Joj ljudi tko je znao za Glavonju prije rata u Osijeku?
Za boga miloga pa sa Fehirom sam išao u isti razred u srednjoj!
Ne možete ni povjerovati koliko ovakve situacije mjenjaju ljude
za koje mislite da znate tko su.
Printable View
Joj ljudi tko je znao za Glavonju prije rata u Osijeku?
Za boga miloga pa sa Fehirom sam išao u isti razred u srednjoj!
Ne možete ni povjerovati koliko ovakve situacije mjenjaju ljude
za koje mislite da znate tko su.
nevezano za prethodne postove....
-kosovo je isto kao sto se hrv iscupala od srbije(yugos.) ..
-kosovo je kao da sad srbi idu bušiti hrv i traziti svoju krajnu
-kosovo je velika žrtva SADa i rusije
dezrni krivac-SAD
a te amere fino treba lijepo nabiti na kolac..sve do jednog. ne znam sta to oni zapavo traze,,pa imaju u rukama vise od ola svijeta, zar im nije dosta..stalno se nesto osiguravaju.. sad jos kad stave onaj nebeski štit na kosovo..tad bu rusija bila potpuno opkoljena.. tesko da ce kosovo postati drzava pred takvom jednom velikom rusijom. no, treba vjerovati. ako su hrvati uspjeli, valjda ce i albanci.
naravno...
amerika je kriva za sve...
prije je bilo "blame canada", a sada..."blame usa"
govnarite bzvz...
Vjeko uz sve poštovanje ali nemaš pojma što pričaš i ne možeš nikada uspoređivati Kosovo i Hrvatsku!
Kosovo je tlačeno davnih dana dok naši nisu ni sanjali da bude išta kod nas!
Potlačen cjeloga života u Kosovu je kao bjelci(srbi) i crnci(albanci) u americi!
Zbog srba je započelo dva svjetska rata zašto nebi mogao i treći!?!:loco:
amerikanci su debili , odn njihova vlada i predsjednik, tu se valjda svi slazemo ,ali podebljajmo jedno : odcjepljenje Hrvatske 90e i ovo s Kosovom nije isto.vec je objasnjeno zasto.onaj tko ne vjeruje nek pita nekog povjesnicara ,a lajtmotiv je Ustav iz 74e mislim , kao sto je vec receno.
ma nebi "gohrenje" ukro ni za poklon neprijatelju :D :zez:
Možda su Srbi dovršili Titovu atosku bombu :-) (čitaj: bezvrijedna masa željeza sa zanimljivim svijetlisnim efektima, kako bi izgledalo da se tu nešto radi ;-)
Srbi više ne mogu kročiti u Njemačku
Tak im i treba, nek malo smire strasti, i navodno da Rusi polako počeli odjebavat srbe...
posvadili se i s rusijom, hehehe :D
rusi sami protiv svih
da, upravo i ja citam o tome s Rusijom..
mozda je samo patka.. da se ostatku svijeta zamazu oci, pa da Rusi "naglo" udare.. makar sumnjam.. valjda vijesti slabo putuju na relaciji Beograd - Moskva, pa su tek sad Rusi saznali da su sinoc prebijena dva njihova novinara ;D
Polako se rasplice... :)
Sta reci nego jadnice... To su beogradske devojke...
Da mi je devojka jedna od tih koja je juce bila da bi krala, pa ne bih joj se javio nikad u zivotu makar prosla pored mene 200 puta...
Znate sta mi nije jasno kod vas???
To sto branite albance i podrzavate nezavisnost Kosova... Naravno da je za sve kriva amerika, to je pocelo bombardovanjem '99 i trajalo je sve do 17.02
Razumem da ste vi sad srecni kako je Srbija manja, a htela je biti kao "veca"
Ali sutradan moze i vama slicno da se dogodi, da ti albanci odvoje deo Hrvatske i kazu ah mi smo resili da ovo postane nasa nova drzava, ovde zivi vecina albanaca i kraj.I vi bi ste reagovali ah ma neka ih...
