Tks na odgovorima. Jel ga itko kupio u Tele2 da mi zna reci sto dolazi u paketu.
Printable View
Tks na odgovorima. Jel ga itko kupio u Tele2 da mi zna reci sto dolazi u paketu.
u paketu dolazi punjac, usb kabel, slusalice s 3.5mm adapterom , stylus olovcica, cd, uputstva
ljudi ako bi netko htio mi prepisati od reda do reda mms postavke i gprs postavke za ku990 preko tele2 mreže bio bih mu jako zahvalan. jer meni ne radi mms uopće, probao sam i automatske i ručne postavke i jednostavno neće poslati mms....
Koliko je meni poznato svi uređaji dolaze u originalnom pakiranju koje je umetnuto u Tele2 kutiju.
@ killah
obriši sve postavke koje sad imaš i nazovi službu za korisnike neka ti pošalju.
napravio sam reset phone-a i rekao da mi to pošalju za moj mob ali opet ne rade. primjetio sam da mi se pojavi u mms postavkamau ip adresi još na kraju :8080, što nesmije biti pa sam to ručno obrisao ali opet ne radi. gprs radi (na net mogu)ali poslati mms nikako. kažu da prvo pošaljem nešto samo napisano kao mms (a ne sliku) ali to se ne može sa ku990?
bas me muci taj telefon...tj muci me nedoumica u vezi izbora.
taj phone ili neki "normalan"!?
nekako se bojim da ce mi biti nepraktican....ono,seljak sam a ne nekakav fensy retro-uber-gey-stilist,vucem mob po dzepovima,ne da mi se muciti sa torbicama i sl.... pa mi najvise odgovarju preklopni,zbog zastite ekrana.
ali ovaj mi se bas svidja
i cini mi se da je ponuda tele2 prilicno fer.
sada intezivno razmisalj o kupnji...ali...
zanimaju me vasa iskustva!?
jeste zadovoljni sa telefonom?
jel kretanje po izbornicima,pisanje poruka (dok je normalna tipovnica,ne qwerty)brzo kao i kod ostalih telefona.
da li se moze desiti da slucajnim dodirom tel nekoga zove....
Od koliko GB imate unutra micro SD kartice?
Nešto čitam sada da kartice od preko 1 GB uspore mobitele, pa da provjerim informaciju, na KU990 prije nogo naručim karticu.
Što da uzmem, 1 ili 2 GB?
Jel može netko napokon razriješiti jednu, inače meni vrlo važnu, nepoznanicu. Može li se ili ne u mini operi koristiti qwerty tipkovnica kada je opera u landscape modu?
I još jedna sitnica. Ono ograničenje od samo 5 memo unosa. Jel se to može nekako zaobići? Naime, memo mi je vrlo bitan jer na postojećem mobu imam puno stvari na taj način zapamćeno.
Hvala!
Meni Opera Mini uopce nece raditi.
Još jedno pitanje od mene...
Kako treba puniti bateriju prvi put? Dali treba ono nešto tipa ostaviti 16 sati na punjaču dok je mob isključen, ili da ga odmah upalim, ispraznim do kraja pa onda punim cijelu noć, ili, ili.... ?
Hvala, hvala
u principu vecina tvrdi da to vise nije potrebno,ali ja se drzim onog "starog" dobrog formiranja baterije.prvo punjenje 12 sati i poslije toga jos dva ciklusa praznjenje-punjenje.mozda i nije potrebno,ali.....
Imam i ja pitanje.. Da li taj mob. podržava više od 2 GB memorije.. Da li je netko probao stavit više od tih 2 Gb ?
Dali ga odmah iz kutije prije nego ga pališ puniš 12 sati, ili ga lijepo upališ, potrošiš do kraja pa onda 12 sati?
Neznam dali ću moći odloliti da ga odmah u trgovini ne "pokrenem" i izvidim situaciju sa novim mobom. Do sada nikad nisam, uvijek sam ga odmah koristio...
Malo iznad u ovoj temi su pitali isto:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=751442#post751442
@hp compaq: Iako je potpuno svejedno što ćeš napraviti, neka praksa je pustiti ugašen mob preko noći na punjaču. Kasnije 2-3 puta ponoviš postupak s time da prije punjenja pustiš da se baterija skroz isprazni. Nakon toga više nitko ne gleda cikluse punjenja tako da... Ali sve u svemu, baterija je formirana u tvornici, na tebi je da je napuniš do kraja i koristiš kako tebi odgovara.
Vepre i ostali, zahvaljujem na svemu...
Kupio sam danas mobitel...
Bateriju nisam tako punio, jer sam ga više puta spojio na kompjuter (a onda usput i puni), pa sam da ponovno isključio, pa tako...
Ali našao sam informacije da te Li-Ion baterije ne treba tako tretirati (http://forum.hr/showthread.php?t=324003), pa i u uputama ne piše ništa o tome...
Još imam jednu stvar... Ne mogu ga spojiti sa laptopom, pa da preko bluetoutha radim spajanje.
Laptop prepoznao mobitel, mobitel prepoznao laptop, "spario" sam ih, ali kad pokrenem onaj programčić od LG-a, stalno javlja da nije spojeno?
Dali itko ima kakav program koji bi radio na viewty-u za brojanje prometa preko GPRS-a?
Gdje se mo kupiti ona olovčica, po mogućnosti ista onakva original, i po kojoj cijeni?
Poznavajući sebe, ja ću to brzo izgubiti, pa bi si uzeo još jednu da mi ostane u rezervi...
pa jel nisi dobio rezervnu u paketu?
pa sta ce ti dvije? najbolje je da radis sve s prstima ide puno brze, s olovkom s vremenom mozes ogrebati ekran, a s prstima se zaprlja, ali bolje je obrisati ekran od necistoca nega ga odnijeti na poliranje.