Jel mi moze netko pomoći kako da zakljucam foldere u lg ku990????sta mi je potrebno za to zakljucavanje...
Printable View
Jel mi moze netko pomoći kako da zakljucam foldere u lg ku990????sta mi je potrebno za to zakljucavanje...
znali neko kako i gdje mogu naci theme free za nokia 5310???....hvala unaprijed ...
LJdi sve je ovo super..ali ja ne mogu instalirati efs_Media_Builder na komp...."exe is not valid Win32 application"v dok theme manager mogu, naravno skinuo sam ovu zadnju verziju (91MB)...ako moze kakva sugestija bio bih zahvalan.. btw...sve i jedan file (efs_Media_Builder) koji sam skinuo navodno je bio oštećen..
Imam problema s mobom. Danas sam ga nabavio i uglavnom tema mi je crna? Kada stisnem u gornjem desnom kutu da odem na izbornik imam nekakvu sivu temu,ali kada idem po izborniku sve je crno...jel to problem sto mi je SIM karticaistekla,radi ali nemogu vise pare stavljat na nju,stavio sam tu karticu tek tolko da vidimkako radi
Kupila sam lg ku990i i nisam dobila instalacijski CD vec sam si skinula sa neta. Jucer sam nesto prebacivala na mob i uspjelo je no kad sam drugi put pokušala spojio se mobitel sa PC-om i otvorila se datoteka gdje ima više opcija i kliknula sam, ali mi se nije htjelo otvorit i na mobitelu nije pisalo povezivanje na ekranu već sam na njemu mogla raditi sve opcije, slati poruke, zvati itd. U čemu je problem?
Ja sam izbrisao LGAPP-MEDIA-THAMES sva tri foldera 0,1 i 2 i sada mi je kad pišem poruku sve crno,nema kvačica za brisanja poruka,pomagajte.Prvi dio teme mi je ostao,a drugi dio di biram brojeve i pišem poruke sam izbrisao.Probao sam resetirat mobitel no uzalud.Nisam napravio backup teme
Iskreno ni slučajno nemojte preimenovat LGAPP U TOTO,niti obrisat LGAPP zato što vam se pojavi žuti ekran i piše refresing a to znaći izbrisan je folder,bez obzira što ste napravili backup i vratili preko efs medie buildera tu ikonu ,vi mobitel možete pronaći preko efs-a i podatke ali eto unatoć tome što vam efs media builder čita sve slike,videa u mobitelu otišla vam je MATIČNA PLOČA koja košta preko 1000 kuna,dakle skuplja je od mobitela i zato pazite s ovim modelom za svako brisanje,preimenovanje poremeti se mozak mobitela i otiđe MATIČNA PLOĆA,zato nemojte koristiti efs media builder jer ako slučajno što izbrišete unatoć beckupu MATIČNA PLOĆA ode.Stvarno glup mobitel:angry::angry:
U servisu su mi rekli da će najvjerojatnije zamjenit matičnu ploču čak iako sam ja kriv bit će besplatno jer sam po garancijom.Eto ljudi ne igrajte se s efs media builderom jedna izbrisana ikona dovodi do matične ploće koja je skuplja od mobitela
Dali netko može dat link gdje da skinem bilo koju temu?? tražio sam po internetu al uzaludno :/
meni se isto dogodilo da mi je ekran pozutio i pise refresh . popizdio sam . nezz sta da radim ?? imali ko Prijedlog Kakav ?
dali ima neko objašnjenje kako ubaciti teme u lg ku 990 posto mi neradi ulaz za kabal mozeli preko čitača kartica.hvala
@samosvoj Prvo dobro nam došao na forum, ali molim te pročitaj pravila foruma. Ikona za prijavu ne služi da bi ti prijavljivao sam svoj post nadajući da ćeš tako brže dobiti pomoć. Tvoju prijavu vidi samo vodstvo foruma i nitko više.
Postavio si pitanje i sad pričekaj dan dva na odgovor. Tako forum funkcionira. Ponekad dobiješ odgovor odmah, ponekad moraš čekati, a ponekad ga uopće ne dobiješ. Sve ovisi o tome zna li netko odgovor ili ne. Ovdje ne postoji trust mozgova koji sve znaju, znanje dijelimo međusobno. Ja tebi, ti njemu, on meni, kužiš me?
A što se tiče tvog pitanja, ne znam točan odgovor, ali iz nekakvog iskustva sa drugim mobitelima na tvom mjestu probao bi prebaciti temu pomoću bluetootha. Vjerojatno bi išlo i sa čitačem kartica, ali onda trebaš znati gdje točno spremiti temu i kako ju poslije postaviti.
Mob moraš svakako spojiti na PC da bi ubacio novu temu tako da ne možeš samo sa karticom.
Ali potraži malo više ovdje jer ja ga nemam već duže vremena : http://www.mygreatphone.com/forum/lg-ku990/
Kupio sam novog wievety-a i u njemu je vec bila instalirana aplikacija google maps al prastara verzija kad pokušavam instalirat novu verziju javlja mi da moram ovu staru izbrisati a ja neznam kako jer u izborniku nema "delete" kao sve ostalo kojim bi se to softverom dalo izbrisati (u MEDIA_BUILDER-u nemogu nigdi naci aplikaciju)??????
ima li tko da mi može nekako to lakše objasnit preko fejsa jer ču poludjet imam ubunt i sve mi je sjebano hellllllllllp??
Drug samo ti to baci....