Kakva je tipkovnica? Sličnija C510 ili K800? I kakav je ekran? Kako prikazuje boje? Ima li senzor za svjetlo?
Printable View
Kakva je tipkovnica? Sličnija C510 ili K800? I kakav je ekran? Kako prikazuje boje? Ima li senzor za svjetlo?
Slicnija po osjecaju tipkanja k800..barem meni. Na c510 sam relativno tesko brzo tipkao, a ovdje ide bez greske.
Za ekran sam napisao sasvim dovoljno. Ostalo sve bi bilo pucanju u prazno, pogledaj ga onda bolje negdje uzivo ak te tak detaljno zanima :D
Ima senzor za svjetlo, radi odlicno. Npr ne pali uopce svjetlo tipkovnice dok ima vanjski izvor svjetlosti...
Tako je kolega rise,recimo da bi i ja tak nekaj napisal:DJedino bi možda ko manu navel,kaj nema IS kod fotkanja,pošto zna koji put doć do izražaja to trešnje rukom,a rezultat je mutnjikava slika,al dobro kaje tu je...
recite ekipa...PO SUNCU vani kakva je čitljivost ekrana?? Ja koristim g700 a taj je ajme majko a c510 isto slabo...nisam zadovoljan. k800 je tu majka za sunce i neznam kakva kvaliteta ali s njim mi sva čitljivost na ljetnom jarkom suncu i to puno znači! Još sam jedino i kod c902 primjetio da je super! Kako je na c901?
Pa čitljivost je ok,nije niš spektakularno,al se da čitat po suncu...
dgje ste vi kupili c910. ja cu ga uskoro kupiti pa da znam :)
(moze i na pm ako je detaljno :))
Kolko vidim samo vip,bobo shop i plavi oglasnik...
bobo preskup, jeftiniji je vip, dok bi preko oglasnika morao otici u zg, ne kupuje mi se preko poste :)
@zvone
jesi otkljucao c901?
nasao sam vrlo povoljno C901, otkljucan na sve mreze. sad me zanima, ako ja napravim update software-a preko SEUS-a, dali ce se on zakljucati ponovo? (nisam dugo imao A2 telefon pa ne znam :))
Neće. AFAIK, mogućnost otključavanja A2 preko patcha je stigla prošlog tjedna, pa sumnjam da je tako otključan.
koliko ja znam otkljucavanje preko aerixa je dokazano - full unlock tako da nema nikakvih problema sa ponovnim zakljucavanjem...
Pa u temi o A2 moddingu, gdje drugdje? :jehon:
Malo potraziti...
uzeo ga i ja..
elegantan,tanak,odlicna kamera(za pojam moba i noci,po danu jos nisam probao),za cudo i vrlo dobar video qvga u 30fps,ali bolje od toga u toj rezi nisam vidio..cak i po noci,ledica pomaze,gotovo da i nema suma(naravno ono sto blizu osvjetli)..
trazio sam paket sa usbom,inace se ne dobije:)
ne znam,za 1400kn koliko je na crno,best buy...lajkam:)
ja se isto nadam da cu ga sutra-prekosutra dobiti :)
znaci ne dobije se usb? kak mislis "trazio paket sa usb? koju si boju uzeo?
ajde stavi sliku neku
srebrni..ne dobije se svugdje usb kabel,pogle iznad..
pa sam trazio paket u kojem ima..srebrni..htio sam bijeli,ali nigdje nisam nasao..
svugdje samo srebrni...
bas pravi mob,sms,poziv,slikaj:)
galerija je brza,akcelometar radi ful brzo...to je super..
Nemoj misliti ako ne znas ;)
Ne dolazi USB u opremi... Moj je srebrni i isto je dosao bez kabla...
Ako nekoga zanima straznji poklopac lakirano bijeli je u Agram servisu 150kn...
Peace Brother...zato i mislim jer nisam 100% siguran:)
Ma sve ok :D Ali rekoh bolje da napisemo situaciju iz prve ruke da se ljudi ne iznenade... Mene je isto zacudilo iako mi nije bitno jer imam doma bar dva-tri takva USBa od bivsih telefona...
isto i ja mislim...draže mi da nema usb ako će to sniziti 100-200 kuna mob a opet ih se ima sa strane ili preko frenda a tu su i bluetooth povezivanja! Kakve su slušalice sa c901 kvalitete? Ove sa c510 koje sam dobio završile u smeću kako su loše:(
evo i ja postao vlasnik srebrnog C901 :) (makar sam htio crni, ali kad ih nema)
za sad jos slikam, istrazujem, ali bude review neki i slike