Sutradan mogu uzeti deo Crne Gore, posle deo Grcke, deo Makedonije... Znaci vi podrzavate nekog ko ima podrsku Amerike i ko moze da radi sta hoce...
Nece sve ovo dobro da se zavrsi, moze biti svacega ali nekim ljudima to nije jasno.
btw. a to sto se tice toga sto sad nemam pravo da idemo u Nemacku... ima drugih zemalja nije propast sveta.U Srbiji je krenuo bojkot svega sto je iz amerike, na televiziji se vise ne pustaju nikakve americke serije i slicno...
Voleo bih kad bi svi ljudi bojkotovali sve prozivode koji dolaze iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova...
I podrzavam unistavljanje mc donalda i ostalih brendova koji su u Srbiji, samo cekam kad ce da napadnu Merkator, na koga je pre nezavisnosti Kosova bila bacena bomba.
milanche, dal može neki direktni report iz glave koja živi tamo? gledam po vijestima i novinama sranja svukud, no nije to dočarano kak treba....kaj ti misliš o svemu tome, dal opčenito studoši (koji bi kao terebali biti osviješteni etički i povijesno) rade pizdarije ili postoji određena masa ljudi koji na sve to gledaju s višeg nivoa?
Znate kako je to sve docarano, ko da se desava rat u Beogradu...
Pa evo jutros sam upalio TV, i slucajno sam zastao na HRT1 gde su pocele vesti, i to je tako predstavljeno...
Pa kad se desio prvi napad na mc donald kad je bio razbijen, sutradan ujutro ko da se nista nije desilo sve je bilo normalno, dok su novine i tv pisali ko da su srusili celu zgradu.
Znalo se da ce biti sranja tokom protesta, ovi koji su zeleli mirno tako su i uradili... Naravno opet tu su bili huligani koji su zeleli da uniste i osvete se americi.Sve se to znalo sta ce biti, pa juce kad su oni krenuli sve kamere televizija su snimale sta se dogadja(jer su znale) i kad su huligani rasturili ambasadu tek je onda polcija u hamerima resila da izadje...
Pa i Tadic koji je juce trebao biti tu znao je sta ce se desiti, pa je kao morao otputovati hitno u Rumuniju.
Sve je ovo delo glavnih lica u nekim strankama...
Ali drago mi je da je Tadic onaj ko vodi Srbiju, da je to bio nekim slucajem Tomislav Nikolic, mislim da bi rat uveliko krenuo.A mislim da nikom nije stalo do rata.
Boli mene ona stvar dal to SAD podrzavaju ili ne, jer gledam situaciju iz drugog kuta. Isti onaj kut koji bi dao neovisnost bilo kojoj pokrajini bilo gdje koja na to ima nekakvo moralno (moze i pravno, no moralno mi je dovoljno) pravo za to.
Takoder me malo boli u lijevom **** sto je Srbija vec ili manja. I couldn't care less.
I usput, to nije pocela Amerika, nego Srbija.
evo pročitaj ovaj post...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=747438&postcount=99
Pa cekaj zar ti mislis da bi Rusija i Srbija pristale na rat protiv celog sveta?? :D
Mislim smesno...
Ovde se ne vodi pitanje oko Srbije, BiH i ostalih zemalja, vec pitanje oko Rusije i Amerike.Posto je Amerika na strani albanije, onda je Rusija stala na stranu Srbije.Sad vidim ove gluposti na index.hr kao Rusija i Srbija u svadji, to su sve izmisljotinje koje izmislja LDP(mislim samo pogledajte ko je glavni u toj stranci, tj. pogledajte na sta lici taj glavni... Kad bude prestao da koristi drogu onda moze nesto da kaze)
usput evo i vica za LDP:
Idu kokain i heroin ulicom i naidju na Cedu(glavni) i kazu vidi ga ovaj, od nas zavisi(inace takva je bio slogan za kampanju)
Sto se tice ovog lupanja i razbijanja Beograda, pa slusaj nekim delom si upravu.Ovde je sad postalo to hit da ti podrzavas Kosovo, to lepljenje plakata i svakakvih nalepnica je bilo i pre toga sto je Kosovo postalo nezavisno.
Uglavnom ti ljudi(da ne kazem huligani) ne shvataju da unistavaju svoju imovinu i svoj grad, vec oni misli da kad unista americku ambasadu da su unistili ameriku... A ustvari su unistili svoj grad, svoju imovinu...
Sad ovo sto je bilo nije nista, bilo je i gorih situacija i protesta, verovatno se secate svi 5.oktobra, neko se seca i demonstracija u Parizu kad je ceo Pariz goreo pa nikom nista...
Uglavnom ti koji su razbijali Beograd i unistavali svoj grad, uglavnom nisu iz Beograda, i uglavnom kad bi sutra dobili poziv za vojsku i da idu rat verovatno bi pobegli u misije rupe i ne bi izlazili.
Zasto npr. niko nije razbio Zemun?? Ja svaki dan idem u Zemun, tamo isto postoji Mc donald koji netaknut, vidim da je zatvoren i da ga policija cuva...
A ti koji zele da se pokazu, zasto ne kazu hajde idemo na Kosovo, idemo tamo da rasturimo albanske prodavnice.
Evo danas je trebao biti odrzan miting u Kosovskoj Mitrovici, studenti koji su krenuli dosli su do granice i polovina je pustena preko, a polovina je ostala.Onda su lepo pripadnici UN i ostalih jedinica koje cuvaju granicu rekli da ako hoce na miting neki idu peske, a do Mitrovice ima samo 52KM
ne razmišljaju svi tako. ja ih podržavam zbog toga što su dosta propatili za vrijeme miloševićevog režima pa razumijem zašto se žele izdvojiti iz te zajednice. uopće mi ništa ne znači to što će srbija biti manja.
a ovo s amerikom...nije točno. sve je nastalo zbog problema u odnosu srba i albanaca, nema amerika veze s tim.
Evo ako te imalo tješi, ja sam protiv neovisnosti Kosova u nekom širem smislu. U stvari, iskreno, zaboli mene qurac i za Kosovo i za to jel Srbija veća ili manja za red veličine šake jada kao što je Kosovo.
Ono što želim reći je to da ovdje kod nas ljudi likuju, ne zato što vole Albance, nego zato što vole da Srbi pate. Čista nekrofilija. Bilo je to u nekoj zemlji seljaka.......
Ja osobno nemam nekog razloga da likujem, mada bih objektivno mogao imati (zbog svojedobnog gledanja preko nišana), ali želim pokušati braniti ne samo međunarodno pravo, nego zdrav razum.
Ne treba iće predaleko u povijest, jer ako idemo onda se možemo vratiti na 1878, kad se Srbija odcijepila od turskog carstva i proglasila neovisnost uz podršku ondašnje međunarodne zajednice. Odcijepila se ali bez Kosova, koje je Turskoj oduzeto tek 1912 da bi se pripojilo Srbiji. Ako idemo još dublje u povijest vidjećemo da Albanci, kao potomci Ilira nastanjuju to područje daleko prije dolaska Slavena na Balkan. Negdje treba povući granicu.
Dda su Albanci propatili pod Miloševićm, jesu, i ne samo pod njem nego i pod Rankovićem i općenito pod srpskom vlašću. E sad jel im nagrada za to treba bit država, možda, ali ne na ovakav način. Kad su se Ameri upleli u rješavanje krize 1999. trebali su odmah stvoriti uvjete za državu pa bi sav teret spao na Miloševića, a ne na jadnog i kulturnog Tadića.
Priznali su Kosovo u najgorem mogućem trenutku, kad je Srbija konačno stvorila pretpostavke za normalan život.
yebiga, krivi tajming.
Da sumiram, jel Albanci imaju neko pravo na državu Kosovo, ne znam, ali znam da zapad na ovakav način skače sam sebi u usta i ruši onaj poredak za koji se stoljećima borio. Znači, dvostruka mjerila i licemjerje.
Šta će biti dalje, teško je predvidjeti, ali mislim da neće biti apsolutno ništa. Ameri su ovu partiju šaha sa Rusima dobili i potvrdili svoju dominaciju na Balkanu.