-
@jurica22: ako (kako kazes) nije nista dirano po mobitelu.. Vjerojatno je greska u software-u
moj savjet je, flash firmware-a, bilo preko SEUS-a bilo preko A2uploadera. Ustvari, prvo mozes probati master reset, uz napomenu da prvo napravis backup podataka,posto reset brise sve(ili veliku vecinu) stvari sa mobitela.
-
Glede c510...jel i ostalim vlasnicima kada se slika, slika na rubovima zamagljena?
Updateova sam novi softver al ista stvar a leća kamere nije prljava. I na phone arena testu sam primjetio njihove fotke isto zamagljene na rubovima. k800 i k850 mi ful bistre radilo.
-
Hm, ako je i kod tebe i kod njih na sluzbenom testu isti efekt, onda je za vjerovati da je to jednostavno tako...
Sta ima veze kakve slike radi neki drugi mobitel, C510 je C510.
-
Ma znam da nema veze ali već od cyber-shot očekujem ok slike. Mislim središnji dio sve pet ali ono na rubovima me ubada u oko pogotovo kad je lišće ili slično pa zamagljeno ko kistom kad se razlije boja a ne vidi se npr. odvojeni listovi... Na prvi pogled i ne smeta toliko ali sam zato i usporedio s ostala dva na koja sam navikao!
-
dali je neko probao naći na karti mjesto gdje je slika uslikana, koliko dobro radi ta funkcija i dali se to šta plaća, pozdrav (koliko sam vidio nije bilo rijeći o tome)
i dali ima neki link sa fotografijama napravljenim s C510
-
Imam to na svom SE w705, radi dobro, i koristi google maps. Da, naplacuje se ucitavanje mape, kao da palis google maps normalno.... :D
-
Ljudi evo par brzinskih pianja:
1) Kamera - ocjena od 1 do 10?
2) Accelerometer - ima li dosta igara za njega?
3) Vidio sam da na k850 idu accelerometer wallpaperi - mogu li i na njega?
-
1) nemam taj mob, tak da neznam bas, al kolko sam ga imal od frenda u rukama, 7-8
2) naravno, al treba nac ;)
3) Isto, naravno! Ali opet, isto treba nac :D
-
Hej, pa zašto imam vas :)
Hvala na brzom odgovoru.
DA vas još pitam:
Kako ste zadovoljni mogućnostima personalizacije, tipkama, kvalitetom izrade itd.?
-
Tipke i kvalitet izrade ja jako zadovoljan...dobro je sklepan...9/10. Fotke ocjena 6/10...malo mana zamagljeni desni rub gornji kod fotki...boje ok.
Jedino bih napomenuo da se signal malo gubi u nekim prostorima gdje boravim s c510 (u smislu neko zove pa sam nedostupan ili pošaljem sms pa nema mreže) tako da s istom karticom g700 i k850 nemaju tih problema na istim mjestima.