nego mi ponovo pokrece app.
To sam primjetio na jos aplikacija i pocelo ke lagano nervirat..