što god radio pazi na prehranu koja je cca. 70% bba, a svega 30% je pravilno izvođenje vježbi.
ostalo ti neću pisati da nebi potaknuo na... ali pameno
Printable View
što god radio pazi na prehranu koja je cca. 70% bba, a svega 30% je pravilno izvođenje vježbi.
ostalo ti neću pisati da nebi potaknuo na... ali pameno
e, a moze jedno pitanje?
:D
nemojte sad odmah drvljem i kamenjem na mene jadnu, ja samo idem na fitnes, jasim po orbitreku i kojekakvim spravicama, papam tunu i povrce :D
zanima me zakaj vi muski imate toliku tendenciju tom napumpavanju misica, bildanju i kojecemu?
jedno je biti fit, biti u formi, kondiciji, imat koji normalan misic.. al ono sto si poneki muskici rade meni je skroz neshvatljivo? zasto to vi tako? sto ima u tome da ne mozete spojit ruke s tijelom zbog napumpanih bicepsa i tricepsa? za vatat zene? meni prvoj je to bljakica. za sepirit se medju muzjacima??
fakat me zanima.
pa zato i bencam 150kg 3x jer zobene papam svako jutro:D
luna svatko ima svoje veselje..to kaj ti volis tipove sa 20kg ,to je tvoja stvar...:D
netko voli cugati,netko se drogirati,netko razbijati glave okolo,netko pumpati miske,simpl as det
Evo jos jedan link na novi bb forum na kojemu je poprilicno aktivan prof. Jaksic http://www.bodybuilding-hr.com
Sumnjam da su ga zbog toga banali. Vjerojatno je mjesao whey sa mlijekom nakon treninga, a to je vec druga stvar.
Svaka budala ima svoje veselje. Meni nije jasno kako žemske sa 170 visine i 55 kg svako malo ispred ogledala ponavljaju same sebi da su debele i da moraju skinit koji koji miligram. Pa se onda rastežu po raznim spravama, jedu govna u raznim dijetama, razbole se, iskrive im se noge :notooth: dobiju okserice i izgledaju k'o kriv k***c.
Yebiga, ima nas svakakvih poslije Černobila....
e, te zemske ni meni nisu jasne, true.
al sta's kad su danas jadne bombardirane s fotosopiranim anoreksicarkama, kada je danas pojam "ljepote" jedna ejmi vajnhauz ili ona lohlanica.. :dunno:
imam kolegicu koja posve odgovara ovom tvom gornjem opisu, i da, zena je zaludjena viskom kila, celulitom kojeg nema, zivi danima samo na nekom javorovom sirupu, caju - cemu li vec i odusevljeno prica kak to super cisti jer, iako danima nis kruto ne pojede ona svejedno kaka :dunno:
ja sam 'nako, fini komad zene, na mojih 1,60 ima me preko 65 kila :zubo: sto mi uopce ne bi smetalo da izdajnicka vjencanica nije izbacila jedan slaufic.. pa nu joj, zbog te 'aljine u koju cu se utrpat samo jednom u zivotu (bar polazimo od toga, ne) idem malo jahat po teretani i papat zeleno :D
al vratimo se mi muskim rukama koje ne idu uz tijelo :D shvatismo da su zene jadne iskompleksirane zbog tih duplerica i tako to sve, sto manje kila imas to vise vrijedis..
al za muske to ne kuzim, vi niste toliko bombardovani apoljonima.. i oni apoljoni kojima jeste bombardovani imaju eventualno "sexpack" kako Nives rece :D a ne balone po citavom tijelu :dunno:
meni je to fakat gadno. a i masi zena koje znam..
ebeš čovjeka ispod 100 kila :D
ovo su ekstremi biti nabildan ili biti anoreksična.
ali svatko ima svoje zadovoljstvo, odnosno svoj sklop u glavi što je ljepota tijela.
Nema veceg zadovoljstva nego kad se ljudi okrenu na ulici za tobom,a za sve je zasluzna teretana,,,,tu lezi tajna ;)
najbolji omjer je da imas vise kila nego visine (u cm)....npr imaš 250kg a visok si 160 cm......u prosjeku takav je omjer u SAD-u..... :D
steroidi :freakout:
pa zar i to??? ja misl'a da sve staje na onim vanilija-cokolada-jagoda šejkovima nakon treninga :freakout:
kakvi mrtvi steroidi!? promptno ispisujem muza iz teretane!!
nija da sam gazda u ovom dijelu ali ako može bez spominjanja istih, znamo čemu dovodi konzumiranje istih....
nije ni forum o tome, a mislim da bi i priča mogla krenuti, a netko i sebi nauditi (mada manje vjerojatno).
Isti efekt mozes postici ako npr. hodas obucen ko klaun. ;D
A sto se tice (pre)nabildanih misica...
http://img135.imageshack.us/img135/6478/2637se3.jpg
Jednostavno obara s nogu, zar ne. :king:
Šta fali imati 182 cm visine i 120 kila težine?
Ako sam ti debel nemoj se družiti samnom!
Okreni glavu ili okrećeš glavu za ovakvima kao dole qutanima....
A naveće izaći u uskim kožnim hlačicama u kafić gdje ima i onih u kožnim šeširima!
---------------------------------------------------------------------
Najgori je onaj ne priznati narcisizam, koji te baca u očaj jer ti je toliko stalo do mišljenja drugih o tebi da više i ne primječuješ koliko si zaokupljen time da svoju potrebu zadovoljiš.
Ne napadam BB jer ja sam se nekada kretao u sličnim vodama ali brate "get real!"
ja neznam što će ovom tipu grudnjak :)
Da mu žile ne poiskaču :)
Ma dobio je s gacicama, pa da se ne baci. ;D
i sta ce ti toliki lik kad mu kitu moras povecalom trazit :ne zna:
Ma... Trebao bih i ja u teretanu, jer zbilja trebam maknut to salo kaj imam...
Jedva čekam toplije vrijeme, kad ću biti na igralištu od jutra do sutra... :)