pa cuj, za nas ostale je bolje da si ti cim kasnije u redu :) a planira se doci u red vec od ranog jutra...
Printable View
pa dakle, ako sam ja dobro polovio, prvo onaj najbliži će provjeravati, ali oko 3 će on biti tamo,javljati, i ne znam tko je to točno rekao, ali je blizu gajeve, mi ćemo se skupljati oko 4 prijateljski i polako. sa odjećom valjda, tko god misli belu ja sam za turnirčić
edit: i razmišljah o tome, trebalo bi imati red jer u suprotnom ako svi budu negdje prdili ja sam prvi, ti si prvi, zakrvit će se masa.
Samo da vam kažem da ljudi već kampiraju pred VIP-om. Ja sam bila u gradu oko 11 i već ih je bilo barem 20 tamo. Sjede i kartaju.
Valjda ljudi imaju viška vremena. :biggreen: Ja sam očekivala da će kampiranje početi danas navečer, ali ovo je stvarno malo previše. :loco: (I cijelo se vrijeme pitam gdje će, zaboga, ići na wc. :confused:)
Nevjerojatno... Ja sam isto mislio da će početi tek nakon što se zatvori, iza 8 navečer... Al eto, izgleda da bi ljudi svašta napravili za ovako nešto... Mislim da onda nema ni smisla dolazit, osim možda za onih 11 najkreativnijih ako stvarno imate neku dobru kombinaciju...
Ovaj prvi ima traperice, to nije po pravilima. :P
po neznam koji put sam uspio podcijenit agilnost hrvata kad se nešto dijeli... stvarno da ne povjeruješ
Sve neki geekovi... Kaj nitko ne ide gledat Final 4 u Arenu? :p
e ih mozda netko prebrojio? mislio sam doci oko ponoci, ali izgleda da vise nema smisla...
samo da napomenem da je ovo slika od ranog jutra, sad ih se skupilo "malkice" vise...
mislim da se ne isplati dolaziti zbog prvih 80 mjesta.. eventualno zbog kreativnosti..
iskreno, pretpostavljao sam da ce biti hrpa ljudi, al ovako rano...
nema više smisla doć ni do 5 popodne a kamoli ponoć... ovako odoka 30ak ljudi... ko još ima nekakve planove nek se obuče u village people
u biti nam je jedina šansa da neko iz ove zgrade pozove muriju zbog uriniranja po haustoru
Bit će nasilja :P
da barem padne pljusak, ali onakav pravi, da ih sve opere... :)
Ljudi su tamo već od četvrtka navečer, znači ekipa će biti 2 dana tamo. Čovjeće
E sad, jedino ako nije fake, kao što se dogodilo u Poljskoj za iPhone, kad je mobilni operater platio studente da stoje ispred trgovine.
ima ih otprilike 40,ali ovo je prerano,oni su ludi,pa treba cili dan i cilu noc biti tamo!ja sam mislia oko 4 ujutro dojti ali se ocito ne isplati dolaziti!
razumijem ja to ali ne razumijem da neko ide stajat 24 sata prije u red (neko je napisao da su neki i od noćas tamo, znači i dulje)
ne bi me iznenadilo da je 10-20 ljudi plaćeno da pokrenu stvari, a stvari su pokrenute očito jer do zatvaranja poslovnice je tamo najmanje 100 ljudi
ne kažem da je ovo vipova logika ali nije mi ni toliko nevjerojatno
nevjerojatnije mi je da je neko od sinoć u redu