Svi Handy programi rade na S60 v3 mobitelima.
Meni bi trebala Opera mini i obicna Opera za S60 v3 (po mogucnosti da su zadnje verzije).
Printable View
Svi Handy programi rade na S60 v3 mobitelima.
Meni bi trebala Opera mini i obicna Opera za S60 v3 (po mogucnosti da su zadnje verzije).
misliš ovo opera mobile i ovo opera mini
ne accuweather, ovaj ovdje Handy Weather v6 cracked
ima netko "Pac-Man" za 6210 Nav. ?
Probaj s ovim :)
EDIT: Novi link.
Pac-man
Jel ima kakav kalkulator koji mote racunati sa razlomcima za N95 (8GB), hvala unaprijed....:)
Trazim "Super Mario" igru za svoj mabac, ali nikako da nadjem upotrebljiv file.
moze pomoc?
tnx !!!!
Ja trazim Operu Mobile (krekanu), ali da nije ova zadnja verzija zato sto se ona dosta cesto srusi.
I trebao bi ako moze neki program koji na mobitelu moze unrarat fajlove. Imam onaj zip manager ali on je samo za zip datoteke.
Potreban mi je profimail za S60v3 ali da nije verzija 2.7 posto kada izlazim iz nje gasi mi telefon, dakle neka novija verzija ali da nije trial. Hvala unapred
Izvoli :)
Profimail
Ma brate ne radi ovaj profi mail, daj neka mi neko pusti na mail neki koji on koristi na svom mobilnom telefonu. Hvala puno
http://www.easy-share.com/1904622763...od By Nima.rar
Evo vam ovaj. Meni radi na N79.
imali tko punu verziju nshaver s603rd,pravi program mozes se obrijati sa mobitelom
Trebao bi Slovo ED, rijecnik. Zadnja verzija, cracked, moze unsigned...
Evo Crash Bandicoot i Crash Nitro Kart 2
Crash
Ima li tko Smart Movie 4.10
Smart Moive 4.10
izvoli, c*****an !!!
Jel kako moguce da dobijem na svoju N96 program HandWave, nAlertMe i nShaver signed i da mi rade ?
probaj da liova v8.51 radi
moze neki shazamID ili trackID i neki program sa vrjemem za e71 .. i mozda neku igricu tipa crash ali ne nitro kart nego bas crash normalni..