49kn mjesečno.
Printable View
dobio sam poruku:
U sljedeca 3 dana produzi Promo Knock out - 0kn unutar Tele2 i 0,49kn prema ostalima, bonom od minimalno 50 kn. Tvoj Tele2
To znači da...?
nadoplatim sa 50 kn i imam navedene cijene ili moram platiti 49kn da bih mogao imati tu opciju?
nekako mi se čini da samo trebam nadoplatiti bon, ali ne vjerujem baš u to...
Okreni prošlu stranicu pa pročitaj, imao sam istu situaciju ;)
neznam jel ovdje ovaj post spada, ali:
30.8.08 poslao sam KOPROMO na 888 (ili 880 neznav vise) i svao SZK da mi još nije aktivirano bla bla i kažu da pošaljem na drugi broj (dakle, ako sam poslao na 888, pošalje na 880 i obrnuto) no, nakon što su rekli da moram obnoviti račun bonom, ne dolazi u obzir! 2 dana prije sam kupio bon, a sad ovo dođe :(
I onda mi dolazi poruka da sam aktivirao KOPROMO i uzeli mi 25 KN.
Međutim, ja nemam besplatne pozive unutar T2 (1000 minuta) jer nisam kupio bon. E, sad, jel ja sad mogu kupit bon i imati besplatne pozive prema Tele2? Ili jel bilokako mogu vratiti tih 25 KN koje su mi uzeli?
Hvala!
@Kristijan
Ako ti kad utipkas *130# pise "Osnovna Knock-out PROMO tarifa" to znaci da nemas besplatne pozive prema Tele2 ali ih mozes aktivirati.
da, pise mi knock out promo.
I jel sad imam ili nemam besplatne pozive? SMS poslan 30.8.2008. na broj 888 sadržaja KOPROMO
hm, sad nis vise nekuzim... ali trenutno imam normal Knock-out, i htjel bi aktivirati tu promo tarifu, ali neki dan sam nadoplatio vec 100kn i dal ce mi sad uzet pare za naknadu ili mogu aktivirati besplatno?
@revo, nemam koga nazvat, al budem tokom ovih dana...
@bezimeni, više nemožeš aktivirati besplatne pozive, bar mi se tako cini, da je bilo do 31.8.2008. ALI nisam siguran.
Morat ces platiti naknadu od 20 KN za aktivaciju.
danas mi je (opet, kao i prošli mjesec) stigla poruka ako zelim produziti promo-knock out trbam nadoplatiti 50kn bon - mislio sam da je ta kacija već gotova?
moja promo tarifa jos traje...super..prezadovaoljan sam....jos samo da plate osnovnu školu onima u szk (svaka cast pojedincima ili pojednikama-rijetkima)....