Ajde reci otkud ti demo? pa ni na službenoj stranici nisu objavili da uopće POSTOJI! Kolko se sjećam od Vice citya i gta3-ce nisu postojali nikakvi demoi...
Printable View
Ajde reci otkud ti demo? pa ni na službenoj stranici nisu objavili da uopće POSTOJI! Kolko se sjećam od Vice citya i gta3-ce nisu postojali nikakvi demoi...
A da si ti našo????= Citat =:
Izvorno postao the man
@imas edit!!!!!
@pretpostavljam!
zar nije demo besplatan? onda bi trebao bi i na sluzbenom sajtu...
= Citat =:
Izvorno postao the man
?????????? :wstupid:
U ziher sam ja zeznio natpis nije demo nego kak se zove ono trailer. Sorry na dezinformaciji.= Citat =:
Izvorno postao Nyx
I daj nemoj te se svadat vas dvojica :thumbup:
ima netko full igru?
Šteta zbog demo-a baš sam se ponadao...
Ja imam igru al za ps2 i to na DVD-u i trebaš imati neki novi čip da bi ti radila... itd.
Neznam čime sam zaradio neg. rep. na ovoj temi, hvala...
Evo da malo oživim ovaj thread, preview za pc, najviše mi se svidja ovo:
"San Andreas for the PS2 looked good. San Andreas for the PC will look much, much better." ;D JEDVA ČEKAM, u EU dolazi 10.June
Cijeli preview http://www.gamespot.com/pc/action/gt...w_6122561.html
Ma prešao sam San Andreas na PS2 i dobar je.Sastoji se od 4 grada,mogu se vozit bicikli,lik ima nekoliko cura.dobre su misije.kad izlazi na komp?
mjesec dana
sluzbeni release date je 7.6.2005 dakle za manje od mjesec dana a kod nas ce vjerovatno tjedan dana kasnije
a kod pirata tjedan ranije :thumbup: :cool: ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
igor sam igicu 10 minuta pri frendu na PS2 i zakon je! jedva se čekam kad bude došla na pc!
Ja sam igrao već sto puta kod frenda pa sam se već dovoljno iživio!!HAHA al ipak jedva čekam još mjesec dana...
...vidjeh na reklami (MTV) da je 95% igre gotovo...još malo...al ako uspijem, možda nabavim i za PS2...
Pa za PS2 je odavno izašla.E igra ti je odlična
...znam da je izašla, samo što sam PS2 kupio jučer a ovdje kod mene u kraju ima malo takvih konzola, a još manje novih igara...
Kad ce onda stic za komp??
uskoro... bez brige.
Za 6min. je u Europi,a za jedno tjedan dana će bit kod nas
I? ima li je tko. nacuo sam da su u Madjarskoj pustili danas u prodaju
ovo je topic za san andreas na playstationu. topic za pc je ovdje