Nisam unlock samo jailbrejk. Ha ne znam kako radi..
Nisam unlock samo jailbrejk. Ha ne znam kako radi..
Ovako imam iPhone 3G 3.1.2(7D11) i restorao sam fon jedno 1000 puta i dalje ne mogu dobit mrezu, stalno mi pise No service.....jb sam sa Blackra1nom, redsnow i snowbreeze, i sa svakim radi sve super, ali unlock NE, ne mogu nikako otkljucat, odem preko cidye instalirat blacksn0w i nece, odem preko blackra1na inst Snow i opet nece....iskljucim 3G, i reset settings i dalje nemam mreze :angry: svasta sam probavao ali jednostano nece.....imate li vi kakvih ideja?
Pozdrav svima,
kupio sam prije otkljucani Iphone i Itunesi su mi radili OK,sinhronizacija takoder.Prije jedno mjesec dana poceo mi je javljati sljedecu poruku:
The SIM card inserted on this Iphone does not appear to be supported.
Only compatible SIM card from a supported Carrier may be used to activate Iphone......
Ista mi se stvar dogada sad u Kazakhstanu gdje imam lokalnu karticu,u Hrvatskoj koristim Tele2.
Ima li tko rjesenje ovog problema?Htio bih opet da mogu raditi sinhronizaciju telefona sto sad ne mogu...
Ne pomaze vadenje SIM kartice,kaze u Itunesima da nema kartice i da je stavim ...
Pokreni BlackRa1n i kad završi svoje tj. da ti da uđeš u mob, klikni na blackra1n ikonicu i označi blacksnow (Cydiu isto, ako je nemaš). Naravno, moraš biti na netu prije toga. Trebalo bi da radi bez problema. Budeš li imao problema sa Wi-Fi ili GPS, postoji opcija: General - Reset - Reset network settings. Poslije ponovo odradi blackra1n i to je to.
stigao je OS 3.1.3, pazite na update kod pokretanja itunesa
Pozz,
imam full novi IPhone i instalirao sam, kako nisam odmah znao, firmware ili ti ga software 3.1.3. Sada mi nikako ne prolazi blackra1n jer ne prolazi u ovoj novoj verziji SW-a, probao sam skinuti firmware 3.1.2 i instalirati ga, ali mi se javi sljedeci screen "Zhe IPhone could not be restored because the firmware file is not compatible." ... HELP HELP HELP
za sad nema rješenja za 3gs....
Imam iphon 3g i 3g i davno sam ga jb al zaboravila ga dekodirat na sve mreže šta SAD da uradim da to imam
Pa- dekodiraj ga ;D
Imaš iPhone 3g i 3g? :p
dali se nazire kakvo rijesenje mozda za taj softwere 3.1.3?? nisam gledao i samo sam stisnuo update i poslije je bilo kasno za vratit ga i sad ga nemogu koristit osim sa glupom t-com karticom.
Vjerojatno ne.
Jer, priča se da iPhone Dev Team i Geohot (koji inače rade JB i unlock) vjerojatno neće raditi na 3.1.3. jer se "čuvaju" za 3.2 (ili 4.0- što će već biti).
novi sam na forumu...uzeo sam iphone 3gs 16 gb isto sa 3.1.3. i zanima me dal ima ko informaciju kad ce se dat dekodirat jer mi treba na tele2? dal bi mozda netko kome je to neophodno htio se zamjenit za mob isti 3gs 16 gb bijeli?
Nema unlocka za 3.1.3 soft. i nezna se kad će ga biti.
ma neeeeeeeeeee...ajme pa ja cu se ubit...jooooj zbog sugavog updatea. sta ce to bit kao neki novi os??? to nesto brzo dolazi ili se to nezna jos??
Imas unlock ali samo ako napravis update bez da ti upedjta baseband a posto to nisi napravio morat ces se strpiti...
jel neko zna kako doci do 3.1.2 ispw faila skinuo sam 10sw ali su svi u raru i ne kad raspakiram nije ispw file
ili treba biti na pc neki program posebni da vidi ispw file..??
Ako imaš samo jedan .rar file probaj ga preimenovati u .ipsw
Jel izaslo mozda rjesenje za 3gs da ga ne moramo spajati na komp kad se ugasi kako bi ga upalili? =))
Poštovanje! opet moja malenkost!
eto, nekima treba samo da pročitaju, nekima da se prčita, nekome da se nacrta... a meni sve troje da se spoji, ništa još uvijek nije jasno...
Dakle, prvo ne znam da li sam na pravom mjestu, ak nisam prebacite moj post na pravo mjesto... ak jesam molim pametne glavice da mi objasne par slijedećih stvari....
1. u mom prošlom upitu je bilo pitanje: "Da li sve aplikacije, theme, programi, navigacija i ine stvari rade samo ak je iphone JB" dobila sam odgovor da, samo tako šljakaju, tj. da telefon mora biti JB da bi šljakao. OK! To mi je sada jasno, no muči me druga stvar, a to je što mogu raditi sa iphoneom ako nije JB osim skidati app-sove?
2. da li postoji netko ovdje tko mi može objasniti zašto verzija 3.1.2. koju ja imam (3gs 32 gb), je nestabilna nakon JB
3. da li postoji netko tko ima višak vremena i puno znanja, a nadasve i strpljenja da mi pomogne oko tih inih stvari, uz detaljno obrazloženje, zašto bih trebala JB mobitel...
4. eh, da, primjetih da svi vi koji ste bili hrabriji od mene poigrati se iphoneom, da koristite PC, a koji su programi za nas koji koristimo MAC...
5. opet napominjem da sam neiskusna za takve stvari i ako je neka glupost napisana... a dobro ste se pri tome nasmijali, molim da prepišete mom smislu za humor :)
hvala unaprijed na objašnjenjima... puno će mi pomoći...