...i odgovorit ce tamo negdje u kolovozu 2012....
Printable View
...i odgovorit ce tamo negdje u kolovozu 2012....
Hahaha ovo mi je upravo popravilo dan da ću riskirati svoj životni vijek i naručiti jednu kvatroformađi ;D Joj kad se nakrcam... Pomoz' bog! :notooth:
Ovo je zadnje upozorenje prije dijeljenja banova. Još jedno obrecavanje - slijedi hlađenje. Ova rasprava prestaje ovdje i sada. Točka.
heh..krivo!!! 172 cm i 58 kg..pa ako netko misli da moram smršaviti slobodno neka se izjasni..
a ovo sam komentirala jer nema nikakve logike šta je izjavio s obzirom da svi koji rade imaju svoje zdravstveno osiguranje plaćeno i neće on ''brižan i dobar '' nikome morati plaćati liječenje jer ga svatko plaća sam ili firma za koju radi.. ..tako da..... ? što je točno pjesnik htio reći ? btw ovo je samo hipotetsko pitanje jer me odgovor ni ne zanima..samo sam komentirala da izmišlja gluposti , a možda se na taj način rješava frustracija jer previše pazi šta jede , kada i koliko... ?
I naravno nisi primjetila da je topic star skoro 2 godine i da se zato svi smiju? :D
Kill the noob :P
pa naravno da jesam .. zašto nebi primijetila da je star 2 godine... :-o
ali meni je to što je drug mile napisao i danas u 2010 nebuloza.. pa?
zar je vrijeme neka prepreka da se nešto komentira.... hellooo....
pa ljudi dan danas raspravljaju o npr.komunizmu koji je daleko iza nas..pa nitko nije rekao ''ej ali to je bilo davno'' .. to su sve teme za razgovor..kao šta je meni bilo smiejšno šta je onaj izjavio za plaćanje nekakvog liječenja nekakvim ljudima koji pojedu pizzu...
:crazy: