Dvoumim se između njega i SE f500i, pa me zanima kaj mislite koji je bolje kupiti
Printable View
Dvoumim se između njega i SE f500i, pa me zanima kaj mislite koji je bolje kupiti
@uragan - nemoj postavljati dva ista pitanja na dva mjesta; odgovor je na: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...4543#post94543
@Dark - ma nije mob kriv za animacije nogo sama animacija je spora, 4 slike se prikažu u sekundi! Za bateriju još naznam, ali napunio sam jučeš na večer, a ispraznila se jedna trečina, a i stalno nekaj mrdam po njemu! Ima super osvjetljenje i kad se stavi na najjače, dok čitaš poruku (ak su slova na najmanjem onda se vidi do 180 znakova-tak je najbolje), svjetlo se ne ugasi odma do kraja nego do pola i onda se nakon nekog vremena tek ugasi do kraja!
Ne nego se nakon 15s ugasi na 10 ili 20% i nakon 1min do kraja :D Tako je i na C60.
Zna li itko može li se isključiti onaj zvuk škljocanja na kameri? Htio sam jučer okinuti jednu paparazzo fotku, ali mi je bilo bed da će me "objekt slikanja" skužiti... :D
..."killer" , :nono: :nono: ...to ne radit :D...= Citat =:
Poslao: KillerLoop
Zna li itko može li se isključiti onaj zvuk škljocanja na kameri? Htio sam jučer okinuti jednu paparazzo fotku, ali mi je bilo bed da će me "objekt slikanja" skužiti... :D
probaj samo iskljuciti zvuk opcenito kod snimanja (*). To radi kod SX1, a mislim da se ne moze bas iskljuciti samo taj zvuk...
Ne šljaka!!! To me fakat počelo živcirat - ugasiš sve tonove, a ono..... "škljoc" kad slikaš.......... grrrrrrrrrrrrrrr
Protu-paparazzi sistem;)
vjerojatno postoji neki kod kao kod nekih drugih proizvođaca, a ako ne, samo je pitanje vremena kad ce netko sloziti patch...
...sad jedino moraš čekat patch...ili traži i dalje po mobu gdje isključit...
kakva je razlika između cx65 i cxv65
...ovaj drugi ima Vodafoneov software i male su razlike u izgledu moba...
znaći da moram kupiti cx65
...preporučljivo...svi se žale na Vodafoneov sw. pa onda najbolje kupi CX-a...
da, gotovo svi koje znam da su kupili neki vidafone brandiran mob kasnije su trazili nacin da ga se rijese...
CXV je (valjda) jeftiniji od CX-a za kojih 200-400 kn, ali je totalno sj***n soft!!!!!
Upravo tako. Pogasiš sve žive tonove, ali "ŠKLJOC" ostaje... Nadam se da će to riješiti. Trebali bi poslati peticiju SIEMENS-u da to riješe što prije! :D= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Ne šljaka!!! To me fakat počelo živcirat - ugasiš sve tonove, a ono..... "škljoc" kad slikaš.......... grrrrrrrrrrrrrrr
Ali se na CXV vjerojatno može staviti fw. od CX kao i kod v525 od v500.
..."killer",ma doći će patch za to...
...za S55/M55 su se tužili kako smeta što mob neće da slika ako je kapacitet baterije manji od pol,ali napravili su patch pa je i to riješeno...
I hope so!
Me to! :thumbup:= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
I hope so!
Neda mi se sad sve čitat ali dal se može wav stavit kao zvono pri pozivu ili mobitel samo podržava
samo podržava kaj?= Citat =:
Poslao: dejan08
Neda mi se sad sve čitat ali dal se može wav stavit kao zvono pri pozivu ili mobitel samo podržava
Mob podržava wav, a ako ga podržava onda ga možeš staviti i kao zvono. 99% sam siguran. Ako namjeravaš prebacivati sa kompa wav, mislim da mora biti mono jer stereo ne čita.
...podržava ga...samo ne znam da li podržava čitavi wav,ili ga moraš obraditi kao i za M55...