@niten:di samo nađeš takve stvari!nevjerujem šta vi nađete,klasično smeče narodnjačko!kao i svi ti narodnjaci
@niten:di samo nađeš takve stvari!nevjerujem šta vi nađete,klasično smeče narodnjačko!kao i svi ti narodnjaci
šta briješ,stvar je genijalna :D
pa da ali je to brate obrađeni odvratni narodnjak!čovjek je samo malo rječi promjenio garant!ali svako ima svoje mišljenje i ukus i do toga držim i cijenim to kod svakog!samo sam reko šta mislim,nemoj si mislit da vrijeđam
ne zajebavaj,zašto bi se na to uvrijedio:D
neznam,mnogi misle kad pljujem narodnjake da pljujem direktno njih!i da lošee mislim o njima!da je tako sve bi moro mrzit po nekoj logici
u subotu idem van, iz auta krči "mini mini mini bas ti maxi stoji mini .. " tak nesto
pogeldam auto - neki passat karavan iz 80 i neke
registracija KR :D :D :D
Mislis mini suknja!!Dobro je to!!Ja sam prije mrzio narodnjake,a onda se u meni dogodio preokret!!I sad slušam samo narodnjake!!
jel mesecina ona pjesma MESECINA ,MESECINA JOJ JOJ,JOJ JOJ,SUNCE SIJA SUNCE SIJA JOJ JOJ... ??
da,to je goran bregović ako se nevaram,to je bilo u neko srpskom filmu pa sam skonto!= Citat =:
Izvorno postao mala
je, to ti je goran bregovic... a kog od narodnjaka najvise volite, ako ih slusate?
dara bubamara, indira radić, ceca, stoja, seka aleksić, viki, goca božinovska -->koja je u četvrtak u Pashi...za one koji vole njene pjesme, pjeva onu Neodoljivo...
..me podsječas na njega , jel to?
:throw: :throw: :throw:Ma da neka sluša ko kaj hoče.Ja slušam svašta ovisi o raspoloženju.Nekad narodnjak,nekad metal,pa klasika sve ovisi.= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:spin:To je od Kusturice Podzemlje Dobra mjuza!= Citat =:
Izvorno postao sibir
ako ti tako kažeš ;D
ja sam gledam srpske filmove pa naletim i na neke pjesme pa se "kontam u to" :jump:
:spin:Imam ga na cd (divx) :)= Citat =:
Izvorno postao sibir
ono NEODOLJIVO ME PODSECAS NA NJEGA ,SAMO NEZNAM DALI MI TO TREBA...JOS ME BOLE STARI OZILJCI.. super je...slusam ih dosta njih i imaju veoma lijepe pjesme..najbolja zabava na narodnjacima ;D
koja je to pjesma ako smijem pitat? :)
sto sam tuzna cvete moj danas on ide njoj, ko da sunce gubi sjaj dosao je sreci kraj... lalala :evil: dragana mirkovic
nisu narodnjaci takvo smece kao sto neki tvrdite..neke stvari stvarno imaju dobre rijeci...recimo jedna od ljepsih pjesam je novija od cece, gore od ljubavi.stvar je super fakat je dobra... inace za 10 dana dragana mirkovic gostuje u bestu... a za vas koji volite narodnjake posjetite ovu stranicu i vidjet cete sta je pravi diskoklub www.discoscala.ch
naravno da idem :) a ovaj disko je supac :thumbup:
ajde super, je neznam dali cu ici jos bum vidio...odi pogledaj onu stranicu idmo skupit za bengicu i krenemo
hehe :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao McLaren
O kakvom vi ukusu pricate? "O ukusima se ne raspravlja" - rekose ljudi koji nemaju ukusa! Moze nekome renesansna klasika da se svidja ili ne, ali ona ima svoju vrednost, i to ne porice niko ko ima ukusa. Druga je stvar da li to neko voli da slusa ili ne. Danasnja narodna muzika (tj. "turbo folk") je potpuni ocaj, i to nema nikakve veze sa "razlicitim ukusima", to jednostavno nema muzicku vrednost...
i ti si doso sim sam da to obznanis?
bas ti hvala
@mclaren kolko je karta?