... to sam upravo i reko.... ;)
Printable View
... to sam upravo i reko.... ;)
Znam da je offtopic ali jednostavno moram reći koju o HG Spot-u.
Prvo što sam tamo kupio je bila MMC kartica. Dakle, nazovem ja, imaju je. Super, idem tamo. Dođem tamo: "Nemamo je ali imamo 256mb". Skuplja od 128 samo duplo. Odem doma (naravno, od lopova ništa ne kupih) i nazvao ,onak iz fore, dal imaju 128. Opet vele da imaju. Pitam koliko komada. 5. Zovem direktora, on se ispričava i šalje karticu City Ex-om do mene free of charge. Imaju sreće što je radila
Prije nekih mjesec dana kupio grafičku, Leadtek A400 TDH. Naravno da nije radila, pitaj Boga šta su s njom tamo delali jer je sve bilo puno loših piksela i ostalog smeća. Pare su mi vratili (+ Želite li nadoplatiti za ovu/onu?). Ma lopovi jedni i prevaranti, u servisu se nabacuju s hardware-om a da ne spominjem kolika je rulja u redu za reklamacije. Links kicks ass, HG Spot je šrot.
http://www.nabava.net/katalog/firme.php?firma=110 <-- pogledajte recenzije, zanimljivih komentara ima (Na dnu stranice, BTW moja je 1. :D )
Sorry na offtopicu još jednom ali nema posebnog dijela foruma koji se odnosi na tvrtke a mislim da ovo ipak ima neke veze s temom ;)
ma nije hgspot bas tako los, a ti si imao bad luck. pc hardware im je losa strana i guzve, ostalo je ok
da i meni je links super, sad kupujem u njih cjeli komp
e hrc budi srean da su ti pare vratili jel negdje bi ti samo
zamjenili ono kaj ne valja i opet bi kod njih kupio.....
Kak to misliš "zamijenili ono kaj ne valja"? Mogli su mi samo zamijeniti cijelu grafičku, ali ih nisu više imali
dali je neko od vas kupovao sa HG-spotove aukcije??pretpostavljam da su to dijelovi koje je neko vratio tj. imao reklamaciju...
pa zasto onda da kupim ako nije ispravno
Zašto oni prodaju ako nije ispravno?!
pa uvjek ima ljudi sto ce kupit... al ima i svari koje se mogu lako popravit pa mozes i sam sta ne?
pa otkud oni znaju da je ispravno???Pa neće testirat svaku karticu...nema vremena za to= Citat =:
Izvorno postao Hrc
pa nije rjec samo karticama.... sve i svasta
A ima vremena za otpakirat ju?= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Killa, da se nešto može lako popravit onda bi oni popravili i prodavali pod novo, mogu se kladit
intel pentium 3 701mhz
geforce2 nvidia 32mb
512mb rama
nije baš nešt ali koristi mi
gle dobio si novce natrag i to je važno,a ko zna kak bi kod nekog drugog prošao..= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Oni su mi dužni vratiti moje novce ukoliko ne mogu zamijeniti ovo što sam kupio potpuno istim proizvodom. (ili boljim ako je bez nadoplate ;D )
Konačno nova konfiguracija:
AMD Athlon 64 3200+,2000 Mhz,512 kb c.,socket 939
MBO asus,s.939,A8N-SLI,nFoece 4 SLI,BUS 2000 Mhz,DDR 400,1 Gbps
Cooler zalman, cnps 7700 alcu
RAM 2x512 MB,DDR,PC-3200,400 Mhz,kingmax
midi tower,napajanje TAGAN 360W
HDD seagate barracuda 2x80 GB
PCIe nvidia GeForce 6600 256MB(zamjenska jel čekam AX800XT)
sound card Creative Labs live 5.1
mouse logitech MX900
gamepad logitech Wingman rumble pad
dvd rw pioneer,dvd LG
speakers CL,inspire2.1 T3000
LCD 19" SAMSUNG SM 193P(šećer na kraju;D)
Ma šta reći, zvjer! :thumbup:
Samo da tu grafulju makneš, ipak je to još nezrela PCIe kartica...
reci koliko te para sve zajedno došao upgrade?
Fino, fino!
Koji si bubreg prodao za to? ;D
Ova konfiguracija dođe oko 15 somova, po mom...
a grafulja jest privremena ali 2000 bodova u 3DMark05 su dosta dobri
a koliko me sve koštalo,hm vjeruj još ni sam neznam trebam zbrojit sve račune;D
I jesi zadovoljan ekranom? Koje je boje, srebrni? Koliko si njega platio i di si ga uzeo?
da zadovoljan je preblaka riječ...
moram micat glavu da dođem sa jednog kraja ekrana na drugi;D
nisam još probao ni jednu igru ali zasad mi je sve ok možda je malo jača
svijetlost ali to je zbog 800:1 kontrasta za razliku od tvojih 700:1;D
Ekran je sigurno dobar kad je Samsungov ;)
Što se 05 score-a tiče... Sa X800XT će ti biti bar 5300 ak ne i više.
(tupane :)) tom brojkom se ne mjeri svijetlost nego kontrast (pa to si i sam napisao)! ;D LOL!= Citat =:
Izvorno postao damgol
A svjetlina ti se mjeri u kandelima po metru kvadratnom, iliti cd/m2 a tvoj ima 250 cd/m2, dok moj ima 270 cd/m2 ;)
LOOOOOOOL koja pržiona! ;D ;D :p ;)
dobra konfica, kaj je, je!