pretplatu ofc :)
Vip bi trebao po meni ovih dana uvest nove pakete za prepaid net, to im je vec dugogodisnji obicaj, a od T-mobila neocekujem nista do tamo negdje 11-12 mjeseca. Iako su sada svi postali prava konkurencija pa spustaju cijene svako malo tako da se svasta tu jos moze ocekivati ali opet cisto sumnjam. Dosta skrtare na cijenama za net.
Vidim da su spustili cijene za pakete VIPme Broadband (data sim karticu), sada je 50Mb=25kn a prije je bio najmanji paket 75Mb=50kn! :)
http://www.vipnet.hr/vipme-broadband
Ako je to na sto mislis?
Hmm... zanimljivi paketi, posebno KN20 za 250KN (MB).
Iako meni to ne treba (imam 10GB vec), zanima me da li se jos uvijek moze aktivirati tarifa KN20?
I da li se paketi zbrajaju?
Te jos jedno pitanje; ako npr kupim neki paket, i imam neki iznos koji mogu potrositi za podatkovni promet, to vrijedi neograniceno (znaci npr. i sljedece ljeto) ili?
Unaprijed hvala na odgovorima.
Odgovor na sve ćeš naći u uvjetima korištenja:
http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_kor..._na_bonove.pdf
Ovi KNXX paketi više ne bi trebali biti aktivni, sada imaš PaketXX pakete...
Procitao sam cijelu temu (sve 3 stranice), i zakljucio sam da vise nebi trebali raditi KNXX paketi, ali da su jos aktivni.
Pa me zanima ako moze netko iz prve ruke potvrditi da li radi KNXX paket jos uvijek,
da li se nakon više aktivacija paketa isti zbrojajaju?
(pise da se zbrajaju, ali malo je pisalo da se zbrajaju, malo da se ne zbrajaju, pa me zanima sto je na kraju)
I da li pakete mogu iskoristiti do kraja akcije tj. promotivnog perioda ili zauvijek?
edit: pise da se deaktiviraju 30.rujna
@Kristijan
Rade jos paketi od knxx i zbrajaju se (ja sam aktivirao prije par dana)!
A do kada ce vrijediti ne znam, mislim da ce vrijediti dok ih ne potrosis a dektivacija 30.rujna znaci da se nakon tog datuma vise nece moci kupiti ti paketi iako po meni ce ili produziti akciju (kao sto su to vec vise puta radili) ili ce uvesti neke jos bolje/povoljnije pakete. To tvrdim jer je konkurencija takva da svaki put neki operater ponudi nesto novo i jeftinije. Trenunto je Tele2 najpovoljniji cak i ako aktiviras nove pakete!
..........Podatkovne pakete mogu aktivirati tijekom
promotivnog razdoblja koje traje od 07. svibnja do 31. kolovoza 2010. godine. Promotivni paketi
koji su aktivirani do 31. kolovoza 2010. godine biti će automatski deaktivirani 30. rujna 2010.
godine,..........
tako da mislim da se ipak ukidaju paketi (znaci to da se novac resetira na nulu ili da nestaje ta opcija na *103#?
Idem sad probat aktivirat KNXX paket, nek se nadje za net :D
Evo nesto zanimljivo;
pise da se KN10 i KN20 paketi deaktiviraju 30.srpnja.'10.
Dal to znaci da paketi vrijede do kraja ovog mjeseca ili ipak vrijede kao i paket30?
@Kristijan
Tebe sigurno zabrinjava da ces izgubiti te novce ako ih sada uplatis?
Cuj koliko se ja razumijem u softwersku stranu toga, oni ne mogu te novce sa Podatkovnog paketa tek tako resetirati na nulu zato jer i kad kupis internet sa porukom "kn20" i sa "Paket300" sjednu ti na isti account. Znaci obrisali bi i novce koje si kupio Paketom300!
Po meni ce oni 30.srpnja napraviti da se ne moze vise koristiti kn10 i kn20 i to je to!
kn20 mi više ne radi. smrc
@amydliar
Da te utjesim nije ni ovaj 35kn=300Mb los (0,12kn/Mb a kn20 je bio 0,08kn/Mb) i dalje su najjeftiniji pa onda zivio Paket300! :D
zna li netko što će se dogoditi s paketima nakon 31.8? moram li do tad potrošiti sve što imam ili se sprema nešto novo?
Meni su produzili da mogu potrositi moje Mb do 31.3.2011. jer ih stvarno imam puno (cca. 2Gb) a novi uvijeti su:
- mjesec dana traje paket
- novi XS paket od 10Mb=5kn ali traje samo 7 dana
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...et_bonovi.html
Meni produžili do 21.1.10 :( a imam nekih 180MB još.. Slabo sam se ogrebao dok smo pumpali pakete u 6. mjesecu :D
Cijene ovih novih paketa su iste koliko mi se čini? Jedino što su sad vremenski ograničeni..
@xlr
Da, cijene su iste!
Samo bi trebalo vidjeti da li se nakon mjesec dana gube nepotroseni Mb ili se cuvaju pa se zbrajaju kad se novi paket uzme?
Citao sam sada tele2 FAQ - zbrajaju se paketi :) :) :)
"KOPIRANO SA tele2 FAQ"
12. Ukoliko kupim novi podatkovni paket, a nisam iskoristio/la postojeci paket, da li ce mi se zbrojiti
iznos novog podatkovnog paketa s postojecim?
Da, ukoliko kupiš novi podatkovni paket iznos novoga paketa ce se zbrojiti s iznosom postojeceg
paketa, a datum do kojeg možeš potrošiti paket produžit ce se u skladu s definiranim trajanjem
novoga paketa.
17. Tijekom kolovoza kupio/la sam stari Podatkovni paket 300 koji više nije dostupan za aktivaciju i
nisam ga iskoristio/la do kraja. Ako sada kupim Podatkovni paket L, što ce se dogoditi s preostalim
iznosom mog starog paketa?
Ukoliko kupiš Podatkovni paket L, on ce se zbrojiti s tvojim starim Paketom 300 i produljiti valjanost
za period od 30 dana, koliko je definirano trajanje novoga paketa. Svi stari Promotivni paketi 30,
150 i 300 koji su aktivirani do 31. kolovoza 2010. godine biti ce automatski deaktivirani 30. rujna
2010. godine.
9. Što se događa nakon isteka 7 dana tj. 30 dana trajanja podatkovnih paketa?
Podatkovni paketi se automatski deaktiviraju nakon što potrošiš ukupni podatkovni promet ukljucen
u iznos naknade odgovarajuceg paketa ili nakon što istekne datum valjanosti paketa.
Ovo i nije loše, bar se novac ne gubi, već samo deaktivira... Kao pare na računu kad ti istekne valjanost bona.
Rat u data paketima se nastavlja :D
Simpa nove cijene:
* S 30 MB za 5 kn
* M 100 MB za 10 kn
* L 300 MB za 20 kn
* XL 1,5 GB za 75 kn
Naravno postoji i caka: Navedene promotivne cijene uključuju popust od 50% do 31.10.2010.
Bilo je i vrijeme da cijene interneta pocmu padati jer je ovo sve dosada bila pljacka na kvadrat.
Ove cijene u zadnje vrijeme i nisu bas pljacka pogotoov ako usporedis da je i dan danas na t-comu osnovni ADSL paket od 1Gb=100kn (80kn najniza brzina + 1Gb=20kn) a trenutno je na simpi 1,5Gb 75kn!
A na pretplatama je jos povoljnije!
Znam da se ne mogu ADSL i mobilni internet usporedjivati ali za onoga tko ima taj osnovni paket internet i sluzi za web i mail gdje je i mobilini dovoljan ako ne i bolji (vec samim tim sto ga mozes ponijeti gdje hoces).
"Mobilni internet za 5"
Nova promocija mobilnog interneta na Tele2, gdje se sa uplacenih 50kn i naplatom od 5kn dobiva promocija gdje je 1Mb=0,05kn
http://www.tele2.hr/mobilni_internet...na_bonove.html
Dragi korisnici, obavijest za vas.
Kao što su mnogi od vas već primijetili, Tele2 u tijeku proteklih dana provodi nadogradnju sustava koja završava krajem ovoga tjedna, nakon čega će korištenje Tele2 usluga biti još kvalitetnije. Hvala na razumijevanju.