evo rijesili smo se svih DVOUMICA GM je isti kao i ovaj koji je dans pusten :) svi koji imaju 3.0 GM su bezveze cekali danasnji dan .)
hehehehhehehe :banme: :tclosed:
Printable View
evo rijesili smo se svih DVOUMICA GM je isti kao i ovaj koji je dans pusten :) svi koji imaju 3.0 GM su bezveze cekali danasnji dan .)
hehehehhehehe :banme: :tclosed:
Isti baseband, isti soft?
v3.0 (7A341)
04.26.08
goddamnit sad sam već makno itunese u histeriji da ga downgradeam. Ah šta sad ja ipak budem down pa službeni jer mi je do zla boga bio spor
Pa ako si već na pola puta, onda da, završi :) Ja ću pričekat još tren-dva, iTunese imam, sve spremno...
čudno, neću krivit tomma al usporio je otkak je kod njega na popravku bio :D, inače svaka čast na radu čovjeku. ali već sam naveo negdje da čak i obiočne igre (što mi nije neš previše bitno al ajd) su štekale do neigrivosti. sad još samo pwn čekat, nadam se da će uskoro
pa i rekao sam da ga neću krivit, a i osim tog kak bi mogao počet trzat nakon čišsćenja prašine. samo coincidence
Mogu li samo pitati par stvarčica :D:
1) Ako napravim update preko iTunes-a, da li mogu vratiti na v2.2.1 (ako mi se 3.0 iz nekog razloga ne bude sviđao)?
2) Da li će se (kada bude bio dostupan JB) moći na 3.0 instalirati igre (s Appulosa) koje sam imao na 2.2.1 (čitao sam nešto da ostaju igre, pa da će se micati iz AppStore- a...)? Mislim, kada izađe mobileinstallation patch za 3.0 (ako nije isti kao i za 2.2.1).
To je to.
Eto, ako netko zna i ima mi volje odgovoriti :respect:
aj hvala :P, evo upravo je na pol puta od downgradea pa ću na official. sretniji sam neg kad asm ga kupio (i poremećeniji očito)
1)ne
2)da ako su inače ponuđene u appstoreu, s cydie kako koja
Hvala na odgovorima.
A dobro, ako izlazi uskoro JB, onda ću napraviti update.
:)
Ok, odo napraviti update. :wave: ;D
Ovo ide fakat brzo, 20mb u 10 sekundi.
Pa, ništa mi se nije tako brzo skidalo... :hm:
A dobro... :)
namjeravam si kupiti ipod touch i updateati ga na 3.0 i potom jailbreakat ga (ako se isplati). zanima me, ako jailbreakas iphone ili ipod, da li obrise svu glazbu, slike i video sa njega?
Prije JB- a moraš napraviti restore.
Ali, poslije JB- a jednostavno vratiš backup. :)
znači sve što si imao prije jailbreaka će ti se vratit na njega ali nakon što počneš stavljat aplikacije sa cydie e onda ti više rstore ne bude mogao pomoć, tj. sve ilegalne stvari ti se kod sljedećeg restorea ne budu vratile
evo instalirao sam update.. naravno uz male poteškoće kada je krenulo updateat izbaio je err ali sam skužio da je to radi toga što je bio spojen na front usb. nisam se još igrao. pa javim kasnije kako mi se sviđa. sad je na syncu pa ce to potrajat malo.
Ima netko tko je sad stavio 3.0 pa da potvrdi baseband i SW ver?
E to te ja pitam :D :D :D
Odoh... idem bit koristan - zurit u sunce ili tako što ;)
nooooooooo psmtr lijepo se updateao ali sad ne želi ga autorizirat. pa ja mislim da niko na svijetu nema ovaj problem osim mene