Kakav je music player i zvuk na zvučnicima, to me jako zanima i kakva je jačina zvuka u usporedbi sa s500?
hvala
Printable View
Kakav je music player i zvuk na zvučnicima, to me jako zanima i kakva je jačina zvuka u usporedbi sa s500?
hvala
ja sam vrlo zadovoljan sa zvučnicima i glasnoćom, nema ono da ti "vrišti" kad pojačaš do kraja, zvuk je čist i solidno se čuje..glasnoća je vrlo dobra za takav mobitel..music player jednostavan, ima dosta mogućnosti..
Ja sam ga kupio prije tjedana dana i mogu reci samo rijeci pohvale za mob. u omjeru ulozenog i dobivenog, zamjerka mi je malo baterija koja se dosta brzo prazni, ali nema veze, nego drugi veci problem mi je to da mi se do sad dva puta zblesirao, tj. pojavi mi se plavi ekran, u biti preko 90% ekrana i nemogu nista osim izvaditi bateriju i ponovo ga upaliti. Kupio sam ga na tresnjevci u tele2 paketu i usput su mi ga odkodirali za 100 kn, pa neznam dal sad gubim garanciju zbog odkodiravanja, ali svakako imam u planu otici do njih sutra da vidim sta ce mi oni reci.
Prvo, isključi si si vibriranje kod tipkanja i uključi opciju štednje baterije i sigurno će držati barem 3 dana.
Drugo, ako si ga dekodirao, naravno da ti garancija više ne vrijedi.
Pa, tako je svejedno o kojem se modelu radi. Ako ideš otključavati zaključan mobitel, automatski gubiš garanciju.
totalna glupost. kakvo veze ima otkodiravanje sa kvarom uredaja? pogotovo sto se danas 99,9% telefona otkljucava softverski i nema potrebe za otvaranjem uredaja i prckanjem po elektronici... Babske price. Kako je zakljucan tako se i otkljuca. Po tvojoj logici bi telefoni koje netko (operater) zakljuca trebali biti vise kvarljivi od nezakljucanih... Mislim stvarno, pa nisu ljudi na ovom forumu neiformirane babe s placa da ne znaju osnove....= Citat =:
ali iskustva su do sada takva da se vrlo brzo pokvare nakon dekodiranja.
jel otvara .pdf velicine 5/10/20MB i da je citljivo ???
npr. ovako nesto od 10MB
http://www.4shared.com/file/35030721...ti_Planet.html
jer bi ja volio citati hrpu kvalitetnih knjiga kad idem nekam putovati ili na moru di naravno nema nicega pa bi na taj nacin utrosio vrijeme...
a kak šljaka video novim update-om ak je uopće stigo jer bi ponekad volio gledati pokoji film sa ugraviranim titlovima, jel to samo MP4 radi i 3gp ?
Skinuo sam i prebacio file koji si dao. Bez problema se otvori, bez ikakvog čekanja.. Mobitel okreneš za 90 stupnjeva i čitaš. Možda je malo nespretno, ali izvedivo je.. Što se tiče filmova, samo mp4 i 3gp je podržano. Ne vjerujem da i kad naprave (ako naprave) u LG-u update za firmware da će se moći gledati ikoji drugi format. To je jednostavno što dobiješ za svoj novac.
Što se tiče PDF-ova, ja sam prebacio jedan od cca 750 kb i nije mi ga želio otvoriti, ne znam zbog čega.
ima li jos di za kupit ovaj mob?
ovisi otkud si..najbolje da si izlistas trgovine u tvom gradu i pa zoveš i pitaš.al sigurno negdje još ima
ma iz zagreba a cini mi se da tu nema u nijednom ducanu....
zanima me da li cookie ima bljeskalicu?
hvala
To ako ih danas ima, sutra više najvjerojatnije ih ne bude. A isto tako negdje niti ne daju da se uređaj rezervira. Možda jedino da im veliš da dolaziš za sat-dva.
Imam k800i vec skoro 2 god i zelio bi si kupiti novi mob i Cookie me je zadivio ne samo sto je jeftin nego ima i dosta stvari za te novce...
Procital sam cijeli topic... i mogu reci da cu ga 99% kupiti samo ovja 1% me zeza jer nikada nisam imao mob drugo proizvodaca osim SE... pa bi molio da me netko uvjeri za Lg da budem 100% siguran za kupnju...
nema ga ni u samoboru :-(