1. Ima
2. Slike su odlične, po danu, po mraku loše
3. dolazi
Pozz
Printable View
1. Ima
2. Slike su odlične, po danu, po mraku loše
3. dolazi
Pozz
Danas ga kupio za 1900kn,na crno,kao lik garantira za nju.i odmah imam par pitanja:
-ono slovo E(nesto edge) to mora stalno goriti i sta je to?
-kako se gase oni tonovi,iritantni,kad radimna postavkama i spremam promjene a on drci?
-i jos nesta,kako da vidim koji je softver,lik kaze da je za nase trziste?
upute su samo na njem i eng.
moga si proci i jeftinije...
za vidit software *#1234#
a ovo za tonove, ne znam ti, ja ionako onako ne prcakm puno po postavkama, jednom sam ga namjestio i sada radi kao sat (ako mislim na isti zvuk)
koje si ga boje uzeo
ja sam dobio upute ne engleski i danski
ali ova je dobra :lmao: da garantira ....svakako :lmao:= Citat =:
Danas ga kupio za 1900kn,na crno,kao lik garantira za nju.i odmah imam par pitanja:
-ono slovo E(nesto edge) to mora stalno goriti i sta je to?
-kako se gase oni tonovi,iritantni,kad radimna postavkama i spremam promjene a on drci?
-i jos nesta,kako da vidim koji je softver,lik kaze da je za nase trziste?
E ti označava EDGE ,ako ne koristiš wap slobodno ga iskljući http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=487975&postcount=8 .
Evo mene opet da gnjavim u ovoj temi ali što ću kada mi dual funkcionalnost jako nedostaje.
Imam opet nekoliko pitanja:
1) dali se kontakti u imeniku mogu primati i slati putem bluetootha ili trebaju nekakve vražbine da kontakte sa SonyEricssona prebacim u ovaj mobitel.
2) Kako je sa MMSovima i podatkovnim vezama na relaciji primarna i sekundarna kartica jer ponekad znam čitati E-mailove na mobitelu.
3) kod instalacije Java igrica i programa dali je postupak jednostavan kao na SE uređajima (pošalješ putem BT, odabereš mapu kamo ćeš istalirat i to je to), ili je postupak zahtjevniji.
Možda su nekima pitanja pod 1 i 3 glupa ali ja do sada nisak koristi niš drugo nego SE i nešto malo Nokiu i nisam baš upućen pa se nemojte ljutit.Nebi se želio razočarat kada kupim uređaj.
Molim sve korisnike koji imaju iskustva sa SE i Samsung uređajima da me upozore na bitnije razlike u softweru između ova dva brenda. Može i na PM da se ovdje ne stvara hrpa OT postova.
Što se tiče cijene danas sam razgovarao sa švercerom iz Rijeke i rekao mi je da je cjena 1800kn iako mislim da ču se odlučiti na legalnu kupovinu.
Ovdje u slavoniji su drugacije malo cijene ipak smo mi bogatiji od ostatka hrvatske.znam za njegovu garanciju ali on ima i servis mobitela pa ako se ne do bog stogod desi imam se s kime natezati.
Ubaciš *.jar i *.jad file u "ostalo" pa na *.jad file ->options->install= Citat =:
kod instalacije Java igrica i programa dali je postupak jednostavan kao na SE uređajima (pošalješ putem BT, odabereš mapu kamo ćeš istalirat i to je to), ili je postupak zahtjevniji.
nista ja nisam skontao na tome linku koji si stavio za taj edge
Dao sam ti link za isključiti EDGE,ne kužiš kako to napraviti ?= Citat =:
nista ja nisam skontao na tome linku koji si stavio za taj edge
Upišeš *#4777*8665# u mobitel.Pojavit će se GPRS Menu i idi na "GPRS Attach" i izaberi "detach".
Fala mnogo,sacuvao si mi par zivcanih stanica!!:)
Hvala na brzim i kvalitetnim odgovorima. Mislim da će u skorije vrijeme past jedan.:wave:
Zna li još netko nešto o ovome
= Citat =:
Izvorno postao posjedon1;
Opet ja!
Pitanja:
-zvuk za vrijeme razgovora mi je puno losiji preko SIM2 nego preko SIM1 bez obzira dali ja zvao ili mene zvali.Ima li itko sta pametno za savjet?
-kad sam stavio memorijsku karticu gori mi stalno oznaka od nje pored onog malog zvonca od general profila.kako da je ugasim?
nemojte pizditi,meni je ovo prvi samsung nakon cijelog zivota nokia pa molim vas za razumijevanje!!
Tako je kod svakog samsunga i ne može se to izgasiti.= Citat =:
-kad sam stavio memorijsku karticu gori mi stalno oznaka od nje pored onog malog zvonca od general profila.kako da je ugasim?
Malo glupo rjesenje.
A sto se tice kvalitete nista?
Za poglasnit zvuk za vrijeme razgovora udji u tajni meni: *#0206*8378#, pa H/W test, pa slave audio settings, normal, rx vol. i povečaj si sve vrijednosti.
neznam nisam uočio taj problem a koristim telefon puno, i zvuk je isti uvijek
micek imaš slave audio settings i audio settings, prvi su za sekundarnu karticu a drugi za primarnu, tak da si poštelaš onu karticu koja ti pravi probleme.
Vec probavam..
strpljenja ljudi moji...
...konacno sam i ja kupio ovo cudo...:hrv: ...
..dobar mobitel...za sada jako zadovoljan...
Gdje su postavke za poruke?ne mogu naci kako da mi poslane poruke cuva u onom sent boxu?
...to ti je tako kod samsunga...
Sta tako?uopce se ne moze namjestiti da cuva poslane poruke?
i ja sam to trazio al nisam našo