to je bila akcijska ponuda samo do 31.01 ako je uzeo ugovor a imali su pravo svi pretplatnici i korisnici koji su aktivni više od 6 mjeseci
Printable View
pozdrav, svima!
vidio sam da je vec netko u prijasnjim postovima objavio da tele2 ima akciju - 3 mjeseca besplatnog mobilnog interneta ako se potpise ugovor.
Meni se srce lomi, vrlo rado bih uzeo mobilni internet ako bi isla sa mojom voice sim karticom.
Moze li mi netko rec zasto tele2 to ne moze odobrit?
Nemaju resurse za takvo nešto, ali zato imaju HTC touch HD u ponudi :notooth: i onda ti nude 10 mb mjesečno da potrošiš na njemu :comp: :(...... imam osjećaj da se netko grdno našalio s inteligencijom korisnika
Valjda će za koju godinu i to ponudit.....
= Citat =:
od 2. ožujka Tele2 omogućuje novim pretplatnicima sklapanje pretplatničkog ugovora za Tele2 mobilni Internet uz poseban popust: 3 računa bez mjesečne naknade. Ova ponuda se odnosi na sljedeće tarifne modele: Mobilni internet 500 MB, Mobilni internet 1 GB, Mobilni internet 3 GB. Promet ostvaren izvan paketa minimalne mjesečne potrošnje se naplaćuje prema cijenama za pojedini tarifni model.
Tarifni model 0 MB ne uključuje mjesečnu naknadu ni obvezno trajanje ugovornog odnosa. Ostali tarifni modeli mogu se sklopiti bez obveznog trajanja ugovora ili uz obvezno trajanje od 12 ili 24 mjeseca.
Da bi se dobila ta tri mjeseca besplatno, treba li sklopiti ugovor na 12 ili na 24 mjeseca?
Zna li se do kada će trajati ova akcija?
Uspoređivala sam cijene mobilnog interneta od svih operatera. Izgleda da je Tele2 ipak najpovoljniji... Jel' tomu tako ili postoji neka kvaka? Kakva im je mreža? Jesu li i na tom planu cheap ili bi se mogla ugodno iznenaditi. Pliza šaljite komentare jer do kraja mjeseca moram imati mob. internet! Vip ima isto ok cijene, nešto su skuplji ali ne toliko koliko je skup T-mobajl. Isplati li se uzeti Tele2 ili je Vip bolja opcija
Jedino moraš provjeriti jesi li pokriven njihovim signalom.
Tele2 je po novom 175kn, s carnetom 50% manje. Znaci 87,5kn
uzeo tarifu 5gb,na 3mj ugovor,prek carneta,zasad sve radi,bilo gotovo sve za 3min,pohvale,,,znate mozda kak ide obracunsko razdoblje,to zaboravio pitat.. od 1.-30..? znaci tih 5gb moram potrosit sad do 30.10..?
Daj mi reci koliko placas mjesecno tih 5 gb preko carneta?I kako to funkcionira,moras njima odnesti neke papire od carneta ili samo prilikom spajanja upises svoju lozinku i pass od carneta?
uzela bi 5gb na ugovor ali bez ugovorne obveze
koliko kosta takva opcija?
hvala
@ana1978
Moj kolega je uzeo to prije par mjeseci i nista nije morao dodatno platiti kod uzimanja, a pretplata je 175kn za 5Gb.
moraš platiti USB stick za mobilni internet.
Mislim da je 450 kuna bio, sad je vjerovatno jeftiniji.
thanx
otici cu do njih
sad na lanistu koristim vip i uzasno je spor. i nevidjeno skup
@ana1978
Nemoj potpisivat ugovornu obavezu (ako vec nisi) samo radi sticka, bolje si otkljucaj ovaj od vipa za 100kn. Inace mislim da je naknada za ukljucenje 0.95kn
@ m... & ana1978
Da ne bi bilo zabune taj VIP stick kosta 200kn + 100kn otkljucavanje sto je ukupno 300kn (ne samo 100kn kako je m... napomenuo).
Mozda bi se tada isplatilo uzeti i Tele2 internet na bonove za 394kn (100kn na racunu) pa dobijes noviji stick i ne mora se otkljucavati.