Radije bi si uzeo aina koji ima veci ekran sa toucscreenom i koji je noviji
Printable View
Radije bi si uzeo aina koji ima veci ekran sa toucscreenom i koji je noviji
pozz evo i ja imam problem s w995 i spajanjem preko wlan-a pise mi greska u komunikciji obratite se svom operateru.
jel zna mozda tko u cemu je problem. jel treba sta rucno podesiti ili??
mozda tako:
Za povezivanje s WLAN mrežom putem Wi-Fi veze™:
1. Odaberite Izbornik > Podešenja > Povezivost.
2. Odaberite Wi-Fi > Uključiti.
3. Telefon počinje tražiti mreže. Dostupne mreže bit će prikazane na popisu. Označite preferiranu mrežu i odaberite Povezati.
4. Ako je mreža zaštićena, morate upisati WEP ključ za mrežu. Upišite WEP ključ i odaberite U redu.
e sad?
Ja se spojim na kućnu WLAN mrežu ili na neku bilo koju drugu, kad pokrenem preglednik on se prvo spaja na mobilnu mrežu (iako je već spojen na WLAN) i onda počinje download podataka preko mobilne mreže (koja je skupa ko sam đavo) a ne preko WLANA.
Kako ovo riješiti?
Imam w705, al mislim da bi trebalo bit isto...
Meni > Podešenja > Kartica Povezivost > Internet podesenja > Dopust. lokalnu vezu > Da.
To bi bilo, nadam se, to :)
Tu smo da si pomazemo :)
Definitivno najbolji SE koji sam imala... Toliko toga je sa mnom preživio. Kad sam ga kupila dobila sam ga u rozoj boji (od previše padova maska se oštetila) pa me zanima gdje mogu opet nabaviti novu masku te iste boje ili eventualno u sivoj ili crvenoj. Gledala sam po netu te sam naletila samo na crnu masku ali mi je ružna:) Zahvaljujem...