HD2 isto nije zaključan
Printable View
HD2 isto nije zaključan
da li je neko isprobao legend kupljen u vipu, jel radi 099, 095 kartica ili samo vip, jer dobio sam informaciju da su svi novi uređaji zaključani, tako su mi rekli u vip centru
edit: jos jedno pitanje dali aplikacije sa stare verzije andorid osa rade i na ovom 2.1 mislin moze se to snimat a da nest ne sj,.,,,biiip EM ,,pitan jer cu kroz tjedan dana kupit legend nov sam u ovom pa i ne znam nista :) nadam se da ne pitam na krivom mjestu :)
ok hvala nisan to zna da nebi nesto zeznuo sa aplikacijama a nov telefon pa da ga ne unistim ili sta ja znam i jos jedno podpitanje dali recimo android os ima neki backup ili skines os sa neta i ponogno ga upucas u mobitel kao sto je slucaj sa iphone ? tako da mozes prtljat koliko hoces ali uvijek ga mozes vratit da radi kao iz tvornice,,,,,zanima me jer moram snimit npr navigaciju ona googlova samo jede novce sa racuna :)
backup imaš recimo za poruke i takve stvari...
a što se tiče tvorničkog stanja, uvijek možeš resetirati uređaj na tvorničke postavke pa vratiti sve u prvobitno stanje
za gps imaš već dosta aplikacija (igo, sygic, copilot, navigon) i te ti ne jedu novce s računa, pošto imaš offline mape
baci oko na:
Android aplikacije
e ali mislio sam recimo kao sto mi je bio slucaj kod iphone kada sam nesto radio pa se mobitel zblesira nisan nista moga pa sam skiniuo kompletno nov firmware i upuca ga u njega opet tako da je sve opet bilo kao tvornicki dakle bez tih resetiranja na tvornicke postavke,,nego bas ne mozes uc u njega ni nista pa onda jel ima kakva stranica il taj firmware 2.1 za skinit i upucat ga pa da bude ko prije nadam se da ne davim sa pitanjima :)
edit: posto ste mi tu vec rekli da android os nije lokaliziran odnosno nema HR meni,zanima me imaju li hrvatska slova čćžđš u njemu dali se to da istipkat ili ???
Može ako ti ga PC prepozna, odnosno možeš stvar "osposobit" i preko hardverskih tipki, radeći hard reset.
evo me nabavio sam i ja legendu:) sada imam mozda najgluplje pitanje ovdje ali ja ne kuzim kako se sa sim kartice upucaju brojevi u telefonski imenik nije valjda da moram sve rucno upisivat :D
edit: jos jedno mozda glupo pitanje ali dali on kada gleda prognozu skida podatke sa gps ili sa racuna :)?
Za prvo ne znam, ali prognozu skida s interneta (tj. sa računa skida novce za internet ako nemaš neki data paket).
ja sam na tele2 na bonove i cudi me da skida od tamo jer nije ni lipe potrosio bas sam gledao pa sam mislio da skida podatke mozda preko gps.nego ne znam nikako kako kontakte uredit nije valjda da moram sve rucno upisivat majko draga
Pretpostavljam da je jednostavnije syncati kontakte sa gmailom, nemam info iz prve pa nek me netko ispravi ako griješim.
Koji si mob imao prije ovoga i imaš li možda gmail acc?
imao sam nokia n82 tako da mi je ovo prvi susret sa android osom,vec sam skinuo neke stvarcice sto ce mi koristit samo ne kuzim taj dio sa kontaktima i da imam gmail..
Ma da, zapravo ako više nemaš N82 niš onda. Mogao si na nju instalirati mail for exchange i syncati sve kontakte sa googlom (također i kalendar). Kasnije te podatke povučeš s gmaila na android. Jedino neznam kako android to importa, a poprilično sam siguran da to nije problem, ipak je android usko povezan s google uslugama. Anyway, samo razmišljam na glas pa ako pomogne, ok..
a ok valjda nesto buden nasa hvala ti
Ja sam svoje kontakte prebacio (sinkronizirao) preko PC-a i HTC Sync-a.
