Nisam našao niti jednu flash pozadinu.Kako doći do njih,ima puno wallpapera ali nisam vidio flash
Printable View
Na početnoj stranici klikneš na Downloads (odmah ispod natpisa Mobile9) ili samo prođeš mišem preko njega i odabereš Flash u padajućem izborniku.
Npr.
http://gallery.mobile9.com/f/611845/
Meni radi, prikazuje jačinu baterije, vrijeme i datum.
Ima ih stvarno puno, meni su radile sve koje sam skinuo.
I mene to živcira, onaj mali u gornjem desnom kutu, pa veći ispod njega i taj od pozadine... :angry:
Čak sam pomislio da se to može izbjeći kad izabereš default teme budući da one imaju samo one svoje satove na displayu. Ali ne ! Čim stviš download-ani sat kao wallpaper automatski dobiješ još dva - tri sata. Mislim, poznato je da je vrijeme novac, ali da mi baš toliko satova treba. To sigurno ne.
Mislim da se to ne može promijeniti ili bar ja ne znam kako. Ako tko ima kakav prijedlog, izvolite, slušam :respect: !
Evo jedne kratke recenzije/pregleda Samsung Soula od mene :)
imam jedno pitanje. kupio sam samsung u900 nov, i sve odlicno funkcionira, jedino zvuk kada mi poruka stigne ili kad razg s nekim je nekako cudan. prije sam imao d900i i zvuk poruke je drugaciji, sada na u900 nezz kako da opisem, ali nekako je cudan. da li je to normalno ili..?
Gdje je mobitel kupljen i imaš li brandiran soft?
kakva je kvaliteta na slusalicama koje dodju uz njega...iii da li neko zna prepopruciti neke bolje?!??!?
to ti je brate do memorijske kartice...mislim cak i kada je budes formatirao na racunaru da ces imati iste probleme!!!
ljudi de mi pojasnite ukoliko je ikako moguce da se makne onaj logo operatora??? znam da je na d600moglo,kako na ovome da se to izvede,jer mi stvarno kvari jednu super pozadinu!!!
Pozdrav svim kolegama na forumu. Imam pitanjce za vas: pretražio sam cijeli net u nadi da ću pronaći upute za korištenje aparata na hrvatskom jer ih ja jednostavno nisam dobio u paketu ako netko zna gdje ih skinutu i sada neznam što znači plavo E u lijevom kutu koje mi konstantno stoji već par dana..... vjerovatno sam nešto uključio i sada neznam kako prekinutu aplikaciju vjerujem da se to može maknuti......... nadam se vašem odgovoru...
A ne meni gori već 2 dana..... nisam dobio upute za korištenje s aparatom pa ako bih netko opisao korak po korak kako to isključiti....:beer:
ne bih znao kako se gasi,kao sto i kolega rece u mene samo svjetli kada sam na netu!!!
kod mene na u 900 stalno svijetli..kako da ugasim?
imate kakve teme za njega? navodno da se mogu stavit..flash teme..please
Taj E što vam svijetli u lijevom kutu je skraćenica od EDGE(mislim da sam točno napisao) osim E može pisati i 3G i to označava nešto u vezi mreže nisam siguran što,i mislim da se ne može maknuti.
zna li neko kako da malo ustedim na bateriji, imali negdje neka opcija da se malo stedi baterija jer ja telefon stvarno puno koristim i baterija mi traje otprilike dan do dva?
*#4777*8665# u meniju koji se pojavi izabrati opciju gprs dettach
hvala... ima li jos koji kod takav da mi ponisti kod telefona? (onaj kod je zaboravljen za zalkjucavanje sms,imenika...) .. kako to rijesiti?
*2767*3855# -- ovaj kod napravi full reset..i povratio mi kod zakljucavanja na tvornicki,,
imam par pitanjca..dal je i kod njega kao kod prijasnjih samsunga ona duga procedura kod slanja poruke,izabrat,oznacit,potvrdit,poslat...uzas..il ima manje tipkanja..? i dal ima onaj ko brojac poruka,kao na primjer SE ? :respect:
imam jedno pitanje ko zna program za dekodirati mobitel SGH U 900 prek računala???