:lol: ;D LOOOOLČIIINA!!! Hahahahahaha!!! Imaš pravo, izgleda kao da pljuga.... hahahahaha= Citat =:
Poslao: andrea
kakav ti je to avatar? na prvi pogled mi izgledaš kao da pušiš nekaj drugo a ne cigaretu il maricu...?
Printable View
:lol: ;D LOOOOLČIIINA!!! Hahahahahaha!!! Imaš pravo, izgleda kao da pljuga.... hahahahaha= Citat =:
Poslao: andrea
kakav ti je to avatar? na prvi pogled mi izgledaš kao da pušiš nekaj drugo a ne cigaretu il maricu...?
:p
kakav komp coece? Kaj ce mi to na moru kad imam telefon.= Citat =:
Poslao: dmi ...a ti odmah za komp, ccc... ;D
kakav zadatak?čuvat te od nasilnika,nije bed....
ma kakvi nasilnici, ona to sama riješava ;D
danas smo se frend i ja nes dogovarali,mozda i za pag, tam je ipak špica..kolko dode soba na dan?on kaze 10 eura, ja brijem daje više
...neka, neka - otići češ se to okupat' pa ti ga netko popali... :D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
kakav komp coece? Kaj ce mi to na moru kad imam telefon.
inače je apartman 40 eura po danu, znači ako vas je 4 onda ti je to 10 eura= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
danas smo se frend i ja nes dogovarali,mozda i za pag, tam je ipak špica..kolko dode soba na dan?on kaze 10 eura, ja brijem daje više
@hrvoje, ja sam dobio za manje od 10 eura po osobi sobu, a 10-ak eura je bilo da smo htjeli sobu sa terasom, ali tamo ionako samo spavamo (a i to je upitno) pa nam nije trebalo...
ja sam isto mislio da je skuplje...
Na pagu?tam di su aqvarius i papaya?
ako je to u novalji na pagu, onda da ;D
hrvoje da,ziher češ sad sobu nači....
zakaj ne, mi smo si sredili to prekjučer...
= Citat =:
Poslao: gog
@damgol, kakav tobogan, kakve sposobnosti, kakvi bakrači?!? ;D
pa tobogani u papayi ima ih dva ak nisi znao;)
za sve one koji još traže smještaj na pagu neka probaju ovdje:
http://www.papaya.com.hr/
evo javljam se iz Zadarske županije, sve nam je na dohvat:)...patite se doma heheheeheh.....;D ja sutra namačem......noge hehe;D
Ajde tomo ne seri, subota je, vani sve vrvi od pičak* a ti doma na kompu... ;D
pa dans sam došel, zaslužujem prvo malo odmora!! hehehhe;)
nema odmora dok traje obnova! Pa znaš to, tomo, tomo... ccc... nemoj da ti ja moram doć dolje pokazat kako se špreha! ;)
nemoraš! Albanske šprehe ima na svakom čošku u slasticarnicama!!...;D hahahah
Jesi ponio bijele ćehla? Planiraš i zaradit nešto dok si dole vidim... ;D hahahaha
No dobro, sad za ozbać - ajd u akciju i fotić sa sobom i svaki dan oćemo update ovdje na forumu!
ma ,di i kak gog?
ok!!...;)..nemasš beda= Citat =:
Poslao: whiteboy
Jesi ponio bijele ćehla? Planiraš i zaradit nešto dok si dole vidim... ;D hahahaha
No dobro, sad za ozbać - ajd u akciju i fotić sa sobom i svaki dan oćemo update ovdje na forumu!
Tomo Jesi poneo pumpu za slauf?
@smogovac, mogu ti se raspitati ako hoćeš, pa ti probam nabaviti broj, pošalji mi mail ili pm da me podsjetiš
gog celis da soba za 10 eura il kaj?