Da pojasnim, imao sam (imam) WM i Symbian platforme i sve kontakte sam međusobno sinkronizirao, što preko Nokia PC Suite što preko ActiveSynca i PC (M$ Outook-a). Kada sam spojio Hero preko HTC Synca sa PC on mi je automatski sve povukao i uredno spremio na mobitel.
huh nisam nikad radio save i sync kontakata na nokia pc suite nije mi trebalo al sad vidin da ocito treba
Ovo sam ja probao s E65 kad sam na androida prelazio. Nije dobro ispalo, na random je pogubio dosta brojeva, kasnije skuzio da su to kontakti koji su imali vise brojeva pod npr. "mobile". Na kraju napravio ovako i proslo je super: selektiras sve kontakte i napravis "copy to memory card" ili kako je to vec bilo na koji, kontakte dobijes u "/Others/Contacts". E, sad , nokia nazalost ne podrzava multipage vcf pa dobijes toliko pojedinacnih koliko ima kontakata. Iskopiras te vcf-ove na komp, spojis ih u jedan (ne znam za windozere, ja sam na linuxu, tamo je lako: cat *.vcf > sve.vcf). Nakon toga na google accountu jednostavno importiras taj jedan veliki vcf i syncas androida.
hm probat cu tako samo moram skinut sa neta onaj htc sync jer kada ukopcam usb u telefon meni pokaze u my computer removable disc ali kada pokusavam uci u taj removable disc pise insert disc kao da ne postoji ne znam zasto se to dogadja uvijek neki problemi :)
Vidi da li ti se na mobu kakav notification pojavi kad ustekas usb kabel.
Pitanje vlasnicima: kako ste zadovoljni s uređajem u ovo kraće vrijeme što se družite? Ja sam maltene korak do kupnje, baš sam nekako zagrizao za uređaj :)
I meni najbitnije: kakva je baterija? jel drži barem 2 dana? hvala unaprijed ;)
eh da se opet javin sada radi i htc sync skinuo sam neki sa neta instalirao i sada mi daje pristup kartici sto prije nije bilo moguce,,
TomZg,,ja koristim legendu evo 24sata mozda :D i sto se tice uredjaja ja sam prezadovoljan,brz je fluidan nije spor sto me iznenadilo,jedino je mala kartica sto se dobije sa njim samo 2gb mada se moze kupit nova,,baterija jucer sam ga punio navece i sada je mozda na 15% pa ce se ispraznit,mada vjerojatn nakon sto se napuni kojih 15ak puta bi trebala trajat barem 3,4 dana uz normalno koristenje takav je barem moj dojam,i da samo jos naglasim sada mi traje vec 24 sata s tim da sam pogasio 3g mreze i te gluposti mada se spojim na wifi i surfam u prosjeku 2h tokom dana samo isprobavam mogucnosti :)
Eto, da se i ja javim.. Koristim ga vec skoro tjedan dana...i baterija drzi oko 2,5-3 dana. Konstantno je ukljucen data, gtalk, 3g, nesto poziva i dosta surfanja dnevno. Ja osobno vrlo zadovoljan baterijom :)
Evo večeras sam si ga i ja naručio, treba doći poštom... Nego, žena koja mi ga treba poslat tvrdi da je kupljen u VIPu, ali da radi na sve kartice (1000%) jer je kao probala i sa tele2 sim-om...iskreno, moram priznat da sam zbunjen sad jer sam bio uvjeren da su svi iz VIPa zaključani..no dobro, u svakom slučaju ću javit dojmove :)
je istina, pitao ja u vipu i kažu da je zključan. eo juče sam i ja nabavio uređaj kupljen u vip-u, i ipak nije zaključan- provjereno radi na 091, 098, nissam probao 095 al mislim da nebi trebalo bit problema.legend je super samo se nadam da nisam pogrješio što nisam pričekao desire