Radi link za navigon u postu #83
Printable View
Radi link za navigon u postu #83
OK, puno hvala! Kada bude dostupan update dali će ga pokazati u installousu??
Vjerovatno, ali ce ti onda skidati cijelu europu, sto je preko 1 gb. Bolje sacekati ovako modificirane. A ta verzija 1.8.2 je zadnja
Često puta kad skinem neku navigaciju preko instalousa mi nece instalirat i pise invalid IPA,, sta to znaci???????
Izasao novi Navigon 2.0 (link u prvom postu). Velicina je samo 30 mb, dok mape Europe koje vam trebaju skidate sami. HR je oko 19 mb.
(nije moj upload, nasao na netu)
ima kakve razlike s obzirom na stari?
update-ane su mape i Hrvazska je 16MB
Ej ljudi,
a jel netko zna, jel možda radi Nokijin OVI Maps na iPhoneu? Ima li možda verzija za Androide?
Kojom brzinom vam skida mape? Meni vrlo vrlo sporo.. Zašto skida skoro 200mb kad sma odabrao samo HR (cca 16mb)?
tih 200MB je nesto vezano za sam Navigon tako da ti mora i to skinut zajedno...meni je dosta brzo skidalo
meni se kroz par minuta skinuo... ali izgleda da ima neki bug.. jer meni se u sat vremena korištenja 3 puta sam od sebe ugasio
Apdejtan 1. post, stavljena nova verzija navigona 2.0.1 (europe)..
Ima li navigacija koja neskida s racuna ili nijedna neskida nekuzim sse u navigacije
Navigon, Igo, Tomtom i Mireo Dont panic od poznatijih ne skidaju nista
a ko ce ti radit djaba ;)
Instalirao sam navigon ali kaze da nema GPS signala 'at this moment'
Sto mi je cinit?
cekat malo da nade....sad kad ti je oblacno i oborine ti trazi duze nek obicno
Koliko vremena je normalno da trazi...5 min...10min ... pola sata...
1-2 minute meni max da nadje
ak ti ne nade do 5min vjerojatno ni nebude...a koji ti softver na telefonu
5.0.1 ... nasao je nakon jedno 5-6 minuta...i odsad uvjek pronalazi za minutu dvije...valjda mu je samo prvi put trebalo duze vremena...boo
Radi sve 5 :)