...pa imaju ti koji su kupljeni u Web Shopu...al zato naši daju samo godinu :(...
Printable View
...pa imaju ti koji su kupljeni u Web Shopu...al zato naši daju samo godinu :(...
ako kupiš kod njih, zanima me kakaj službeni stav recimo siemensa njemačka što se garancije tiče...
trebala bi garancija svuda jednako vrijediti, zar ne? ipak bi oni trebali jednako odgovarati za svoje proizvode bez obzira gdje su sklopljeni...
da, ali zašto je onda u hrv. samo 1 godina garancije?
upravo to i govorim; ako siemens daje garanciju 3 godine; zasto to onda ne vrijedi i kod nas???
Jedna loša vijest: S65 će vjerojatno kasniti još koji dan jer je Siemens našao grešku u softwareu na komplatnoj seriji 65 (C/M/CX/S/SL/CV/CXV/CT/CXT) i povučeni su sa tržišta. Greška je kod telefoniranja sa praznom baterijom. Telefon prekida razgovor i gasi se, a počne svirati melodija za gašenje i pri tome može doći do oštečenja uha zbog glasnoće. Softverski update će uskoro biti dostupan i za korisnike koji su već kupili navedene telefone.
AFAIK, to je samo za CV65
Što. Greška. Ne. Greška je na cijeloj seriji 65.
Možeš provjeriti na www.siemens-s65.de ili na www.s65.info
Nije da ti ne vjerujem, ali ja imam jednu drugu informaciju, jel piše to možda na www.siemens-mobile.com ?
Ne nego na www.siemens-s65.de www.s65.info i na club-siemens forumu.
Pa i nije tolika greška,a jel izdat patch da oni koji imaju taj bug to isprave?
Hvala Dark!A taj FW ubacuju u servisu besplatno ili moras sam?
Trebali bi i u servisu ali će potrajati dok dobe. Inače je to fw. koji smiješ i sam kod kuće staviti bez gubitka jamstva.
Razliku u kvaliteti kamere između fw11 i fw12 možete vidjeti ovdje
Kao što vjerojatno vidite, sa fw12 su fotografirane u mračnijim uvjetima, ali mislim da su oštrije. I još sam primjetio (možda je i slućajno) da su manje veličine (do 100kb, osim one u kojoj je skoro sve crno) dok je većina fotografija iz fw11 veća od 100kb.
1. Jel pleja Mp3
2. Jel se znaju novije (jeftinije) cijene
dok got imaš garanciju takve stvari su ti u servisu besplatne= Citat =:
Izvorno postao IggXy
jedino nove verzije softvera kod njih dolaze kasnije nego na netu,
ali dolaze konstantno dok se na netu nakon nekog vremena
prestaju pojavljivati(službeno naravno).
@kresoml
ima mp3 player, a za cijene malo pogledaj po netu...
@3aTmr
nema mp3 player, a cijene su oko 380-450€.
istina istina, moj bad ;)
dobro jel tko šta čuo kad se pojavljuje kod nas u hrvatskoj?
Meni je covjek u siemensa rekao da on ima informaciju kako treba stici kroz sljedeci tjedan, a cijena negdje oko 3000kn...
Nije cuo da siemens povlaci cijelu seriju sa trzista zbog one greske...
Nisam siguran, ali mislim da su već opet u prodaji.
i bolje im je... ovako ce prije pasti cijena :)
možda ću i uzet m65 ili s65 još razmišljam
a taman dok se odlučim cijena će pasti.....
stvarno je bolje malo pričekat jer kad pogledam malo bolje da sam
pričekao mjesec-dva dana uštedio bih 600 kn na sx-u
kojeg naravno ne mislim prodavat do daljnjeg.....