meni je sada glupost što ne možeš jednom otvorit smajlije i onda ih imat u
novom prozoru da ih koristiš u "brzom" odgovoru nego moraš otvorit post reply
da bi ih koristio.... a prije je to radilo na starom vb-u
daj zappan promijeni to....
Printable View
meni je sada glupost što ne možeš jednom otvorit smajlije i onda ih imat u
novom prozoru da ih koristiš u "brzom" odgovoru nego moraš otvorit post reply
da bi ih koristio.... a prije je to radilo na starom vb-u
daj zappan promijeni to....
...ovo sa deset karaktera je dobro zbog smajlića (ali i to se da riješit' sa razmaknicom)...
Ljudi pamtite kodove smajlića - olakšat' ćete si život... ;)
Usput ne kužim kako ne možeš otvoriti drugi prozor sa smajlićima?
I gdje mogu to vidjet kom sam dao ko mi je dao i sve sto se tog dijela tice? Zasto, kako, komu, jel se negdje vidi tamo kad ja napisem sta mislim?= Citat =:
Izvorno postao zappan
pa moraš odgovorit "naravno da može" i sl :)
@dmi ma mogu otvorit ali ga onda mogu koristit samo kad otvorim
"post reply" a prije sam ga mogao koristit i u ovom dolje na dnu "brzom odgovoru"
znači otvorim prozor jedan put i koristim ga cijelo vrijeme dok sam na forumu
bez obzira gdje odgovaram na post
Vidi sta kaze: Imate 10 reputacijskih bodova.
Sta god to znacilo??
Šile ćorav si;D,pogledaj sad imaš vjerojatno 11(iz sažaljenja ja ti dao jedan;))
A ni ja nerazumijem te bodove cemu sluze sto kad dodes do 0????
@dmi - bit će ispravljeno u sljedećoj verziji prijevoda kojeg ću dizat... strpite se oko tih stvari, pomalo ću to ispravljat kako ću dalje prevodit
Bodovi za reputaciju se dodaju na maloj vagi ispod avatara.
da ali po meni su totalno ne realni.....
iskreno čak bih rekao i nepotrebni....
"...je na prekretnici" nerazumijem što to znaci,možda i nisu nepotrebni ako netko dobije dosta negativnih bodova može dobiti ban(a negativne ce dobiti s razlogom)
svi članovi po defaultu dobivaju 10 bodova s novom verzijom, toliko im je potrebno da bi uopće mogli djelit dalje bodove... s tim da za različite članove drukčije vrijede bodovi, to je zapp objasnio u obavijestima - bodove koje daje član s više postova više vrijede, tj. taj član daje više bodova, itd...
...dobro koje je tu stupnjevanje i da li se ovi zeleni kvadratići povečavaju što si "bodovniji"; da li kod dodjele nekom tebi smanji broj bodova i... :)
@zapp - znam da će se promjeniti samo sam napomenuo... ;)
AFAIK, povečavaju se...
aha, jesam ja rekla....već su isfurani smajlići. bilo bi dobro da ima ona opcija,smiley`s generator....tj.---> http://www.world-of-smilies.com/smil...rund=%23fffffe= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a žao mi je ali kaj sad.....možda su ih trebali ostaviti, jer ipak nekima je to bitno....ali očito nismo imali pravo glasa....nema veze, bitno je ovo:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ZNAŠ ME, ZNAM TE.... :king:
Meni je nova verzija foruma totalno bezveze jer ne znam zašto mijenjati nešto što valja?!?!?! No, eto vi ste to učinili i izbrisali većinu tema koje su još bile informativne i trebale ljudima. Eto to je moje mišljenje, sad me napadajte...
Tko je što izbrisao?
daj se sredi malo... ništa nije obrisano, sve teme su i dalje tu koje su i bile. jedino probaj na dnu stranice pronaći padajući meni koji ti označava unatrag koliko aktivne teme vidiš, odaberi 'od početka' il kak je već prevedeno i vidjet ćeš da je sve tu!= Citat =:
Izvorno postao djjovanhahaha
a treba mu samo vremena da se privikne na vb3 i onda će shvatiti razliku
točno, nek se ugleda na mene :)
Gdje se u opcijama moze izmjeniti reputacija ispod korisnickog imena?
Kako misliš u opcijama? Jednostavno klikneš na vagicu (tuđu) i daš svoje mišljenje.
Ne ne mislim na ovo nocna patrola foruma, kak se ono bese to moze promjenit?
pa u kontrolnoj ploči